Gönderi tarihi: 9 Mart , 2023 2 yıl Yazar Bana mutluluğun resmini yapabilir misin Abidin - İşte size mutluluğun resmi insanların yüzüne dikkat
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2023 2 yıl Yazar Ak Parti - Karadeniz Doğal Gazımız Türkiye Yüzyılı’na Armağan Olsun
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2023 2 yıl Yazar Bugün Tarım ve Hayvancılık devrimimizi anlatıyorum. Gıdada çok çok büyük devrim geliyor!
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2023 2 yıl Yazar Çocuk: Bizim mutfaktan Kemal Amca'nın mutfağına çok selam var. Bugün #23Nisan, söz Vera'nın; @kilicdarogluk Kılıçdaroğlu: Bir sonraki bayramı babanla kutlayacaksın Vera. Ama babana biraz benim de ihtiyacım var, sonra darılmaca yok, tamam mı:) 23 Nisan'ın kutlu olsun, gözlerinden öpüyorum.
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2023 2 yıl Yazar Yiğitlerim - Kemal Kılıçdaroğlu Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu birlikte bir video yaptılar
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2023 2 yıl Yazar Acil söndürülmesi gereken yangınlar var ama orta vadede halkımızı zenginleştirecek vizyon da şart.. - Millet İttifakı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.