Φ ewücüm Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Çok su içme ihtiyacı duyuyorsn, herşey üstüne üstüne geliyomuş gibi bir his varsa, sağ ayak bileğinde ya kırık vardır ya çıkık.. Kırık çıkıkçıya git.. Yokmu sizin oralarda bu işlerden anlayan. yokkk bildiğim bi çıkıkçıııııı!!....napcem ben şimdiiiii...... :(bide çok dişim ağrıo bugün yaaa anlatamam rakı içsem geçer mi heheee Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 yokkk bildiğim bi çıkıkçıııııı!!....napcem ben şimdiiiii...... :(bide çok dişim ağrıo bugün yaaa anlatamam rakı içsem geçer mi heheee Sana on gün rapor yazıyorum.. Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 bütünlemelerim yeni bitti 2 dersim vardı gecip gecmeyecegim konusunda sıkıntıdayım bunu kafama cok takıyorum acaba doktor bey ne yapmam lazım Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Saolla falan olmaz bu işler.. Çıkarken vezneye ödemeni yap.. Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 borcumuz neydiii hem bu tedavi cevap vermezzzz. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sen yinede takma.. Ücretini vezneye sor.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 yaaa toohhttoorr.... ben parnaklarıma kına yakıyom, bi aya kalmıyo kınalar uçup gidiyo... bende kalpmi var acep ondan mı kaynaklanıyo dersin.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 yaaa toohhttoorr....ben parnaklarıma kına yakıyom, bi aya kalmıyo kınalar uçup gidiyo... bende kalpmi var acep ondan mı kaynaklanıyo dersin.... Napsak kalp nakli falan mı yapsak.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 kaç gündür ,bekliyorum hala sıra bana gelmedimi, Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 kaç gündür ,bekliyorum hala sıra bana gelmedimi, Buyrun hanfendi sizin neyiniz vardı..? Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 doktor; bilmem sizemi figaroyamı gitsem,darağacına mı, bana yardım edeceğinizi umuyorum; içimde acayip bi sıkıntı var,birisi sankim beni boğuyor, ayrıca sankim beni sevmiyorlar,bu forumda istemiyorlar gibi hissediyom, hakkımda gazetelere kleopatra çirkin diye yalandan haberler yazıyorlar ,oysa ben aysel gürelden bilem güzelim, bak ne zaman başvurdum. sen hala bekletiyon..şikayetlerim hafifledi biras ama Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Bak kleopatra.07 cim, şu verdiğin bilgi mukabilince böbreklerinde taş olduğu kanısına vardım.. Ya o taşları dökeceğiz ya dökeceğiz.. ok..? Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Bak kleopatra.07 cim, şu verdiğin bilgi mukabilince böbreklerinde taş olduğu kanısına vardım..Ya o taşları dökeceğiz ya dökeceğiz.. ok..? o zaman ben nefrolojiyemi gideyim, yokksam bu konudadamı uzmansın Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Nefrolojide ne işin var.. Hallederiz burada.. Misket eşliğinde şöle iki dakka oyna yani döktürüver.. Ne taş kalır ne bişey... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Nefrolojide ne işin var.. Hallederiz burada.. Misket eşliğinde şöle iki dakka oyna yani döktürüver.. Ne taş kalır ne bişey... kaşık havası olsun belkim biride eteğindeki taşları döker Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Valla iyi olur.. Bendede baya bi taş var.. Hadi çal bakim bi Konya kaşık havası.. Döküverelim ne varsa.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 bak birde sessiz kızsın diyorlar sesiz kızlar kaşık havası oynarmı bilmem haa arkasındanda boğazına dursun ham çökelek oynayalım Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Olur.. Bide misket oynarız.. Her hasta böle olsa.. Muayenede kolay tedavide.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Olur..Bide misket oynarız.. Her hasta böle olsa.. Muayenede kolay tedavide.. ama her doktor böyle olmasın demi Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 ama her doktor böyle olmasın demi Oynayanda kabahat.. Amelyitatsız dökelim taşı kayayı dedik.. İyilik yaramaz abi.. Yatır masaya at neşteri, al taşını.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Oynayanda kabahat.. Amelyitatsız dökelim taşı kayayı dedik.. İyilik yaramaz abi.. Yatır masaya at neşteri, al taşını.. bak şimdi vizit ücreti olarak bende seni muayene edeyim; bak sende sankim gerilmişsin.. fasla mesaiden...halüsnasyon görüyon,biraz karıştırıyon , relaks ol..efendi ve dürüstlük seni biraz sıkmış sankim..içinde yaramaz bi çocuk bastırılmış..köşeye sıkışmış,o yaramazı daha çok ortaya çıkar, çık nalçacı sokaklarında dolaş ,kartopu oyna benim yerimede Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Gerilecek bişi yok, bastırılıcak bişide yok.. Yaşadım hayatı dolu dolu.. Yaşıyorumda.. Ama.. Topu yalanmış hayatın, bir kaç nefesmiş sadece.. Hayat bir sıkım sudur, kirli bezde.. (bu sözün patenti bana aittir, izinsiz kullanımında bir sakınca yoktur..) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.