Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 19 yıl PC yazmısın bende bilgisayar sandımda daldım içeri ne bilim kedi olduklarını :D
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 19 yıl Eee serkan sen öle dal diye pc yazdık zaten Ayyy bunlar ne tatlı şeylerrr.süperlerrr
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 19 yıl Selam Natalia, ilk olani ben aldim bile, haberin olsun.. yünler sana kalsin
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 19 yıl Yazar Selam abla al al senin olsun o Zaten 4. resimdeki kedi benim kimse sahiplenmesin ha
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 19 yıl aynen larsie bende bilgisayar diye daldım ama bi baktım kadiler varmış.. ama yine de natalıa sana çok teşekkürlerimi sunuyorum resimlerinin hepsi number one ...
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl benim cipsy kovaliyor bunlari sen daha kimse sahiplenmesin de heheh
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Cipsy kedime dokunacak olursa çıkacak faciadan ben sorumlu değilim visnem
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl Resimler gercekten çok güsel de ben buraya resim eklemek için ne yapmalıyım resim ekle diyorum url felam diyo bi şey edin bana malum acemiyiz...
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Resimler gercekten çok güsel de ben buraya resim eklemek için ne yapmalıyım resim ekle diyorum url felam diyo bi şey edin bana malum acemiyiz... imageshack.us adresinden upload edebilirsin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.