Φ suheda Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 nihayet topicin sahibi geldi.. yokluğunuzda zazagrin'le buraları boş bırakmadık..valla neler olduğunu öğrenmek için bende sizi bekliyordum...kazak destanını yazan sizsiniz..eğer bunlar doğruysa pılımızı pırtımızı toplayıp hepcek Kazakistan'a göçiciiz...sanırım arkamıza da dönüp bakmıyciiz Sizin gibi şeker insanlar olunca insanın gözü arkada kalmıyor topicim emin ellerde demekki. Şimdi şu kazakistana gidecekler listesini yapıver diloşcuğum forumun bekar kızlarınının hepsini listeye eklemeyi unutma en başa benimle Sedelinaya yaz olurmu? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Sizin gibi şeker insanlar olunca insanın gözü arkada kalmıyor topicim emin ellerde demekki.Şimdi şu kazakistana gidecekler listesini yapıver diloşcuğum forumun bekar kızlarınının hepsini listeye eklemeyi unutma en başa benimle Sedelinaya yaz olurmu? suhedacım...bir liste çıkardım en başa da senlen sedelinayı yazdım.. lakin sadece bekarların değil..evlilerinde yoğun talebi üzerine-e..mutlu olmak herkesin hakkı öyle diil mi? - liste Gülhane hattı hümayunu kimin bişey oldu..bize bir diil, on kadar uçak gerek!..ve Kazakistan bu hanım göçünü bilmem nasıl karşılar?.. resmi görüşmeleri başlattım..sanırım Kazakistan bu akıma duyarsız kalmayacaktır ..öyle umut ediyorum..haberdar edileceksiniz anacım...hazır bir şekilde bekleyin... Alıntı
Φ zazagrin Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 evet turkishmedia forum ahalisi acar muhabiriniz olarak uzun meşakatli bir yolculuk sonunda kazakistandan size bildirmekten gurur duyorrum süheda nın yayınladığı şiir tamamen bir kılıbık kocanın hanımına yaranmak için yazdığını ortaya çıkarmış bulunuyorum burdaki kazak kardeşlerimizin bizim gibi pilav üstü kuru fasulye yemeğinin favrori yemekleri olduğunuda ayrıca bizzat yerinde incelemiş ve kazak kardşlerimizle pilav üstü kuru fasulye partisi yapmış olarak ayrılıyum aybalalarım abalalarım ben forum muhabiriniz kazakistandan astanadan zazagrin ve kalpağımla güle güle diyorm Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 evet turkishmedia forum ahalisi acar muhabiriniz olarak uzun meşakatli bir yolculuk sonunda kazakistandan size bildirmekten gurur duyorrum süheda nın yayınladığı şiir tamamen bir kılıbık kocanın hanımına yaranmak için yazdığını ortaya çıkarmış bulunuyorum burdaki kazak kardeşlerimizin bizim gibi pilav üstü kuru fasulye yemeğinin favrori yemekleri olduğunuda ayrıca bizzat yerinde incelemiş ve kazak kardşlerimizle pilav üstü kuru fasulye partisi yapmış olarak ayrılıyum aybalalarım abalalarım ben forum muhabiriniz kazakistandan astanadan zazagrin ve kalpağımla güle güle diyorm hahahahahahahahaha....sonrasında da ühhhühühühhühühhhhü bu fotoğraf bütün hayallerimizin sonu oldu zazagrin...listeyi ateşe verdim kimbilir belki birazdan kendimi de ateşe veririm söylemene gerek yok bu fotoğraf herşeyi kanıtlıyor... zazagrin bu karede de fazlasıyla fotojenik çıktığını söylememe bilmem gerek var mı? not:insaniyet adına birisi listede adı geçen arkadaşlara bavullarını tekrar boşaltmalarını ve makus kaderleriyle barışmalarını söylesin...elveda... