Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 ooooooooooooo kankam h.g Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 efet.... hemm o 2.söylediğin her şarkı için geçerli sanırım.... gerçi ben bazennn 2 saat boyunca aynı şarkıyı dinleyebilen bi insanım ama.... öle bişiy işte.... ooooooooooooo kankam h.g saol hoşbulduk kanqa Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 pişt...durgunsun bugün... bişiy yok demi... ? ? ? Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 yooo bişiyim yok sadece başım çatlıcak gibi arıyodu yeni geçti uykum var (ya dersi kaynatcaz die o fuar senin bu fuar benim geziyos ) Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 iimiş bzde geçen labaratuarı kaynatalım dedik adam bizi arazi çalışmasına götürdü sizmisiniz dersi kaynatan diyee Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 puhahahahahahahahahahahahah kankim yasık size ya kaynatmayı bilmiyomuşunuz Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 valla yazık ya gittik çiçek böcük topladık kankim yaa :( Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 tuh be kankim biz bi çiğkofte ayıptır solemesi bi fuar iki günün tamamını kaynatıp haftayı kapattık Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 ooooooooooooo bayağı iimş ya sen nerde okuyosun ??? Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 bende istanbulda oturuyorummmm ama okul eskişehirde Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 istanbulun neresinden avrupa mı benimde hedefimde eskişehir anadolu ünüversitesi var bu arada lise sonum bu sene de Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 ooooooo ii bakalım o zaman inş... olur kankim evet avrupa bu arda ben osmangazide okuyorum ama olsun eskişehir sonuçta Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 hmm bende avrupa neresinden bari evet eskişehir güzel bi yer diolar bu arada doğrumu kankim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 çok doğru gerçekten burda olduğum için mutluyum gerçi şehirden çok arkadaşlık önemli bu arada bahçelievler sen????? Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 haklısın aslında arkadaşlık herşey bende büyükçekmece kankim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 o kadarda uzak sayılmaz sen gel eskişehire ya güzel bi yer Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 gelirim ama çok zor full e yakın çekmem lazım........ sayısal 1 de ....... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 hmmmmmmmm anladım ben bilmiyorum ki bn sınava girdiğim zamn tekti sayısal 1 - 2diye ayrılmıyodu Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 ya kankim sen ünüversite kaçtasın ? Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 efeettt kürsü.. merhaba.. merhaba hayalet.. meraba şeeda ... meraba zeenep .. meraba aysum... meraba diloş... meraba tüm forum sakinleri :clover: ilk önce rafet el romandan bahsetmek isterim .. evet sende herşey yalandı çok güzel bi parça.. bende çok seviorum ama beni ondan daha fazla etkileyen bi parça daha var. Ahmet Selçuk İlkan'ın kahve gözlüm diye bir şiiri var.. şiddetle tavsiye ediyorum.. ve eskişehir.. evet üniversite için çok güzel bi yer... Ahmet Selçuk İlkan - Kahve Gözlüm Yolumuz bu kadarmış be kahve gözlüm Artık Tersine akan bir nehir gibi Yıkılmış bir şehir gibi Suya yazılmış bir şiir gibi Adımı unut Yalnızlığın boşluğunda Sensizliğin sonrasında Bil ki Beş para etmiyor umut Etmiyor be kahve gözlüm! Yalan yanlış Kırık dökük yaşadık biz bu aşkı Erken emekli olduk biz bu sevdadan Biliyorsun Hep direkten döndü umutlarımız Hep kendi kalemize attık gollerimizi Ne acemi bahçıvanmışız meğer ikimiz Açmadan soldurduk güllerimizi Açmadan soldurduk be kahve gözlüm! Bir değirmen taşı gibi ezip gittin umutlarımı Şimdi yüreğim mutsuzluğun hedef tahtası Sokaklara sığmıyor bu dev yalnızlığım Bu cumartesiler; Çığlık çığlığa şiirlerim seni istiyor bana inat Gel gör ki; Son kurşunu yemiş bu sevdaya Yetmiyor şımarık pişmanlıklar Yetmiyor be kahve gözlüm! Bir isyan faslıdır şimdi bu suskunluğum Hovardaca harcanan mevsimlere Bu kaçışlara - bu gelgitlere Ömrümüze kesilmiş biletlere İsyanımdır - bu acı acı - gülüşüm Oysa; Kaç kez sildim seni haritamdan Kaç kez mil çektim o kahve gözlere Gel gör ki; Kendime bile geçmiyor artık sözüm işte bir kürek mahkumu İşte bir yürek mahkumu Kapında yine Bitmedi bu kara sevda Bitmiyor be kahve gözlüm!.