Φ İSTİHBARAT Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Muğla Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan taşlı sopalı kavgada, 3 öğrenci bıçakla yaralanırken; toplam 16 öğrenci yaralandı. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde üniversitenin kafeteryasında karşıt görüşlü öğrenciler arasında sözlü tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi sonucu çıkan olaylarda başından ve vücudunun değişik yerlerinden delici ve kesici aletlerle ağır yaralanan 3 sol görüşlü öğrenci Muğla Menteşe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 13 öğrencinin de değişik yerlerinden yaralandığı olaylarda sağ görüşlü öğrencilerin satır kullanması dikkat çekti. Olayların ardından üniversiteye jandarma komando robocop timleri çağrıldı. Sağ görüşlü öğrenciler, jandarma üniversiteye geldiği zaman İstiklal Marşı'nı okuyarak, ''En büyük asker bizim asker'' sloganını attılar. Olayla ilgili 45 öğrenci gözaltına alınırken Muğla Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Osman Gündoğan, olayla ilgili yaptığı açıklamada, ''Üniversite yönetimi ve jandarma, gerekli soruşturmaları başlattı. Bugüne kadar Muğla Üniversitesi'nde bu tür olaylar yaşanmadı. Olayların sorumluları hakkında gerekli idari işlem mutlaka yapılacaktır'' diye konuştu. MYNET Adamlar satırla üniversiteye giriyor kimsenin sesi çıkmıyor. Yıllardrı bıktık artık kendini milliyetci sanan bu çabulculardan. En çokda erkeklikten söz ederler ama 50 kişi olmadan ellerinde bıcaksız sokağa adım atamazlar. Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 ve nedense hep sol görüslüler oluyor biçaklanip, darbe alan..... yazik çok yazik. fikirler böyle mi tartisiliyor? neden insan gibi oturup konusulmaz bu memlekette? bir de utanmadan marsimizi okuyorlar. askere yalakalik yapiyorlar. noluyor 80leremi dönüyoruz... terör artti. bombalar, komplo teorileri, görüs ayriliklarindan dogan kavgalar. insana saygi gösterilmedigi sürece bu ülkede birseyler degismeyecek.... Alıntı
Φ zaman Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 arkadaşlar tabiiki fikirler insanca konuşarak anlaşarak paylaşılmalı ama bunu abartan arkadaşlar oluyor arkadaş senin fikrin doğru olabilir ama bunu bana dikte edemezsin. ben bildiğimi savunurum. çok yazık buda bir provakatör işi olabilir. ben okuldayken sözüm meclisten dışarı sol görüşlü arkadaşlar okuldan olmayan bir takım insanlarla birlikteydiler. okulun sonunda bu kişiler o öğrencileride diğer öğrencileride bir güzel saldırdı. sol öğrencileri sağcıların ve başı örtülülerin üzerine salıyorlardı. daha sonra bu insanların sabıkalı ve aranan kişiler oldukları meydana çıktı diyeceğim bu sağ için de geçerli arkadaşlar oyunlara gelmeyelim lütfen. artık sağ sol bitti şimdi kim ulusal kim değil var çıkalım bu polemikten her kesi sağ duyulu olmaya objektif oolmaya çağırıyorum. Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Bunlar provakatör insanların ögrencilerin arasına sızmasıyla oluşan olaylardır.. Ögrencilerin yapacagı tek Ş provakatörlere alet olmamak... ........... Kimse düşüncesinden ötürü döwülüp bıçaklanmamalı.. Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 arkadaşlar tabiiki fikirler insanca konuşarak anlaşarak paylaşılmalı ama bunu abartan arkadaşlar oluyor arkadaş senin fikrin doğru olabilir ama bunu bana dikte edemezsin. bu sözleri yeri gelince hatırlatıcağım size.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.