Φ egzorsist Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 en azından çaresiz kalmaktan iyidir kleo çaresiz kalmak hayatta en çok korktuğum şeylerden bir tanesi, ama mecburen kaldığın yerler oluyor.. ama şükretmek lazım, isyan etmemek ve hayata sarılmak, boşlamamak lazım.. serbes kürsü ya ben konuşuyorum işte Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 serbest kursu.. ben de birsey soyleyecegim: Egzorsist,nostaljiye yazdigin siir..o ne guzel,ne icten,ne damardan bir siir oyle,cok etkilendim.. ve..serbest kursuculer,sizi seviyom Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 ya evet son günlerde kürsü boş....sanırım fazla talep yok konuşmak için... (egzo) leylam hoş geldin Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 serbest kursu.. ben de birsey soyleyecegim: Egzorsist,nostaljiye yazdigin siir..o ne guzel,ne icten,ne damardan bir siir oyle,cok etkilendim.. ve..serbest kursuculer,sizi seviyom fatih kısaparmak şiiri, ben çok severim, serbes kürsü, güzel bir topic tabii, istediğini söyleyebiliyorsun.. bende burdaki herkesi seviyorum.. tekrar ediyorum eğitim ve sağlık şart Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 hosbulduk kleom..gercekten guzelmis,serbest olmasi,kelebegim iyi ki acmis.. evet katildim,egitim,saglik sart.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 ve gurur' dan kurtulmak lazım, insanları sevmek ve herşeye saygı duymak en güzeli, hiçbir şey hiç kimseye baki kalmamış... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 şart leylam.....sağlığı korumakta şart kafam acıdı sanki..taşmı geldi ne..yoksa çok mu alıngan oldum ben Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 simdi ikinize de katildim..ve hicbirseye takilmadan,kin duymadan,kimseyi ezmeden ve ama bu arada kendini de ezdirmeden yasamali diye dusunuyorum kis ne tasi? surda bizbize muhabbet edip icimizi dokuyorduk serbest serbest Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 değer yargılarınızı hiçbir zaman hiçbir şeye değişmeyin bizde sana hak verdik leyla insanın kendini ifade edebilmesi güzel birşey, yanlızlık Allah' a mahsus insanın hep yakınında bir dayanağı bir dostu oluyor.. buda insanı rahat ediyor ve mutlu kılıyor Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 kis ne tasi? surda bizbize muhabbet edip icimizi dokuyorduk serbest serbest ben ne dediğimi biliyomuyum ki serbest ya o bakımdan şeytiydim.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 degil mi ya? o aciyan yere merhem sur,gecer canim evet,en dostsuz zamanlarinda bile forum arkadaslarin yetisiyor ve Allah'in varligini ve seni gozettigini bilmek,rahatlatip,huzur veriyor.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 sorun değil kleo nasıl olsa serbes kürsü, birde bi zamanlar dök içini rahatla vardı Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 bugün burda dökeyim içimi....çenem açıldı ya... rejim yapıyom dedim ,bitkisel zayıflama reklamları , koşu bandı ve spor aletleri reklamı aldılar...kleopatra otel bir ara reklam verdi....bak gündem belirliyom...artık önemimi anlamışınızdır demi..... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 kilo probleminmi var yoksa sağlık yaşam içinmi kleo Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 itiraf bölümünü bekle henüz hazır değilim.. öle bişiy mi var..ben sırf forum yararına çalışıyom Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 sabırsızlıkla bekliyoruz Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 çok bekliyeceksin .....hiç birşey buna beni zorlayamaz Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 herkes kendi yaşadığını sever... ama benim İzmir'imi geçemez senin Antalya'n..... ama Türkiye'min her memleketi ayrı bir güzel... ama İzmir apayrı... dolmaz yerii...tek geçerim...ben bu kadar seviyorum ya.. ileri de ayrılıcam sanki.. ama kopamam...bir İzmir'li nasıl kopar kii... ANTALYA ' M Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 ANTALYA ' M İzzzzzzzmirrr'imm........ İzmirrr..... İzmirrr...... İzmirrr..... o kadar.... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 istanbulllllll........ Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 İzzzzzzzmirrr'imm........ İzmirrr..... İzmirrr...... İzmirrr..... o kadar.... ANTALYA'MMMMM Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 neyse... bu tartışma oldukçaa yersiz....insanın anılarının geçtiği yer...yaşadığı kokladığı yer...gibisi yoktur... o sebeple ben bu tartışmaya girersem sonsuza dekk sürer...İzmir'im vazgeçilmezim benim... yarın bir gün uzaklaşmak gerekir belki de...bilemem.... ama benim kalbim hep onda..bildiğim tek şey bu... üstüne başka bi şehir daha tanımam...bildiğim tek şey bu.... İzmir'im benim...bildiğim tek Şehİr.... ama şöyle söyliyim..gerçekten bir ayrıcalık....gerçekten..... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 bu izmirde bişeyler var sanırım izmirli kimi tanıdıysam kelebek gibiler hepicisi Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 doru sölüyosun.... tartışmanın yeri yok ANTALYA'M.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 doru sölüyosun.... tartışmanın yeri yok ANTALYA'M.. antalya çok güzel bi yer bn bi sene orda kaldım ama alanyada Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.