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Kazak Destani Hanimim ne söylerse, çikmam onun sözünden Ne arzu ettigini, kesfederim gözünden Saygi gösterip ona, sabah erken kalkarim Ortaligi süpürüp, sobamizi yakarim Çayimizi hazirlar, soframizi kurarim Bu arada uyanir, sultanlar gibi hanim Ibrigi tasi alir, eline su dökerim Hizmetimi begenir, takdir eder sekerim Evi badana eder, duvarlari sivarim Elimden her is gelir, tahtalari ovarim Sinirliyim, titizim. Terstir biraz damarim Yirtik sökük gördüm mü, hemen alir yamarim Sporu çok severim, salincagi sallarim Çocuk dogdu dogali, idmanlidir kollarim Biraz müskül pesendim, her yemegi yiyemem Gururluyum hanima, sunu pisir diyemem Ev isine karismam, herkes gibi asiri Haftada bir yikarim, biriken çamasiri Kimseye boyun egmem, temizlerim ocagi Misafir günümüz de, toplarim dört bucagi Hanima fincan cezve, getirttim Kaireden Kahve pisirmem için, çagirir daireden Dalar karistirirsam, sekerliyle sadeyi Oklavanin altinda, veririm ifadeyi... kazak.. kırgız..genelde birbirine yakın kültürler yanılmıyorsam...ve şeyh şamil muhakkak ki bu duruma koyaraktan el ve çıkararktanda bir fetva..sürerdi herhal amazonumsu kadınlarını... .....ya..ya o efsanevi kara murat...kazaklar hakanı...vermişken ruslara ve diğer doğu saldırılarına karşı amansız savaşını...ve döndüğünde zaferlerden..kadınına çamaşır yıkayıp ocağa pilav suyu mu koyuyordu... ...öldürmen güldürmen beni bayanlar...kabul edin..erkek doğuştan bir adım önde...mutlu kadın..bunu kabul eden kadındır... ....ama doğru erkekse... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 pardon yaa...kara murat filmlerinden çok etkilenmişliğimden olsa gerek..aslı hacı murat olucak...yukarıda yanlış yazdım...bir zamanlar..tolstoy un hacı murat kitabını okumuştum..kaynakça orası... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 evet turkishmedia forum ahalisi acar muhabiriniz olarak uzun meşakatli bir yolculuk sonunda kazakistandan size bildirmekten gurur duyorrum süheda nın yayınladığı şiir tamamen bir kılıbık kocanın hanımına yaranmak için yazdığını ortaya çıkarmış bulunuyorum burdaki kazak kardeşlerimizin bizim gibi pilav üstü kuru fasulye yemeğinin favrori yemekleri olduğunuda ayrıca bizzat yerinde incelemiş ve kazak kardşlerimizle pilav üstü kuru fasulye partisi yapmış olarak ayrılıyum aybalalarım abalalarım ben forum muhabiriniz kazakistandan astanadan zazagrin ve kalpağımla güle güle diyorm evet bütün hayellerimiz yerle bir oldu valizi boşaltalım ama şu sağ baştakine Diloşu verelim baksana ne çok madalyası var önemli bir herhal hahahahahahahahaha....sonrasında da ühhhühühühhühühhhhü bu fotoğraf bütün hayallerimizin sonu oldu zazagrin...listeyi ateşe verdim kimbilir belki birazdan kendimi de ateşe veririm söylemene gerek yok bu fotoğraf herşeyi kanıtlıyor... zazagrin bu karede de fazlasıyla fotojenik çıktığını söylememe bilmem gerek var mı? not:insaniyet adına birisi listede adı geçen arkadaşlara bavullarını tekrar boşaltmalarını ve makus kaderleriyle barışmalarını söylesin...elveda... Seni hiç konuşma kulağını ısırıcam senin az kalsın aklına uyup topyekun iltica ediyorduk kazakistana ceza olarak seni sağ baştaki madolyonlu ****** nikahlıyoruz. kazak.. kırgız..genelde birbirine yakın kültürler yanılmıyorsam...ve şeyh şamil muhakkak ki bu duruma koyaraktan el ve çıkararktanda bir fetva..sürerdi herhal amazonumsu kadınlarını... .....ya..ya o efsanevi kara murat...kazaklar hakanı...vermişken ruslara ve diğer doğu saldırılarına karşı amansız savaşını...ve döndüğünde zaferlerden..kadınına çamaşır yıkayıp ocağa pilav suyu mu koyuyordu... ...