Φ aysum Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 kelebek uçtu gitti... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 kelebekkkkkk nerelerdesin hiç gözükmüyosun Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 topicLerden de en çok seni özLicem... ve canım sıkıLdıqında qeLirim.... burda oL kürsüm.... zaman...! ben seni özLicem...sen kürsüden çok başka dosttun... içindekiLer heLe... benim kürsümün deqerLiLeri...ben yokum artık eskisi kadar...kürsümü aşaqıLara düşürmeyin... qeLdiqimde onu buruk qörmeyim.... bi şiir mi beqendiniz...qeLin yazın buraya.... şimdi kafayı yemiş muameLesi qörücem sanırım kürsücüLer sizLeri de seviyorum...kürsüme iyi bakın.. sizLere emanet.. öpüyorum hepinizi...en çokda kürsümü... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 BENİ KÖR KUYULARDA Beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın.. Denizler ortasında bak yelkensiz bıraktın.. Öylesine yıktın ki bütün inançlarımı; Beni bensiz bıraktın.. Beni sensiz bıraktın. ü.Yaşar Oğuzcan Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 kürsü sakinleri noldu ya nerde bu millet bis kürsüyle balayına gitmiştik kimse bişe yazmamış kürsüye kelebek nerde hayalperes nerde seynep nerde nerde bu kürsü sakinleri Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 bi ben burdayım samar herkes terk etti Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Derdi olanı dinlerim ,derdim varsa derde yol açanı siler geçerim... Beni en son bırakıp gidende beni herşeyden çok severdi boşver... üzgünüm herkesi insan sanıp da saçmaladım... Kim sevdi seni benim kadar, istemem selamını artık yanlızım aldım yolumu anladın mı? üzülmeye değmez bir .........mişsin bunu geç anladım gözlerim dolu yeni bir ufka yelken açtım..... bende anın kalmasın bu kalpde yerin öldü zaten...... bakmadan gidermisin başlarım bu aşkına...... şimdi unut istemiyorum şimdi git ve gelme sakın.... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 bu kürsüyü artık yukarılara taşımanın zamanı geldi kelebek nerelerdesin gelcem demiştin Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 kürsüm... canım..herşeyim...dertlerim..sevdiklerim... ! ahh zeynebim..naptın.... geçmişi hatırlattın bana.... zaman geçtikçe ne çok değişiyor herşey...kuzum...ben tatildeyim..kuzenim İzmir'e geldi..o kadar özlemiştim ki onu.. geziyoruz..bilgisayarımdan uzağım şu sıralar.. ama unutmam asla..gelicem hem...artıkk gitmem bir yere.. canım zeynebim..çok iyi ettin Alıntı
Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 ne kürsüymüş bu ya hazır kimse yokken çıkayım baya rahatmış yüksekteymiş ama seslencegim kimse yok şarkı söliyim. belki, gelen olur alkışla ritim kurayım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 ne kürsüymüş bu ya hazır kimse yokken çıkayım baya rahatmış yüksekteymiş ama seslencegim kimse yok şarkı söliyim. belki, gelen olur alkışla ritim kurayım gece gece gelir basarımmm senii ya uyku tutmadı hastayım da... sen kürsüyü boş mu sandın bakim.. gerçii kürsüyü marangoza yaptırttık .. biraz geniş tasarlandı herkese yer var ama yanındakilere seslen... önünü boş gördün..hiç sağına soluna bakınmıyosun ki.. aaa... seni görmek güzel kürsüdee.. hoşgeldin bi çığırsaydınn şarkı... sesi gelirdi.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 cok hoşuma gitti ben de kürsü de sizinle paylaşmak istedim Bunun, Çinliler'in anlattığı çok güzel ve inandırıcı bir açıklaması var... Başparmak, anne-babanızı, İşaret parmağı, kardeşlerinizi, Orta parmak, sizi, Dördüncü parmak (yani yüzük parmağı), hayat arkadaşınızı, Ve serçe parmak, çocuklarınızı temsil eder. İlk önce avuçlarınızı birbirine bakacak şekilde açın. Orta parmakları bükün ve sırt sırta birleştirin. Daha sonra kalan dört parmağınızı da şekildeki gibi açıp, uç uca getirin. Şimdi, anne babanızı temsil eden başparmaklarınızı ayırmaya çalışın... Açılacaktır, çünkü anne babanız sizinle birlikte ömür boyu yaşamayacaktır. Er ya da geç onlardan ayrılmak zorundasınız. Baş parmaklarınızı önceki gibi birleştirip, kardeşlerinizi temsil eden işaret parmaklarınızı ayırın. Onlar da ayrılacaktır, çünkü kardeşleriniz kendi ailelerini kurup, ayrı bir hayat seçer. İşaret parmaklarınızı birleştirip, çocuklarınızı temsil eden serçe parmaklarınızı ayırın. Onlar da ayrılıcak, çünkü çocuklar da evlenir ve bir gün kendi hayatlarını kurar. Son olarak serçe parmaklarınızı birleştirip, eşlerinizi temsil eden yüzük parmaklarınızı ayırmaya çalışın. Ayıramadığınızı görünce şaşıracaksınız. Çünkü karı-kocalar hayat boyu bir arada yaşarlar... İyi günde ve kötü günde... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 cok hoşuma gitti ben de kürsü de sizinle paylaşmak istedim Bunun, Çinliler'in anlattığı çok güzel ve inandırıcı bir açıklaması var... Başparmak, anne-babanızı, İşaret parmağı, kardeşlerinizi, Orta parmak, sizi, Dördüncü parmak (yani yüzük parmağı), hayat arkadaşınızı, Ve serçe parmak, çocuklarınızı temsil eder. İlk önce avuçlarınızı birbirine bakacak şekilde açın. Orta parmakları bükün ve sırt sırta birleştirin. Daha sonra kalan dört parmağınızı da şekildeki gibi açıp, uç uca getirin. Şimdi, anne babanızı temsil eden başparmaklarınızı ayırmaya çalışın... Açılacaktır, çünkü anne babanız sizinle birlikte ömür boyu yaşamayacaktır. Er ya da geç onlardan ayrılmak zorundasınız. Baş parmaklarınızı önceki gibi birleştirip, kardeşlerinizi temsil eden işaret parmaklarınızı ayırın. Onlar da ayrılacaktır, çünkü kardeşleriniz kendi ailelerini kurup, ayrı bir hayat seçer. İşaret parmaklarınızı birleştirip, çocuklarınızı temsil eden serçe parmaklarınızı ayırın. Onlar da ayrılıcak, çünkü çocuklar da evlenir ve bir gün kendi hayatlarını kurar. Son olarak serçe parmaklarınızı birleştirip, eşlerinizi temsil eden yüzük parmaklarınızı ayırmaya çalışın. Ayıramadığınızı görünce şaşıracaksınız. Çünkü karı-kocalar hayat boyu bir arada yaşarlar... İyi günde ve kötü günde... denizlerin en güzel varlığııı seni burda görmek ne güzel.... bu yazıyı biliyorum.. arkadaşım bana yaptırmıştı.. hayran kalmıştım (: çok güzel birşey.. aradaki istisnalar olsada doğru birşey teşekkürler paylaştığın için... öpüyorum canım.. arada gel kürsümüze.. beklerizz Alıntı
Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 evet gece gece bastın geçmiş olsun bu arada sıra ve kürsü arkadaşım vay be bendede ne yankılı ses varmış ıslık ve alkış baya yankı yapmış şarkıya başlamadan gelmeye başladınız utandırıyorsun beni gel tabiki Deniz kızı gel panayır var burda pardon panayır diyorum kürsü var gelebilirsin nede olsa serbest kürsü Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 hoşgeldin... bakk basarız seni gece - gündüz demeden sen sıra arkadaşından kaçabiliceğini mi sandın zaten peruk hatırına kendimi zor tutuyorum... hayır canını acıtmıcam zaten çeksemde... bir taş attın pencereye tak etti.. bütün kürsüü bu çocuğa neler oluyor dedi vayy vayy... kendimi bu hasta halimle üşenmeyip ayağa kalkıp alkışlıyorum... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Bu kürsüye çıkan inmiyo takılıo kalıo ne keramet varsa Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Bu kürsüye çıkan inmiyo takılıo kalıo ne keramet varsa bizden iyi keramet mi olur kıss.. (hoşgeldin ) Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 asıl sen hoşgeldin evine Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 evet benim evim burası hani derler ya insanın evi gibi yok.. ama burası hepimizin evi ben şimdi gidiyorum.. öptüm hepinizi.. yarın görüşürüz... evim evim güzel evim Alıntı
Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 durun! kıpraşmayın, nefes almayın, önce ben bi şaşkınlığımı üstümden atayım tamam kabul ediyorum şoke oldum Aysun bende alçaklık korkusu var yüksekligin tersi olan o yüzden yüksekte durmam lazım Brwwa sıra arkadaşım bende seni ayakta alkışlıyorum Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Sensiz de buranın tadı olmaz ama Güle güle git güle güle gel fıstığım İyi geceler bleeding ne oldu neye şaştın kaldın öle Alıntı
Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 de sen hangi ara geldin ve şimdi gidiyorsun anlamış degilim inmisin, cinmisin, hayaletmisin, perimisin, nesin anlamadım gitti Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Yüzük parmakları gerçekten de ayrılmıyor,teşekkürler deniz kızı,hoşuma gitti bu olay.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.