Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar sorma zaten tırsıyorum... kaçmışsın senn ense olmadan... ben de mi kaçsam kızz nee.... ziillii sende.... (kıyamas belki bize....) ağlayalım biraz... :crying: ( )
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 18 yıl Efsaneeee geri döndüüüüüü... (Biss daha çocukuss.. Kıymas bise 10lu yaşlarımısda... 20li yaşlarımısda kıyyy Admin abi... ) (Kesin gitti ileti!.. )
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 18 yıl Efsaneeee geri döndüüüüüü... (Biss daha çocukuss.. Kıymas bise 10lu yaşlarımısda... 20li yaşlarımısda kıyyy Admin abi... ) (Kesin gitti ileti!.. ) arkadaşlar nerdesiniz ya ben burdayım ve canım sıkılıyo
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar efffsaneeee zilli... hanisin kıs...göremedim...gene saklandın dimek ki... hay yarabbim...evet bizi affeder..bişey yapmaslar... da sen kaçınıyon biraz kız zilli... ben burdayım...zilli saklanmış...sen yoksun... yoklama aldım gibi oldu....
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar kim dedi... ben burdayım.. neyse filan falan diyon yine bakıyorum da...ne oluyorr...
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 18 yıl efffsaneeee zilli... hanisin kıs...göremedim...gene saklandın dimek ki... hay yarabbim...evet bizi affeder..bişey yapmaslar... da sen kaçınıyon biraz kız zilli... ben burdayım...zilli saklanmış...sen yoksun... yoklama aldım gibi oldu.... Zilli kadar başına taş düşsün.. Kokuşmuşum benim..
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar gene gittin kelecek.. gittiği gibi gelir... söz harika bi söz...espri amaçlı kullandım emme... gene korkuyorum... Zilli kadar başına taş düşsün. Kokuşmuşum benim.. düşsün kıss....yıkılmadım ayaktayım...ben zilliylen baş başayım...
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 18 yıl Pişşşt kelebeğim ordamısın Ağzında ki bantlara birkaç delik açalım nefes alamıyosan Yoksam fermuarmı diksem
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar Pişşşt kelebeğim ordamısın... Ağzında ki bantlara birkaç delik açalım nefes alamıyosan.Yoksam fermuarmı diksem..... burdayım hemşerim... ama şinci de sen yoksun...sorma kızz...delik açç...!!gidicem tez vakitt bu dünyadan bant sayesinde... bilmem kü... ağzıma fermuar dikmene gerek yok.... kalbime güveniyorum...sen de güveniyosan problem yoktur... ancakk....ve ancak.... dikiceksen de acıtmadan şey et...korkuyorum...
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 18 yıl Ay Allah muhafaza Tabi ki biliyorum ben takılıyorum sana sadece
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar biliyorum ablacım takıldığını... kıss yoksam ben hiç bantlatır mıyım ağzımı... sırf senin hatırına... ve şimdi ben gidiyorum....sınav...sınav...sınav....off off.... :crying:
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 18 yıl kürsü bugün boş kalmış kimsecikler olmasa da ben buradayım kürsü bi yere kaçamaz...
Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 18 yıl kürsü kocaya kaçmış durumda aysum sana selam veremez şimdilik onun yerine ben bakıyorum kelecek gelince kürsüyü yerine getirecek
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 18 yıl Pişşştt kürsü.. Bak, sürekli aynı hatayı yapanlar hala akıllanmadılar.. Forumun bir köşelerine itiraf ediorlar... Kocaya kaçmışsın... Sonra pişman olma... Kokuşmuşum da yok... Onu da mı ayarttın yoksa?...
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 18 yıl kürsü ben geldımmm bugün çok mutluyum çünkü evimdeyim evde olmak çok güzel be yavvvv
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 18 yıl noluyoooo kürsünün müstakbel sözlüsü geldi kim benden daha iyilerini bulcakmış çıksın ortaya bakalım kimseye yar etmem kürsümü
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 18 yıl ben melih görgünün yeni albüm çıkarmasını istiyorum adam ayşe ismin sevdirdi bana bee bu kürsünün olayı neyse,bende başrol istiyorum
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 18 yıl noluyoooo kürsünün müstakbel sözlüsü geldi kim benden daha iyilerini bulcakmış çıksın ortaya bakalım kimseye yar etmem kürsümü Sizmiydiniz sözlüsü.. Ohooyy sözlünüz elden gitti bikere... Hiç boşa debelenmeyin.. Kürsü bunca zaman boş kalırsa elbet birileri ayartır.. Bekleye bekleye mahvoldu garibim.. =(
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 18 yıl Yazar anneeeeeee kürsümü yemişler resmeenn... vayy hain kürsü düşmanlarıı sizi...ne ettiniz benim kürsüme..ağlıyor garibim..insan sarılır şööyle sıkıca... siz de dedikodu yapıp başını şişirmişsiniz... sizii gidiler sizi..... ya ben özlemişim hee sizleri... şöyle okudum kendime geldim.... de hayretlerim şaştıı....+18 iletilerimis silinmemiş... dimi kısss delümm... ayy hepinizi çok sefiorum ben... şımarmak yasak ama.... özlemişim ya...ayy ben şimdi ne dedikodularla geldim... ama ben geldim diye kaçmış herkes...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.