öldürmen güldürmen beni bayanlar...kabul edin..erkek doğuştan bir adım önde...mutlu kadın..bunu kabul eden kadındır... ....ama doğru erkekse... Deeettt figgaro.....Diloş oklavayı kapta gel Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 evet bütün hayellerimiz yerle bir oldu valizi boşaltalım ama şu sağ baştakine Diloşu verelim baksana ne çok madalyası var önemli bir herhal Seni hiç konuşma kulağını ısırıcam senin az kalsın aklına uyup topyekun iltica ediyorduk kazakistana ceza olarak seni sağ baştaki madolyonlu herife nikahlıyoruz. Deeettt figgaro.....Diloş oklavayı kapta gel ahhhh...bırak kız kulağımı.. içim yanıyo zati... bütün hayallerim yerle bir olmuş..tartaklanmam da cabası sağ baştaki mi?? aman istemez...madalyalarını zor taşıyo baksana ama ben senin için sağdan üçüncüyü gözüme kestirdim.. hani şu objektife keskince poz verenin yanındaki masum suratlıyı..iyi bir ev erkeği olur belli.. ...kaçırma derim kardeş oklava ince gelir...merdaneye ne dersin? Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 vıy..vıy..vıy..erkekte beğenmiyorlar...kazaksız kalıpta üşüyesiceler sizi. ..beni merdanede kesmez...hani kalınlığından kafamın.. ...şuheda senin bir fikrin varmı... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 vıy..vıy..vıy..erkekte beğenmiyorlar...kazaksız kalıpta üşüyesiceler sizi. ..beni merdanede kesmez...hani kalınlığından kafamın.. ...şuheda senin bir fikrin varmı... Hangi konuda arkadaşım yiyeceğin merdane sayısındanmı yoksam kafatasının çapındanmı? Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Hangi konuda arkadaşım yiyeceğin merdane sayısındanmı yoksam kafatasının çapındanmı? yapma şuhedaaaa... ...bana ilkokul 1. sınıf...kendinede ilkokul 3. sınıf muamelesi yapıyorsun...kalın kafalıya merdaneyle..sayısız vuruş işlemez..bir... ...çapla kalınlık farklı şeylerdir ..iki... ...şuheda boşver bunlarıda...gerçek anlamda düşünki..kocanı dövmek zorunda kaldın...olmıcak bişeyse bile, öyle düşün...merak ettim..nasıl döversin kocanı...mesela ben..karısından dayak yiyen bazı koca tiplerine şahit olmuştum.. **ilki..kadın salonun ortasında..salon terliğiyle kocasının kafasına arka arkasına vuruyordu...araya girecektim ama..kadının bana ettiği tehtit..geri durmamı gerektirdi...ölümü öp demişti...nasıl oluyorsa... **ikincisi ise; ne acınasıydı...kadın kocasının kafasına bir kova geçirmiş...elindede oklava..durmadan kovaya vuruyordu..arada birde kalçasına..bu mevzu sokaktaydı... ...adamsa..Allahını seven beni kurtarsın naralarındaydı... **üçüncüsü çok profosyonelceydi...kadın, kara kuşak karateci..adamsa epirmiş kravatlı bir memur...havada uçan tekmemi yemedi...diz dirsek..hatta belden aşağı bile vurdu(kurallara aykırı ama..dinleyen kim..) ...en sonda kadının Türklüğünden olsa gerek..depreşti herhal damarı...kallavisinden bir Osmanlı tokadı... .... eeeee... şuhedacım.. ...sen nasıl yapardın..yani hırpalardın..erkekçiğini... Alıntı
