Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 18 yıl Cikartmamasini Türk halki olarak ögrenmeye ihtiyacimiz var.,!!!
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 18 yıl Üzüm Üzüme baka baka kararir Allah karatmasin., Simdi ingiliz Esirler selbest ,,savasi kaybettiler.,.!!! Ama özgürlükleri bagislandi olur ya Ülkelerine döner dönmez SENDROM gecirirlerde ,,öyle ya ,,Ükede ne kadar baslarina gecirilmis Örtülü Bayanlari kurtarmaya calisirlarsa.,Ne olur,., iste üzüm üzüme baka baka kararmanin sonuclari,.Dünyada Türkiye Üzerine Büyük oyunlar oynaniyor ya,, hadi hayirlisi
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 18 yıl Yazar Aman Tanrim bu ne bicim karikatür,,,, Teşekkürler sevgili Efendi Türkler... Tam günün karikatirü olmuş... Emeğine ve yüreğine sağlık... Sevgiler...
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 18 yıl Bu resmin de bir karikatür özelliği var. Sevgili dostum dipnotun izniyle... Başka bir arkadaşıma resmi gönderdiğimde bana şu cevabı yazmış. Sizlerinde ilginizi çeker diye ayrıca onu da yapıştırdım. "Biliyormusun ben üniversitede okurken Beyazıtta Çınaraltı diye bir çay bahçesi vardı. Hemen hemen aynı görüntüyle orda karşılaşmıştım. Tek farkla; resimlerini bir de üstelik arkalarını dönerek çektirmişlerdi. Zaten çarşaftan bir yerleri görünmüyor bir de arkalarını dönmüşlerdi. Çok gülmüştüm o zaman."
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar Tüm Türk ve Dünya emekçilerin 1 Mayıs işçi bayramını kutlarım...
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 18 yıl Bir çukur daha var Bir de onu hatırlasak diyorum Ben de dahil yanlış anlaşılmasın Yaşı gelir kırka elliye insanın Halâ farkında değildir uyur Oysa bir gün bir de bakar ki Önünde durur Koca bir çukur (CELAL ÜNAL) aslında bu karikatürler yanlışların film kareleri;ne kadar da çok çözülmesi gereken sorun var sevgili DİPNOT,paylaşım için teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar Bir çukur daha var Bir de onu hatırlasak diyorum Ben de dahil yanlış anlaşılmasın Yaşı gelir kırka elliye insanın Halâ farkında değildir uyur Oysa bir gün bir de bakar ki Önünde durur Koca bir çukur (CELAL ÜNAL) aslında bu karikatürler yanlışların film kareleri;ne kadar da çok çözülmesi gereken sorun var sevgili DİPNOT,paylaşım için teşekkür ederim Sevgili karbeyaz... Katkı ve paylaşım için teşekkürler... Evet maalesef karikatürler yanlışların kara mizahları aslında ve gerçekten çözülmesi gereken çok ama çok sorun var... Yeterki bilinç, kararlılık ve azim içinde ülkemizde yaşayan vatandaşlar olarak sorumluluk duygusunu yüreğimizde hissedelim... Sevgi ve saygılar...
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 18 yıl incirlik bu kadar yakinsa .....ben hic birseye inanmiyorumuzaklardan .....bir Türk genci
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar incirlik bu kadar yakinsa .....ben hic birseye inanmiyorumuzaklardan .....bir Türk genci Çok güncel ve karşılaştığımız maaretin sonucunu net gösteren bir karikatür... Uzak bile olsan içimizden birisin ve çok yakınsın bunu unutma sevgili Efendi Türkler... Paylaşım için ise çok teşekkürler... Bir başka güncel karikatür ise...
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 18 yıl :clover: Gizli Mutabakatla ....Demeyelim............Artik bunun Gizli Mutabakat yanida kalmadi....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.