Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 18 yıl Yasaklarin bu kadar kati kurallara baglanacagini bilmiyordum,.,olsun yasaklarda güzeldir,. YASAKLARI SEVIYORUM SEVMEK ZORUNDAYIM .,.,Sen hakkimi yiyiyorsun.,.,. BEN BU SÖZLERE EN YÜKSEK PUANA VERIYORUM..,.,10-.-.-Bilmiyordum ..,biliyordun..,. kim birinci olur.,.,kimin eli fazla calisirsa..,.bu sözlerin ruhumu acacagini bilmiyordum,., Hayat herseye ragmen yasaklarlada güzeldir..,.. bunuda bilmiyordumm.,,
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl bir sevmek bin defa ölmek demekmiş'' bunun sadece bir şarkı sözü olmadığını gerçek olduğunu bilmıyordum
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 18 yıl bilmediğim ne çok şey varmış bilmiyordum inatçıya laf anlatmak çok zormuş kendini herkesten akıllı sananlar en aptallarmış en kibirliler kendini hep haklı görenlermiş bilmiyordum
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 18 yıl Yazar bugün öğrendim her güzel şey bir gün mutlaka sona eriyormuş....
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 18 yıl sen nerdeydin ki kleo ben hep burdaydım.. sen nerdeydin öle mi oldu.... ben bilmem bişiyy... vaktin var öğrenirsin bişeyler acele etme..
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 18 yıl İnsanlar arasında böle güsel insanalr olabileceğini kestiremiyordum Öğrendim
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 18 yıl Yazar insanları yazdıkları ile yorumlamamak gerektiğini bilmiyordum..
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 18 yıl bu kadar önyargıyı kendilerine böyle güzel yerleşmiş şekilleriyle olan insanlar da varmış...!! bilmiyordum....,,,
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 18 yıl Baskalarının düşünce ve fkirlerine saygılı olmayanlar da varmış öğrendim
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 18 yıl ben neymişim böyle... bilmiyordum öğrendim...ama sizdeki beni sadece... vee bildiğim tek şey...beni asıl bilenler ve gönülden seven ailemm(forumdaki biricik sevdiklerim) sizleri seviyorum... gerisini bilmesem de olur..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.