Φ zazagrin Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 yapma şuhedaaaa... ...bana ilkokul 1. sınıf...kendinede ilkokul 3. sınıf muamelesi yapıyorsun...kalın kafalıya merdaneyle..sayısız vuruş işlemez..bir... ...çapla kalınlık farklı şeylerdir ..iki... ...şuheda boşver bunlarıda...gerçek anlamda düşünki..kocanı dövmek zorunda kaldın...olmıcak bişeyse bile, öyle düşün...merak ettim..nasıl döversin kocanı...mesela ben..karısından dayak yiyen bazı koca tiplerine şahit olmuştum..**ilki..kadın salonun ortasında..salon terliğiyle kocasının kafasına arka arkasına vuruyordu...araya girecektim ama..kadının bana ettiği tehtit..geri durmamı gerektirdi...ölümü öp demişti...nasıl oluyorsa... **ikincisi ise; ne acınasıydı...kadın kocasının kafasına bir kova geçirmiş...elindede oklava..durmadan kovaya vuruyordu..arada birde kalçasına..bu mevzu sokaktaydı... ...adamsa..Allahını seven beni kurtarsın naralarındaydı... **üçüncüsü çok profosyonelceydi...kadın, kara kuşak karateci..adamsa epirmiş kravatlı bir memur...havada uçan tekmemi yemedi...diz dirsek..hatta belden aşağı bile vurdu(kurallara aykırı ama..dinleyen kim..) ...en sonda kadının Türklüğünden olsa gerek..depreşti herhal damarı...kallavisinden bir Osmanlı tokadı... .... eeeee... şuhedacım.. ...sen nasıl yapardın..yani hırpalardın..erkekçiğini... figgaro bize şaka yapyın demi böyle kadınlar yok demi yoktur canım yoktur hele uçan tekme atan gerçi tanıdığım bir kaç boksör kızvar ama pek fazla sert olmuyorlardı bu arada süheda diloş un dediği tosun sana yakışır herhalde sen vize işlerini falan kafana takma ben hallederim benim amcamın oğlunun dayaısının bacanağının eşinin emmioğlu dışişlerinde temizlikçi yani ben hallederim tamammı Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 yapma şuhedaaaa... ...bana ilkokul 1. sınıf...kendinede ilkokul 3. sınıf muamelesi yapıyorsun...kalın kafalıya merdaneyle..sayısız vuruş işlemez..bir... ...çapla kalınlık farklı şeylerdir ..iki... ...şuheda boşver bunlarıda...gerçek anlamda düşünki..kocanı dövmek zorunda kaldın...olmıcak bişeyse bile, öyle düşün...merak ettim..nasıl döversin Şimdi önemli olan dayağı neden hak ettiğidir yani kabahatinin büyüklüğü veya küçüklüğü herneyse diyelim ki büyük bir kabahat işledi dövmem,neden döveyim ki unuttunmu ben karadeniz kızıyım alırım tabancamı alının ortasından vururum temiz iş,elimde yorulmaz yok illa dayak atmam gerekirse zararlı çıkarım zira pek kuvvetli sayılmam ancak şaç baş yolabilirim şayet saçı olursa kel olma ihtimalide var tabi,birde tırnak meselesi var biliyon,tırnak uzatmayıda hiç sevmem uzatsammı ne yok,yok en iyisi gene ilk şık alının ortasına nişan al bas tetiğe Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Şimdi önemli olan dayağı neden hak ettiğidir yani kabahatinin büyüklüğü veya küçüklüğü herneyse diyelim ki büyük bir kabahat işledi dövmem,neden döveyim ki unuttunmu ben karadeniz kızıyım alırım tabancamı alının ortasından vururum temiz iş,elimde yorulmaz yok illa dayak atmam gerekirse zararlı çıkarım zira pek kuvvetli sayılmam ancak şaç baş yolabilirim şayet saçı olursa kel olma ihtimalide var tabi,birde tırnak meselesi var biliyon,tırnak uzatmayıda hiç sevmem uzatsammı ne yok,yok en iyisi gene ilk şık alının ortasına nişan al bas tetiğe el bombasıda atarsın sen.. Alıntı
