Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Kim o, deme boşuna... Benim, ben. Öyle bir ben ki gelen kapına; Başdan başa sen. özdemir asaf.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 aramıza bu yazılar girmiş ama olsun... kapıda bekleme en köşeden yer ayırdım sana... sil git beni ben seni senin gibi sevemem aysel vur git kapıyı ben okyanuslarda gezinirken serseri ben sana, yar olamam aysel kır git kapıyı limanımdın benim limanların en kuytusu ve ben aşıktım özgürlüklere keşfetmekti niyetim okyanusları ben sana, can olamam aysel sür git kapıyı benim daha ufuklarım bitmedi dağılsa yelkenlerim kırılsa direkleri ben sana, sen olamam aysel seni sevsem ,sevsem de seni ben ben olamam artık sil git beni. çok aradım sana cevap olacak bir şiir bulamadım.. bunuda komiklik olsun diye koydum..öylesine.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 kıs bu şiir de çok güzelmiş..demek bana köşeyi mi ayırdın.. ben ne diyim şimdi.. bıktırmazsam iyidir seni artıkın Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 kızzz bu sen misinnn? sana gecen hafta hediye ettiğim araba degil mi buu? Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 kleom canım benm geldim ama yoksun bak neyse öpüyorum kocaman Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 kızzz bu sen misinnn? sana gecen hafta hediye ettiğim araba degil mi buu? evet ya bu benim... kleom canım benm geldim ama yoksun bak neyse öpüyorum kocaman geldim yumotem...bende öpüyorum..... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 evet ya bu benim... heee ondan ısırdı demek gözüm seni... acımadı yaaa... gerçi cok acıtmadan ısırmaya calıştım ama Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 kleeeoooo, büyücünün acenleri resmimizi cekmişler, ellerinden zorla kaptımmmm vallaaaa... baksanaaaa (soldan sağa: Kleo, Gloria, Leyla) Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 heee ondan ısırdı demek gözüm seni... acımadı yaaa... gerçi cok acıtmadan ısırmaya calıştım ama kleeeoooo, büyücünün acenleri resmimizi cekmişler, ellerinden zorla kaptımmmm vallaaaa... baksanaaaa (soldan sağa: Kleo, Gloria, Leyla) ay......ne kadarda güzel çıkmışız bak...pek şekeriz yav..... iyiki büyücünün elinden resimlerimizi almıssın canım.... yoksa bir daha herhangi bir operasyona başlayamazdık.... en azından az bir makyajla yeniden tanınmaz hale gelebiliriz bu arada ascık kendine hakim ol aaaaaa.......olmazki... her gördüğünde ısırırsan mazallah dişlerine bişey olacak....... Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 kleo arkadaşım anı defterime yaptığın ziyaretini yeni gördüm kusuruma bakma teşekkür ederim ziyaretin icin saygılar Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2007 kleo arkadaşım anı defterime yaptığın ziyaretini yeni gördüm kusuruma bakma teşekkür ederim ziyaretin icin saygılar .....rica ederim ....... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 ee bende iadei ziyaret yapayım dedim... bu melek dilek meleğiymiş, 3 dilek hakkın varmış... tut bakalım olacakmı? olursa söylersin... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 hoş geldin sardunyam..... birkaç gündür gözükmüyodun merak ettim... ayyy..yerim ben o meleği......çok şeker yaa... 3. dilek diledim olursa evet size söyleyeceğim.. birini söylesem seni gördüğüme sevindim........... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 hoşbuldum canım, bazen öyle kayboluyorum kendimi bulunca geliyorum merak etme Kleocum iyiyim... sende iyimisin? dileklerin olsunda söylemesende olur... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 merhabaaa, Kleo burda mı oturuyorr acabaaaaaa Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 kısım,nerdeesin ki sen,iyi misin,meraktayım.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 merhabaaa, Kleo burda mı oturuyorr acabaaaaaa hatırladığım kadarıyla evet Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 kısım,nerdeesin ki sen,iyi misin,meraktayım.. iyiyim....kıs ...... sen nerdesin ..? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 iyiyim....kıs ......sen nerdesin ..? e ben de burdayım Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 kleoooooooooo kalkanlardan biri arızalanmış sanırım hemen bi kontrol ettiriver gemi sallıyo canem naberrrrr öslemişem men Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Ne içindeyim zamanın Ne de büsbütün dışında; Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında, Bir garip rüya rengiyle Uyumuş gibi her şekil, Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil. Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen; Içim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş; Koku bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim, Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 kleoooooooooo kalkanlardan biri arızalanmış sanırım hemen bi kontrol ettiriver gemi sallıyo canem naberrrrr öslemişem men yumote bende seni özledim teşekkür ederim....... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Ne içindeyim zamanınNe de büsbütün dışında; Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında, Bir garip rüya rengiyle Uyumuş gibi her şekil, Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil. Başım sukutu öğüten Uçsuz, bucaksız değirmen; Içim muradıma ermiş Abasız, postsuz bir derviş; Koku bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim, Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim egzo teşekkür ederim.. her zaman beklerim... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Bikaçgün yokum kendine iyi bak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.