Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 tesekkur ederim. hosbuldum.. sigaranın dostluğundan demedim ben.. yapılan herhangi birşeyden sonra sigara içmek rahatlatıcı bişer ( içenler için ) .. ondan dedim .. öle yani.. anladım ben seni... iyi ne güzel...rahatlatıyo mu bari...ama denemem...denemem de...bana başka bi çözüm bulmak lazım...ama sanırım bu çekilmeden sindirilmeyen bişey gibi... hııı ? bu geçmiş özlemi yani... Alıntı
Φ mustafabcelebi Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 sindire sindire yasadığın zaman.. çikilmiş olanı o an sindirip.. üstüne sigara yakıosun Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 sindire sindire yasadığın zaman.. çikilmiş olanı o an sindirip.. üstüne sigara yakıosun hmm....sen böle diyosun da..sanki çok cigara yakmış gibisin.... aman aman inşallah yanılıyorumdur...!! Alıntı
Φ mustafabcelebi Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 çok sigara içtiim dorudur.. seni yanılttığım için özür dilerim.. ama hepsi geçmişe deil Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 çok sigara içtiim dorudur.. seni yanılttığım için özür dilerim.. ama hepsi geçmişe deil hmm....iyi o zaman al sana bu şiir armağan olsun.... her şey bitmiş gibiydi ayrılığa çeyrek vardı oysa en koyu tarafsızıydık ayrılığın eksik bir şeyler vardı belliydi neydi belli değildi yeri yurdu dini imanı olmayan bir hüzün vardı bizimle birlik bize sadık terk etmeyen bir hüzün vardı bir sigara içelim ve kalkalımla başladı eskiyen yanları konuşmak birlikteliğe bahaneydi sigara belliydi sonra bir sigara daha bir daha bir daha konuştukça azalıyordu görkemli yalnızlıklarımız acılarımız konuştukça ısınıyorduk sonra bir sigara daha sigaraya ben de başladım kar kuşlarının konuk olduğu o masada birkaç dakika da benden olsun birlikteliğimize içtikçe azalıyordu nazlanan yanlarımız sigara bahaneydi belliydi durmadan öksürüyorduk sigara içmesini bilmiyorduk gizlemiyorduk ama bitmesin diye paket bazen dua bazen isyan ediyorduk Alıntı
Φ mustafabcelebi Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 teşekkür ederim şiir çok güzel... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 teşekkür ederim şiir çok güzel... rica ederim... bu da kürsüme hediye olsun benden.... Bilirmisin? Bir umuttur özlem Beklediğine sarılmak için Zamanı durdurmak Akreple yelkovana rest çekmektir özlem Bir umuttur özlem Uzak yürekleri Bir birine tutturmak Sıkı sıkı sarılmak Kopmadan kalbe yapışmak Bir umuttur anlık zamanda Sevdiğini elini tutmaya çalışmaktır özlem Özlem yürekten üşümüş Dudakların çarpışması Özlem, terminal hatlarında Kaybolan duyguları bağlamktır yürekten Uzatıp elini yüreğine Bırakmaksızın sarılmak Yıkılmadan kopmadan Trenin raylara sarılması gibi Benim seni yüreğime Hapsetmemdir özlem Özlem hiç kopmaksızın Benim yanımda olmandır Tükenmeden ayaz gecelerde Senin geleceğini bilerek Beklemektir sabahı Gün doğana kadar Ve seni yanımda olduğunu görmektir özlem Ve seni içime çekmektiğim andır özlem Sevgili oğlum.. Özlem sensindir... bir baaba işte.... Alıntı