Φ zazagrin Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Şimdi önemli olan dayağı neden hak ettiğidir yani kabahatinin büyüklüğü veya küçüklüğü herneyse diyelim ki büyük bir kabahat işledi dövmem,neden döveyim ki unuttunmu ben karadeniz kızıyım alırım tabancamı alının ortasından vururum temiz iş,elimde yorulmaz yok illa dayak atmam gerekirse zararlı çıkarım zira pek kuvvetli sayılmam ancak şaç baş yolabilirim şayet saçı olursa kel olma ihtimalide var tabi,birde tırnak meselesi var biliyon,tırnak uzatmayıda hiç sevmem uzatsammı ne yok,yok en iyisi gene ilk şık alının ortasına nişan al bas tetiğe süheda hani ben kınıyorum felan demiştim ben seni kastetmemiştim ben diloşa demiştim ,en iyisi ben hiç bişe dememiştim hatta o mesajı başkası yazmış Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 süheda hani ben kınıyorum felan demiştim ben seni kastetmemiştim ben diloşa demiştim ,en iyisi ben hiç bişe dememiştim hatta o mesajı başkası yazmış zazagrin endişeli gördüm seni.. zannımca suhedanın topuğuna sıkma ihtimalini gözden geçiriyosun ha beni mumla arıyacaksın, mum Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 el bombasıda atarsın sen.. Yok kardeş anlamam ben bombadan felan hem neme lazım elimde patlar sonra kolsuz kalırsam kim çeker silahın tetiğini birde kiralık katilmi bulucam süheda hani ben kınıyorum felan demiştim ben seni kastetmemiştim ben diloşa demiştim ,en iyisi ben hiç bişe dememiştim hatta o mesajı başkası yazmış Eferin öyle hizaya gel bakiyiiimm zazagrin endişeli gördüm seni.. zannımca suhedanın topuğuna sıkma ihtimalini gözden geçiriyosun ha beni mumla arıyacaksın, mum Hahaaaaa korkak şeyler bunlar,bişey olmaz bunlardan neyse kazakistan olmadıysa sırada özbekistan,çeçenistan falan var şansımızı denemeye devam... Ben kılıbık değilim hiç kuşkunuz olmasın Kızsam hanıma hava atamaz mıyım sanki Beni eve almazmış almasa da almasın Çıkıp evin damında yatamaz mıyım sanki Hanıma el kaldırmak sığmaz benim şanıma Bazı ağır sözleri dokunsa da kanıma Kontrolden çıkarım tak dedi mi canıma Surat asıp kaşımı çatamaz mıyım sanki Bir gün hiddetle gelip benim karşımda dursa Hızını alamayıp ikide tokat vursa Merdanenin zoruyla bana yemek yaptırsa Tuzunu biraz fazla katamaz mıyım sanki Kazak erkek dediğin benim gibi olmalı Ara sıra hanımın gönlünü de almalı Çamaşır yıka derse kolayını bulmalı Makinenin fişini takamaz mıyım sanki Asla ileri gitmem ben bilirim haddimi Biraz alttan alırım hanım isyan etti mi Yerden yere vursa da benim yedi ceddimi Ne var bunda dilimi tutamaz mıyım sanki Zenginliğe özenip lüks içinde yaşarsa Olur olmaz masraflar bütçemizi aşarsa Allah korusun hani bir de sabrım taşarsa Evimi arabamı satamaz mıyım sanki alıntı Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Hahaaaaa korkak şeyler bunlar,bişey olmaz bunlardan neyse kazakistan olmadıysa sırada özbekistan,çeçenistan falan var şansımızı denemeye devam... Ben kılıbık değilim hiç kuşkunuz olmasın Kızsam hanıma hava atamaz mıyım sanki Beni eve almazmış almasa da almasın Çıkıp evin damında yatamaz mıyım sanki Hanıma el kaldırmak sığmaz benim şanıma