Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl yahu resmimizi ekleteceksiniz bana ama karizmamıza forum dayanmaz diye düşünmekteyim
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl yahu resmimizi ekleteceksiniz bana ama karizmamıza forum dayanmaz diye düşünmekteyim Havanızı yesinler
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl koyamazki koyamazki ablam resmini koyamazkii ıınnn ınnn ver aragazını
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl o gaza da gelmem ki gelmem ki, foruma yazık, size yazık Diyosun
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl Yazar senin tevellüt bayağı bir eskiye dayanıyormuş be ablacım, burası osmanlı toprağımıki düğün olduğu zaman
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl ne sandın dı benim yaşım da 130 kilomda 130tarihi eseriz biz sizi koruma altına almak lazım ablacım
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 18 yıl Yazar devlet koruması altında olan kurumlarında başına gelenleride gördük abla bknz imar bankası....
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 18 yıl piki o zaman ekleyim de görün :w00t: çok şahane çıkmış bu resim
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl Yazar hosnetin bir kundakçı olduğunu öğrendim şimdi flash flash
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl saçlarıma fön çektirince ne kadar çok uzun olduğunu örendim ben o kadar uzadıını düşünmüyodum
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 18 yıl Yazar ayrıca kleopatra, yemek yapmasını bilmediği için karın tokluğuna bir lokantada komilik yapıyormuş.. yaaa, ayrıcada 128 kiloymuş
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 18 yıl Yazar Bende senin geceleri artik uyuyabildigini ogrendim ekseri uyumam ama bu aralar nedense uykum geliyor.. seninde bunu bildiğini bilmiyordum.. buralar dedikoducu bi ajan geçtiğini duydum... ben bilmiyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.