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 kankim ben üniversite 2 deyim benden sonra sınav sistemi değişti Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 evet..şamarım....doğru söylüyosun...o şiiri biliyorum az okumadım......!! az okurken dalıp gitmedim...... ve Rafet El Roman'ın hangi şarkısını dinleyipte kapat şunu dedin ki....ben hiç demedim şahsen.....,,, ve şu Son Mektup....!! az yaralarımı kanatmadı....... ve alın size sözleri...anlarsınız o zaman beni...anlarsın......! sevgilim, heer sabah huzunle baslar, her gecem uzun, soguk, usuyorum... ne zaman biter bu hasret, ne zaman biter bu özlem, dön artik... su an son mektubun elimde, göz yaslarinda var uzerinde, yazarken aglamissin sevgilim dayanmaz buna yuregim, aklimda son veda gunu, durusun bana bakislarin, gözlerinden, dudaklarindan, öperim seni öperim... o tatli, hem aci, sözleri, saclari, okurken agladim, yuregime sakladim, ne olur uzulme, mutlaka dönecegim, sevgimiz ugruna yasiyorum, hayattayim... su an son mektubun elimde, göz yaslarinda var uzerinde, yazarken aglamissin sevgilim dayanmaz buna yuregim, aklimda son veda gunu, durusun bana bakislarin, gözlerinden, dudaklarindan, öperim seni öperim...! :wub: Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 efeettt kürsü.. merhaba.. merhaba hayalet.. meraba şeeda ... meraba zeenep .. meraba aysum... meraba diloş... meraba tüm forum sakinleri ilk önce rafet el romandan bahsetmek isterim .. evet sende herşey yalandı çok güzel bi parça.. bende çok seviorum ama beni ondan daha fazla etkileyen bi parça daha var. Ahmet Selçuk İlkan'ın kahve gözlüm diye bir şiiri var.. şiddetle tavsiye ediyorum.. ve eskişehir.. evet üniversite için çok güzel bi yer... Ahmet Selçuk İlkan - Kahve Gözlüm Yolumuz bu kadarmış be kahve gözlüm Artık Tersine akan bir nehir gibi Yıkılmış bir şehir gibi Suya yazılmış bir şiir gibi Adımı unut Yalnızlığın boşluğunda Sensizliğin sonrasında Bil ki Beş para etmiyor umut Etmiyor be kahve gözlüm! Yalan yanlış Kırık dökük yaşadık biz bu aşkı Erken emekli olduk biz bu sevdadan Biliyorsun Hep direkten döndü umutlarımız Hep kendi kalemize attık gollerimizi Ne acemi bahçıvanmışız meğer ikimiz Açmadan soldurduk güllerimizi Açmadan soldurduk be kahve gözlüm! Bir değirmen taşı gibi ezip gittin umutlarımı Şimdi yüreğim mutsuzluğun hedef tahtası Sokaklara sığmıyor bu dev yalnızlığım Bu cumartesiler; Çığlık çığlığa şiirlerim seni istiyor bana inat Gel gör ki; Son kurşunu yemiş bu sevdaya Yetmiyor şımarık pişmanlıklar Yetmiyor be kahve gözlüm! Bir isyan faslıdır şimdi bu suskunluğum Hovardaca harcanan mevsimlere Bu kaçışlara - bu gelgitlere Ömrümüze kesilmiş biletlere İsyanımdır - bu acı acı - gülüşüm Oysa; Kaç kez sildim seni haritamdan Kaç kez mil çektim o kahve gözlere Gel gör ki; Kendime bile geçmiyor artık sözüm işte bir kürek mahkumu İşte bir yürek mahkumu Kapında yine Bitmedi bu kara sevda Bitmiyor be kahve gözlüm!.. gayet kusel kankim ben üniversite 2 deyim benden sonra sınav sistemi değişti ok kankim evet..şamarım....doğru söylüyosun...o şiiri biliyorum az okumadım......!! az okurken dalıp gitmedim......ve Rafet El Roman'ın hangi şarkısını dinleyipte kapat şunu dedin ki....ben hiç demedim şahsen.....,,, ve şu Son Mektup....!! az yaralarımı kanatmadı....... ve alın size sözleri...anlarsınız o zaman beni...anlarsın......! sevgilim, heer sabah huzunle baslar, her gecem uzun, soguk, usuyorum... ne zaman biter bu hasret, ne zaman biter bu özlem, dön artik... su an son mektubun elimde, göz yaslarinda var uzerinde, yazarken aglamissin sevgilim dayanmaz buna yuregim, aklimda son veda gunu, durusun bana bakislarin, gözlerinden, dudaklarindan, öperim seni öperim... o tatli, hem aci, sözleri, saclari, okurken agladim, yuregime sakladim, ne olur uzulme, mutlaka dönecegim, sevgimiz ugruna yasiyorum, hayattayim... su an son mektubun elimde, göz yaslarinda var uzerinde, yazarken aglamissin sevgilim dayanmaz buna yuregim, aklimda son veda gunu, durusun bana bakislarin, gözlerinden, dudaklarindan, öperim seni öperim...! bu şarkıyıda isterim kelecek Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 kankim güzel şarkı ama Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.