Bazı ağır sözleri dokunsa da kanıma Kontrolden çıkarım tak dedi mi canıma Surat asıp kaşımı çatamaz mıyım sanki Bir gün hiddetle gelip benim karşımda dursa Hızını alamayıp ikide tokat vursa Merdanenin zoruyla bana yemek yaptırsa Tuzunu biraz fazla katamaz mıyım sanki Kazak erkek dediğin benim gibi olmalı Ara sıra hanımın gönlünü de almalı Çamaşır yıka derse kolayını bulmalı Makinenin fişini takamaz mıyım sanki Asla ileri gitmem ben bilirim haddimi Biraz alttan alırım hanım isyan etti mi Yerden yere vursa da benim yedi ceddimi Ne var bunda dilimi tutamaz mıyım sanki Zenginliğe özenip lüks içinde yaşarsa Olur olmaz masraflar bütçemizi aşarsa Allah korusun hani bir de sabrım taşarsa Evimi arabamı satamaz mıyım sanki alıntı hahahahahah...katıldım valla suheda...peki bu kimin destanı?...kazaklardan hayır çıkmadı..bizbu arkideşi arıyalım hepcek...belki üyesi olduğu bir topluluk filan vardır..orda da bu çeşit ahbapları...acep çeçen midir? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Kazak Destani Hanimim ne söylerse, çikmam onun sözünden Ne arzu ettigini, kesfederim gözünden Saygi gösterip ona, sabah erken kalkarim Ortaligi süpürüp, sobamizi yakarim Çayimizi hazirlar, soframizi kurarim Bu arada uyanir, sultanlar gibi hanim Ibrigi tasi alir, eline su dökerim Hizmetimi begenir, takdir eder sekerim Evi badana eder, duvarlari sivarim Elimden her is gelir, tahtalari ovarim Sinirliyim, titizim. Terstir biraz damarim Yirtik sökük gördüm mü, hemen alir yamarim Sporu çok severim, salincagi sallarim Çocuk dogdu dogali, idmanlidir kollarim Biraz müskül pesendim, her yemegi yiyemem Gururluyum hanima, sunu pisir diyemem Ev isine karismam, herkes gibi asiri Haftada bir yikarim, biriken çamasiri Kimseye boyun egmem, temizlerim ocagi Misafir günümüz de, toplarim dört bucagi Hanima fincan cezve, getirttim Kaireden Kahve pisirmem için, çagirir daireden Dalar karistirirsam, sekerliyle sadeyi Oklavanin altinda, veririm ifadeyi... Gönüldaşım bu nedir böyle Bende bundan istiyom kazaklı hemcinslerimizi şiddetle kınıyorum ! Sen karışma bakim Yufka Yürekli Alıntı
Φ zazagrin Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 ve...kırmayın canım kardeşinizi...bi durum işinize gelmediğinde illaki içinizdeki canavarı devreye sokceksiniz..valla tıpkım dövüşken horozlar gibisiniz...adam biraz centilmen mi?...kıl ol..git bi omuz at...esprili mi...kuyusunu kaz...yakışıklı mı...hemen iftira at...ve mümkünse tenhada köşeye kıstır...cık cık cık...bide soruyo... neyinizi beğeniyim ben sizin... Deeettt figgaro.....Diloş oklavayı kapta gel ahhhh...bırak kız kulağımı.. içim yanıyo zati... bütün hayallerim yerle bir olmuş..tartaklanmam da cabası oklava ince gelir...merdaneye ne dersin? Hangi konuda arkadaşım yiyeceğin merdane sayısındanmı yoksam kafatasının çapındanmı? Şimdi önemli olan dayağı neden hak ettiğidir yani kabahatinin büyüklüğü veya küçüklüğü herneyse diyelim ki büyük bir kabahat işledi dövmem,neden döveyim ki unuttunmu ben karadeniz kızıyım alırım tabancamı alının ortasından vururum temiz iş,elimde yorulmaz yok illa dayak atmam gerekirse zararlı çıkarım zira pek kuvvetli sayılmam ancak şaç baş yolabilirim şayet saçı olursa kel olma ihtimalide var tabi,birde tırnak