» iLyAdA Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Geri Git Bul öncelikle ilginize teşekkür ederiz. okulumuzun internet sitesını amotorde olsa kuramaya calıştık .ama bizim telofon başvurumuzu yapmamıa ragmen telefon hattı baglanmadı bu konnuda fazlada bir yetkimiz yok benim ismim taner caner öztürk benim sitede resmim var 5 aydırdır bitlisin mutki ilçesinde asker öğretmenlik yapyorunm asıl görev yerim istanbul bagcılar cumhuriyet ilköğretim okuludur okulumdanda süpheleriniz varsabilgi alabilirsiniz ayrıca bitlis mutkü ilçe milli egitim müdürlügündende bilgi alınabilir.telefon 4347112115 şube müdürü ismail süphandagından bilgi alabilirsiniz köyde internet baglantımıız olmadıgından şehir merkezinden bu kampanyayı internet ortamınd yürütüyoruz ayrıca köyümüzde sadece türkcel hattı çekmektedir bugün köyümüze geçiyoruz yollarımız bugün açılacak. tel numaram 0532 okul müdürümüz naci eşki 0537 arkadaşlar tlf nolar bende mevcut arzu eden arkadaşlara verebilirim:) lütfen birşeyler yapalım:) Kendi arkadaşlarıma konuyu ilettikten sonra , farklı yerlerde örgütlenmeleri sonucunda toplanan yardımları tatil dönüşü köyümüze ileticeğiz.. Beni yalnız bırakmadıkları için teşekkürler..Az önce yardım çağrısında bulunan öğretmenimizle görüştüm, fotokopi makinasının yollandığını söyledi çok mutluydu gelen yardımların listesini mailinize yollarım dedi.tepegöz de kullanılmaz durumdaymış bizde diğer katkıların yanında onu da sağlamak istiyoruz , elinden birşey gelecek arkadaşlarımız varsa dikkatlerine sunarım... tepkili , duyarsız olmayan bir topluma adım adım ulaşmak temennisiyle... BU ÜLKE DE YENİ OGÜN SAMAST LAR YETİŞMESİN!!! Alıntı
Φ biko Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 BU ÜLKE DE YENİ OGÜN SAMAST LAR YETİŞMESİN!!! yetişecektir ne yazıkki; 400 milyon yıllık insan vede toprak sevgisinin yerini artık henüz ikibin yıllık bayrak vede devlet sevgisi,1300 yıllık din sevgisi almışsa samastlar olacaktır. Rusyada bir çeçenin canını bir faşist rus yakacak, Almanyada solingende bir türk ailesini bir faşist alman cayır cayır yakacaktır, Bulgaristanda türklere kendi isimlerini vermeyi yasaklayacaktır yine aynı faşist zihniyet, Yunanistanda türk köylerinin kapısına çarpı işaretleri konulacak, Doğuda köyler boşaltılıp 70 yaşındaki kişiye dışkı yedirilecek, Ruandada tutsiletle hutular birbirlerinin pala ile doğrayacak, Kerkükten gelecek bir soykırım haberi korkulu bir şekilde beklenilecek, Hitler diye biri çıkıp biz üstün ırkız deyip milyonlarca yahudiyi krematoryumlarda eritecek, Ama durmadan birileri vatan,millet sakaryayı bıkıp usanmadan pompalayacak,olanda yitip giden canlara olacaktır. VEDE EMPERYALİZM VEDE ONUN İŞBİRLİKÇİ UŞAKLARI ELLERİNİ OVUŞTURMAYA DEVAM EDECEKTİR. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Vatan millet Sakarya derken,birilerinin ARARAT dediginide okumak isterdim,herhalde onu unuttunuz, ozaman bir hatirlatma yapayim,Ararat parolasini Vatan millet Sakarya diyenler söylemiyor,sizin bahsettiginiz emperyal gücler yani Fransada Amerikada para babasi olmus diasporadir.Ama siz herhalde Ararat'ida duymadiniz. saygilarla Alıntı
