Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 18 yıl kendindenmi bahsediyon...... hayır, mrs.su' dan bahsediyordum orada, yoksa sen üstünemi alındın? belki sende öylesin ondanmı..
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 18 yıl hayır, mrs.su' dan bahsediyordum orada, yoksa sen üstünemi alındın? belki sende öylesin ondanmı.. kısa yoldan seni tarif etmek istedim...... alınabilirmiyim peki........
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 18 yıl hoş sohbet........ nabza göre şerbet veren birisin...............
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 18 yıl sende çok duygusalsın ama belli etmiyorsun, bu seni yorar bence
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 18 yıl bazen bilmediğini bilmek bile aslında biçok şey bilmektir anladın sennnn!!!
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl puahahahahahahaha süpersin egzorsist senin nickini yazmak inan çok zor olduğunu biliyorum
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl hayır bir filmden almadım yanıldıııııın bunun hikayesi başka senin dugusal biri olduğunu biliyorum ...
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2007 18 yıl senden daha hızlı olmasamda idare ederim senin bi zebani olduğunu biliyorum
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 18 yıl yüreğinin götürdüğü yere gitmediğini biliyorum ... gerçek bi gıcık olduğunu biliyorum
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 18 yıl söylediğinin doğru olduğunu biliyorum sen bu topiği açana en az sizin kadar gıcık oldum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.