meselesi var biliyon,tırnak uzatmayıda hiç sevmem uzatsammı ne yok,yok en iyisi gene ilk şık alının ortasına nişan al bas tetiğe Yok kardeş anlamam ben bombadan felan hem neme lazım elimde patlar sonra kolsuz kalırsam kim çeker silahın tetiğini birde kiralık katilmi bulucam Eferin öyle hizaya gel bakiyiiimm Hahaaaaa korkak şeyler bunlar,bişey olmaz bunlardan neyse kazakistan olmadıysa sırada özbekistan,çeçenistan falan var şansımızı denemeye devam... gördün diloş bide bize böyle diyon sonra siz yapıyonuz yeter artık bu erkeklerin çektikleri nerde bu devlet nerde bu vatan medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar toplanın hemcinslerim yanlız bırakmayın not: sühedanın konuyla bir alakası yoktur olmaz benle hiç yoktur Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 gördün diloş bide bize böyle diyon sonra siz yapıyonuz yeter artık bu erkeklerin çektikleri nerde bu devlet nerde bu vatan medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar toplanın hemcinslerim yanlız bırakmayınnot: sühedanın konuyla bir alakası yoktur olmaz benle hiç yoktur gördüm zazagrin..korkun bizden vah vah..nedir bu çektikleriniz siz toplansanız ne olur ki?...anca maç seyrederken bir takım ruhu yaratabilirsiniz.. ne ruh ama! Alıntı
Φ zazagrin Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 gördüm zazagrin..korkun bizden vah vah..nedir bu çektikleriniz siz toplansanız ne olur ki?...anca maç seyrederken bir takım ruhu yaratabilirsiniz.. ne ruh ama! şimdi diloş canım arım balım peteğim ben sadece süheda ve uçan tekme atanlardan birazcık tırsıyorum okadar yani öyle abartılacak bişey değil yani bi kezde altan aldığını görsem, yanımda sihayx gibi bir mücahit olsa ben bu hallere düşecek adammıydım not: sen buarada niye gizli dolaşıyorsun pusuya mı yattın not:maç seyretmem bir topun peşinden koşan 25 kişiden banane onlar için iyi tabide, ben daha çok mücadele sporlarını severim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 şimdi diloş canım arım balım peteğim ben sadece süheda ve uçan tekme atanlardan birazcık tırsıyorum okadar yani öyle abartılacak bişey değil yani bi kezde altan aldığını görsem, yanımda sihayx gibi bir mücahit olsa ben bu hallere düşecek adammıydım not: sen buarada niye gizli dolaşıyorsun pusuya mı yattın not:maç seyretmem bir topun peşinden koşan 25 kişiden banane onlar için iyi tabide, ben daha çok mücadele sporlarını severim asla alttan almam.. altta kalanın canı çıksın siyahx ve mücahitlik...birbirine ne kadar uzak şeyler bilemezsin not1:böylesi daha hoşuma gidiyor not2;mücadele sporu derken..tavla falan mı ? Alıntı
Φ zazagrin Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 asla alttan almam.. altta kalanın canı çıksın siyahx ve mücahitlik...birbirine ne kadar uzak şeyler bilemezsin not1:böylesi daha hoşuma gidiyor not2;mücadele sporu derken..tavla falan mı ? "asla alttan almam" sebeb not :proxy dene daha iyi olur not : herşeyide benden bekleme ama google denen bişey var Alıntı
Φ zazagrin Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 asla alttan almam.. altta kalanın canı çıksın la, ben seni deniyordum zaten..kabul etseydin üstüne beton dokerdim senin.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.