Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Sözde Ermeni Soykırımı...

Sözde Pontus Soykırımı...

Sözde Kürt Soykırımı...

Sözde Asur Sorkırımı...

Sözde Sürayani Soykırımı...

...

...

...

Sanırm "Soykırım Yaptığımız" iddia edilen toplumlardan ziyade, etmediklerimizi saysak liste daha kısa olacak gibime geliyor... Bugün çıkan ve aslında son bir kaç aydır gündemde olan bir haberin en yeni versiyonu şöyle:

Haberin Kaynağı...

Celal Bayar Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Ortaçağ Tarihi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Çelik, sözde ''Süryani soykırımı'' iddialarına karşı, ''Ermeni iddiaları konusundaki yanlışların tekrarlanmaması gerektiğini'' bildirdi.

Çelik, ''35 senedir sıcak olarak gündemde yer alan bu hadise için Türk üniversitelerinin hiçbirisi ciddi bir araştırma enstitüsü kurmamış, Ermenice bilen, Ermeni kilisesini bilen, Ermeni mezhebi açısından Hristiyanlığı bilen bir tane uzman yetiştirmemiş Türkiye, diyor ki (bu mesele niye böyle oldu?)'' diye konuştu.

''SÜRYANİLERİ ERMENİLER KANDIRIYOR''<&V>

Süryani, Ermeni, Kıpti ve Keldaniler'in, Anadolu'ya yerleşen Türkler sayesinde dünya üzerindeki varlıklarını koruyabildiklerini dile getiren Çelik, şunları kaydetti: ''Bizans döneminde Ermeni, Süryani, Kıpti ve Keldaniler büyük katliamlara uğradı. Müslüman Araplar ve Türkler Anadolu'ya gelmeseydi, bugün dünya üzerinde bir tek Ermeni, Süryani, Kıpti ve Keldani kalmayacaktı. Bugün kiliselerinde hala çan çalıyorsa, bunu bize borçlular.''

26255-MP.jpg

04.02.2007 11:44:00

Benim öğrenmek istediğim ise şu;

Devlet yada ilgililer bu konuda ne kadar duyarlı? Yada ne kadar değil?

Türkiye'yi zayıf düşürmenin tek yolu bu iddialar mı, yoksa bu iddiaların artması sadece gündem yaratmak mı? Yani dikkatler mi dağıtılmaya çalışılıyor aslında bu iddialarla... Yani bir devletin, aradan 100yıl kadar bir zamandan sonra, böyle bir konuyu kabul etmeyeceği açıktır... Kaldı ki Tarihe gömüşmüş bir olay olarak "Kabul Edilecek" kesinlikte ispatlanamaz... Önemli bir zaman aşımı vardır. vs vs vs... Öyleyse ne bu iddialar? Amaç ne? Toprak alıp götürmek, böyle iddiaların ortaya atılması ile kolay hale mi geliyor, ki ben hiç sanmıyorum... Aksine çoğu zaman ters etki yapar genelde, bir milletin üzerine böyle gelindiği zaman... Öyleyse amaç ne?

Saygılarımla...

Gönderi tarihi:

hangi ülkenin tarihini biraz eşeleseniz böyle olaylar vardır.en büyük savaşları çıkaranlarda genellikle hep batı ülkeleri oldu.1 ve 2 dünya savaşları avrupalılar kendi içlerinde çıkardılar ve yüz milyon insanın ölümüne maloldu.yahudiler ve çingeneler topluca soykırıma uğradılar.aynı olaylar stalin döneminde rusyadada gerçekleşti.amerikalıların sadece ırak müdahalesi dahi 650000 insanın kaybıyla devam ediyor,vietnamda ve dier müdahalelerindeki insan kayıpları milyonlarla ifade edilebilir,amerikan yerlilerine yaptığı soykırım ise 20 yüzyılın başına kadar devam etti.abd nin 2 dünya savaşı devam ederken 3 yıl boyunca ülkedeki kendi vatandaşı 1 milyona yakın japon u toplama kamplarına kapattığını unutmayın.ingilizlerin, fransızların afrikada yaptığı katliamların daha dumanı tütüyor.din , mezhep ve haçlı savaşları yüzyıllarca avrupa kıtasını bir cinnet coğrafyası haline getirmiştir.pontus,süryani,kürt,asur katliamı konusunu ilk defa duyuyorum.türkiyeyi sevmiyen aylak avrupalı birkaç akademisyenin yada ülkesinde seçim dönemi yaklaşmış politikacıların en son saçmalıkları gibi duruyor.

Gönderi tarihi:

Ben yine ayni iddialarimi tekrarlayip diyorum ki;Bu forumlarda katliamlar üretenlerin Türklükle uzaktan yakindan iliskisi yoktur.Türkiye ve Türk düsmanidir.

Bati dünyasi,*Türk *kelimesini söylemekten kacinir ve elinden geldigi kadarTürkle ilgili ne varsa ya hasiralti eder yada Türk adi gecmeyecek tarzda degisiklige ugratir.Bizdeki Bati isbirlikcilerininTürk sözünden Türkcülükten fasizmi Irkciligi cikarmalarinin aksine Bati dünyasi dünya üzerinde yasayan bütün Türk toplumlarinin kültür birligi kurmasindan birbirini kollamasindan korkar,bu nedenle Avrupalisi Amerikalisi Rusu mümkün oldugunca Türk'ün adini unutturma cabasi verir.Cünkü insanlik düsmanlarinin melanetlerine hep Türk'ler karsi durmuslardir.Yani bizdeki sahte aydinlarin,Türk düsmani cevrelerin uzantilari olan bazi sözüm ona bilim adamlarinin önderligindeki Komünist gruplarin*Ben Türk'üm,Vatanimi seviyorum,milliyetciyim*kavramlarindan Irkciligi Fasizmi cikarmalari gayet normaldir.Cünkü onlar icin Vatan kavrami hic olmamistirki Vatan sevgisini bilsinler.Onlar hep birilerinin eteklerinde gezinmislerdir.

Türkler insanliga kardeslik ögretirken adalet dagitirken,Türk düsmanlari insanligi kilictan geciriyordu.

saygilarla

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.