Φ mustafabcelebi Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 konuyla ne kadar alakalı bilmiyorum ama.. bende kendi yazdığım bir şiiri yazmak istedim Unutmak ne güzel seni Düşünmemek gecelerce Sensiz dakikalar ne güzel Akıp giden zamanlarca Mutlu olmak ne güzel Sensizken hemde Kaybolmak ne güzel Bir yokluğun içinde Silmek ne güzel geçmişi Hatırsız anlarla Yazmamak seni bir köşeye Unutmak senelerce….. 20.02.2007 / 01:00 / Salı Mustafa Büyükçelebi Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 konuyla ne kadar alakalı bilmiyorum ama.. bende kendi yazdığım bir şiiri yazmak istedim Unutmak ne güzel seni Düşünmemek gecelerce Sensiz dakikalar ne güzel Akıp giden zamanlarca Mutlu olmak ne güzel Sensizken hemde Kaybolmak ne güzel Bir yokluğun içinde Silmek ne güzel geçmişi Hatırsız anlarla Yazmamak seni bir köşeye Unutmak senelerce….. 20.02.2007 / 01:00 / Salı Mustafa Büyükçelebi birşey söylemek istiyorum gitmeden önce...gerçekten şiirin çok hoş arkadaşım çok teşekkürler....kürsüme yazabilirsin ve hepsine seve seve yorum getiririm..ve şimdi uykum var...gidiyorum...yarın gelirsem bu güzel şiire güzel bir yorumm ekliycem...hem burda konu yok...serbest kürsü...bi şiir..sonra bi öykü..sonra bi söz...fotoğraf...soru...farketmez...yorumu yarın yazıcam..şu an uykulu gözlerimle yazamam... ama şimdilik tek bi söz..süpersin....desene sen yaşamış da yaşamışsın....şiirler...yazmak...kağıda paylaşmak yüreğini..yaşamayan insan yapamaz böylesini.... Alıntı
Φ mustafabcelebi Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 teşekkür ederim iyi geceler... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Unutmak ne güzel seniDüşünmemek gecelerce Sensiz dakikalar ne güzel Akıp giden zamanlarca Mutlu olmak ne güzel Sensizken hemde Kaybolmak ne güzel Bir yokluğun içinde Silmek ne güzel geçmişi Hatırsız anlarla Yazmamak seni bir köşeye Unutmak senelerce….. 20.02.2007 / 01:00 / Salı Mustafa Büyükçelebi ve işte geldim her kıta için ayrı bir yoruma... Unutmak ne güzel seni Düşünmemek gecelerce Sensiz dakikalar ne güzel Akıp giden zamanlarca sanırım benim kolay kolay başaramadığım ve bu yüzden ne güzell ohh bee....diyemediğim bir şeye deyiniyorsun burda.. ama zoor be....geceler düşünmeden geçermi ki sevdiğini.. zamanlar hele...aama acı verdiği anda ne güzel bee....başarana tabiii bi de... sana dedim...cigaralar bu birinci mısrada yanmaya başladı elinde..gördüğüm budur... Mutlu olmak ne güzel Sensizken hemde Kaybolmak ne güzel Bir yokluğun içinde ve gerçekten...mutluluk şuracıkta...aslında onunlaykende şuracıkta....da biz göremiyoruz işte... ve bir yokluğun içinde kaybolmak...o zaman devreye melodiler giriyor...şarkı dinlerken kaybolmayı seviyorum bende.. kaybolurken kaybediyorum onu da..... Silmek ne güzel geçmişi Hatırsız anlarla Yazmamak seni bir köşeye Unutmak senelerce….. hep imkansız geldi bu söylemler bana niyeyse...ama bi gün gelip buluyor elbet...! geçmişi silmekk.....sanırım imkansız..sadece...unutmak mutluluklarda ama tamamen silmek imkansız gibi geldi bana.. ve unutmak senelerce...elbet buluruz unutmamak için seviceğimiz birisini... bi ne güzell diyemedik....ama dedim ki....ne güzel bir şiirrr buu böylee.... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 duygusal kelebeğim ...neler yaşamış..neler biriktirmiş böyle..o küçücük bedene...öyle hassas..aynı zamanda öyle coşkulu bir yürek ki seninki...her duyguyu dorukta yaşıyorsun...bu aynı zamanda çokta yorucudur biliyorsun di mi?...keşke bu kadar hassas olmasan ama elde değil biliyorum...umarım hep mutluluk çıkar karşına da onu yaşarsın doruklarda..canım benim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 duygusal kelebeğim ...neler yaşamış..neler biriktirmiş böyle..o küçücük bedene...