Φ biko Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Vatan millet Sakarya derken,birilerinin ARARAT dediginide okumak isterdim,herhalde onu unuttunuz, ozaman bir hatirlatma yapayim,Ararat parolasini Vatan millet Sakarya diyenler söylemiyor,sizin bahsettiginiz emperyal gücler yani Fransada Amerikada para babasi olmus diasporadir.Ama siz herhalde Ararat'ida duymadiniz.saygilarla verdiğiniz bilgiler için nasıl sevindim bilemezsiniz,bir anda aydınlandım vede nihal atsızın şu cümlesi yankılandı kulaklarımda; ""Yağmur Oğlum, Bugün tam bir buçuk yaşındasın. Vasiyetnameyi bitirdim, kapatıyorum. Sana bir de resmimi yadigar olarak bırakıyorum. Öğütlerimi tut, iyi bir Türk ol. Komünizm bize düşman bir meslektir. Bunu iyi belle. Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler, Yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır. Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, İngilizler, Fransızlar, Araplar, Sırplar, Hırvatlar, İsponylollar, Portekizliler, Romanlar, yeni düşmanlarımızdır. Japonlar, Afganlılar, Amerikalılar yarınki düşmanlarımızdır. Ermeniler, Kürtler, Lazlar, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arnavutlar, Pomaklar, Zazalar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenler, Çingeneler, içerideki düşmanlarımızdır. Bu kadar çok düşmanla çarpışmak için hazırlanmalı. Tanrı yardımcın olsun." (N. Atsız)" ha vatan,millet,sakarya ha kantri,neyşın,livirpul..(country,notion,liverpool....ingilizcesinide yazalımda cahil olduğumu bir daha yüzüme vurmayasanız) Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Tarih bilginize hayran oldum,Nihal Atsiz'ida taniyormussunuz ama beni pek ilgilendirmiyor.Ben yinede Ararat parolasina dönüyorum,ve bunu iyice ögrenmenizi dostca tavsiye ediyorum,ama sizi Ararat degilde Vatan millet Sakarya diyenler ilgilendiriyorsa onu bilemem,ama beni ilgilendiriyor zira Vatanda bizim millette bizim ve Sakaryada bize aittir.Bizim olmayan Vatandan milletten ve nehirden bahsetmiyorum.Düsmanlara gelince,Nihal Atsiz'a kadar geri gitmenize ne hacet varki;Türkiye'nin düsmanlari zaten kendilerini saklamiyorlar,ama siz Vatan millet ve Sakarya'da kaldiginiz icin fazla ilerisini göremiyorsunuz,ikinci tavsiyem biraz daha güncel politikalari izlemenizdir. saygilarla Alıntı
Φ biko Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Tarih bilginize hayran oldum,Nihal Atsiz'ida taniyormussunuz ama beni pek ilgilendirmiyor.Ben yinede Ararat parolasina dönüyorum,ve bunu iyice ögrenmenizi dostca tavsiye ediyorum,ama sizi Ararat degilde Vatan millet Sakarya diyenler ilgilendiriyorsa onu bilemem,ama beni ilgilendiriyor zira Vatanda bizim millette bizim ve Sakaryada bize aittir.Bizim olmayan Vatandan milletten ve nehirden bahsetmiyorum.Düsmanlara gelince,Nihal Atsiz'a kadar geri gitmenize ne hacet varki;Türkiye'nin düsmanlari zaten kendilerini saklamiyorlar,ama siz Vatan millet ve Sakarya'da kaldiginiz icin fazla ilerisini göremiyorsunuz,ikinci tavsiyem biraz daha güncel politikalari izlemenizdir.saygilarla Tavsiyenizi dikkate alacağıma dair hiç şüphenizolmasın. bende size güncel politikaları birde geçmiş tarihin analizinden geçirerek bakmanızı tavsiye ediyorum. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Tavsiyenizi dikkate alacagim, saygilarla Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 bahçelievlerde 7 genci katledenlere, abdi ipekçiyi vuranlara, maraşın faillerine nice aydınların katillerine bu gün "kahraman" dendikçe biz daha çok samastlar, hayaller yetiştiririz. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 bahçelievlerde 7 genci katledenlere, abdi ipekçiyi vuranlara, maraşın faillerine nice aydınların katillerine bu gün "kahraman" dendikçe biz daha çok samastlar, hayaller yetiştiririz. Kahraman olmadan insan olmayı öğrensinler..Ve sadece kendilerini kandırırlar başka kimseyi değil, ha bir de maşalarını... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.