Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 o zaman benim neyim var.......???????* Neyin mi var... Kahve içmeye ihtiyacın var.. Hadi yap gel iki kahvede içiverelim şurada.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 ok..içmişken bide fala bak......dr.tan pek anlamıyo görünüyosun.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Kahve için çok teşekkürler.. Gelelim fala.. Hmmmm.. Yakında sana yol görünüyor.. Muhtemelen çarşıya çıkacaksın yada en azından markete gideceksin.. Ve mutlaka bir gün öleceksin.. Ne fal ama.. Kesin tutar bu fal.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 yol dedinde aklım orda kaldı... ben evde oturmayı(kalmayı) severim..... falcılığında dr.luğun kadar kötü Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 doktor bey ben heryerde yüzler görüyorum halılarda fayanslarda içinde azıcık hareket olan her şeyde sizce beni neden izliyor olabilirler sanırsam bunlar benim sarı ponponlu ayakkabılarımı çalmak isteyen ajanlar doktor bey napabilirim bir çare...gerçi kötüymüşsünüz ama ne yapalım... benim bu ajanlardan kurtulabilme ihtimalim varmı yoksa hepsini tek tek vurammı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 yok kısım sen heryerde benim hayalimi görüyorsun, ve hiç bişeyin yok, biliyorum beni çok özlediğini, bi sarıl bana bak iyi gelcek cadıcım... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 kabus görüyorum demedimki üstüne alınıyon Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 kabusun olurum senin Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Sevgili frozen.. Sende Animitatiksiyofontalikbloşiri var.. : Bak.. Günde on dakika amuda kalk ayaklarını duvara daya.. Sonra kanepeden on kere yere atla.. Ve son olarak on kere ıslık çal.. Hergün bunları yap.. 10 sene sonra bişiyin kalmaz..: Geçmiş olsun.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 anlaşıldı doktor bey dediklerinizi uygulamaya başlıyorum ve fakat işe yaramazsa 10 sene sonra gördüğüm yüzlerin arasına sizinkide eklenebilir kendi yöntemimle çözmeye karar verdiğimde anlarsınız... benden söylemesi... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Doktor.. yazacak bisey bulamiyorum... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 ben geldim bulursun Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Doktor.. yazacak bisey bulamiyorum... Yazman şart mı... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 doktor; bilmem sizemi figaroyamı gitsem,darağacına mı, bana yardım edeceğinizi umuyorum; içimde acayip bi sıkıntı var,birisi sankim beni boğuyor, ayrıca sankim beni sevmiyorlar,bu forumda istemiyorlar gibi hissediyom, hakkımda gazetelere kleopatra çirkin diye yalandan haberler yazıyorlar ,oysa ben aysel gürelden bilem güzelim, Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 amaaaann doktooorrr canım ciciiim doktor derdime bir çare çaresiz dertlere düştüm doktor bana bir çareeeeeeeeeeeeeee........ yaaaaa bunalıyoruuummm!...kitaplar,testler,sıralar,sınawlar herşey üstüme üstüme gelio boğuo beni! bide boğazım ağrıo çok su içme ihtiyacı duyuyom bi haftadır noluo banaaaa doğru söyleyin ölecek miyim :'( Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 doktor; bilmem sizemi figaroyamı gitsem,darağacına mı, bana yardım edeceğinizi umuyorum; içimde acayip bi sıkıntı var,birisi sankim beni boğuyor, ayrıca sankim beni sevmiyorlar,bu forumda istemiyorlar gibi hissediyom, hakkımda gazetelere kleopatra çirkin diye yalandan haberler yazıyorlar ,oysa ben aysel gürelden bilem güzelim, puhahahahahhahahaahhahahahahahahahahahhaah amaaaann doktooorrr canım ciciiim doktor derdime bir çare çaresiz dertlere düştüm doktor bana bir çareeeeeeeeeeeeeee........ yaaaaa bunalıyoruuummm!...kitaplar,testler,sıralar,sınawlar herşey üstüme üstüme gelio boğuo beni! bide boğazım ağrıo çok su içme ihtiyacı duyuyom bi haftadır noluo banaaaa doğru söyleyin ölecek miyim :'( biraz ara vermeyi dene bence Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 pek bişi yapmıom ki zaten bence yapmadığımdan oluo wicdan azabından ne dersin? Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 haklısın derim bende ole tahmin etmiştim aslında Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 hehee.... yaaa canım sıkıldı walla heee bikaç kişi warıs yine nie kimse gelmio eskisi gibi buraya beaaa Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 amaaaann doktooorrr canım ciciiim doktor derdime bir çare çaresiz dertlere düştüm doktor bana bir çareeeeeeeeeeeeeee........yaaaaa bunalıyoruuummm!...kitaplar,testler,sıralar,sınawlar herşey üstüme üstüme gelio boğuo beni! bide boğazım ağrıo çok su içme ihtiyacı duyuyom bi haftadır noluo banaaaa doğru söyleyin ölecek miyim :'( Çok su içme ihtiyacı duyuyorsn, herşey üstüne üstüne geliyomuş gibi bir his varsa, sağ ayak bileğinde ya kırık vardır ya çıkık.. Kırık çıkıkçıya git.. Yokmu sizin oralarda bu işlerden anlayan. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Doktor;birkaç eşantiyon versem,müşteri gönderir misin benim dükkana.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Doktor;birkaç eşantiyon versem,müşteri gönderir misin benim dükkana Ayıpsın.. ne kadar istersen.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Elimde fazlaca müshil stoğu var,onları eritelim önce.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Elimde fazlaca müshil stoğu var,onları eritelim önce Tamam. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Eyvah eyvah..Ortalığı şey götürecek.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.