öyle hassas..aynı zamanda öyle coşkulu bir yürek ki seninki...her duyguyu dorukta yaşıyorsun...bu aynı zamanda çokta yorucudur biliyorsun di mi?...keşke bu kadar hassas olmasan ama elde değil biliyorum...umarım hep mutluluk çıkar karşına da onu yaşarsın doruklarda..canım benim ben bunun varlığı yokluğu bir acı veren hallerinii yorucu hallerini o kadar çok yaşadım ki diloşum...güzel gönüllüm... okulda arkadaşlarımla hep bi yerden sonra ayrıldım ben bu yüzden...daha hassas ve daha olgunca bakıyordum hayata...hayatı çocuk olarak görüp hoplatıp zıplatmadım ben.... yaptım...yapmadım değill de ama şimdiiii...sorsan sen bana....yüreğim yalnız bi yerlerden sonra.... yok mu hiç..bu yüreği gören...var elbet olmaz mı... onlarrr ve siz...yetiyorsunuz bana.... ve çok hassasım...ve gerçekten yoruldum artık....ama olmuyor işte...huy gitmiyor ki... sevgiyi son demlerinde yaşarken bedenim ...acılarıda son deminde yaşıyor.... vee bazen bazıları konuştukça inanmıyorlar yaşıma....gülerken bu kadar içten...ağlarken bu kadarr içten... ama alıştım bu bedene...alıştı bu beden yorgunluğa...şu sıralar mutlu ama.... tabii yarın ne göstericek bilemiyorum....ben halime şükredip...seviyorum da seviyorum...sizleri hissetmenin mutluluğunu yaşıyorum... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 gerçekten yazdığım şiiri bu kadar ayrıntılı ben bile büşünmemiştim ama açıklamalarda değinmek istediğim bir nokta var... unutmak tabiki mümkün değil.. ama çaresiz bedeni ayakta tutmak için insan kendi kendine yalanlar söylemeli... yoksa bu ruh bedenime ağır gelir.. taşıyamam bunca yükü yüreğimdeki... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 gerçekten yazdığım şiiri bu kadar ayrıntılı ben bile büşünmemiştim ama açıklamalarda değinmek istediğim bir nokta var... unutmak tabiki mümkün değil.. ama çaresiz bedeni ayakta tutmak için insan kendi kendine yalanlar söylemeli... yoksa bu ruh bedenime ağır gelir.. taşıyamam bunca yükü yüreğimdeki... güzel şiir demiştim...elbet yorum yapıcam bu güzel şiiree.... hem ben o yalanlardan söylüyorum arada sırada...ama kanmıyor ki kalbim... bu arada şamaroğlanı olmuşsun tekrardan....bide böyle hoşgeldin diyim bari... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 hoşbuldumm :) sonunda şifremi bulabildim .............. sen beni şamaroglani yken de biliomuydun Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 hoşbuldumm :) sonunda şifremi bulabildim .............. sen beni şamaroglani yken de biliomuydun hayır da....yazmışsın yaa... ne zamandır giremiyorum demişsin...onu okumuştum.... yoksa bilmiyordum valla önceden seni... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Aaaaa şamaroğlanı inanmıyorum ya bugün aklımdan sen geçiyordun cidden yaa.... hoşgeldiiiiiiiiiin Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 uykum varrrrrrrrrrrrrr ya kaç gündür 5 saat uyuyorum Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 hoşbuldum aysum :) bu hesabımın şifresini kaybetmiştim.. ama bugün jeton düştü... mustafabcelebi die bi hesap açmıştım bende.. açıklama yapmıştım bi yere ama hatırlamıyorum :) nese ama şamaroğlanı geri döndüü Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 dünyanın en güzel duygusu unutulmamış olmak... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 evde oturuyorum uzun zamandır..yani hiçbirşey yapıyorum sen napıyorsun ??? Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 yasamaya devam ediyorum... sen.. Alıntı
Φ mustafabcelebi Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 yaa ben bissürü cevap yazdım samaroğlanından .. hiçbiri gelmediii Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.