Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 canım psikoloğum... oo günn ve önceki günü o kadar kötüydüm ki...manevi bakımdan atlamıştım bi yerlerden...çakılmıştım bi hayli....sonra gerçeğe dönüştürmek anlam yitirmez diyerek öyle bir şey söyledim... bazen çok sıkılıyorum be figgarom....o kadar çok sıkılıyorum ki...kitap okucam müzik açık...canım okumak istemiyor...kapatıyorum ışığı...üzerime kitabı örtüyorum..kendimden hikayeler üretiyorum....cümlelerimi de öznesiz kuruyorum...öznesiz cümleler........!bilirsin..bilirim..biliriz... ip atlasam keşke...büyümesem...büyüyünce önüne serilen o koca çukurlardan atlamak istiyorsun...bazen tökezliyorsun...bazen düşüyorsun dibine...bazen ise hiç takılmadan geçiyorsun o çukurları...bizim o çukurları geçmemiz...neyse deveyi atlatmak zordur ama bizim atlamamız deveden de zor...göz yummak...eritmek içindeki buzu....sanırım buna çabalıyorum.. ama daha başlarındayım..ne çukurlar çıkıcak önüme kim bilir...atladım ama manevi....daha kurtulamadım çukurlardan..kurtulamadınız benden....kurtulamadım sizden.... bu çukurları çekilir kılan...iyiliğinii sömürmeyip.....iyiliğine sımsıcak kucağıyla sarılanlar oluyor...işte o vakit....sanki bir yay düştüğüm yerden geri itiyor beni yaşamaya..... işte benim keleceğğim bu Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 tir tir ..kalbimizi titretip durma öyle..şaşkın kardeş..bak..alırım ayağımın altına haaa...kızdırma beni..hem sen nerden atlıyon bakiiimmm.. ..ipmi atlıyon..büyüdün sen..büyüdün..bırak ipi... He yaaa titretiyo ortalığı duygu yüklü bir gemi arkadaş kaçak kaçak bırakıyor derin sulara duygularını... Sonra kim sağ kim selamet Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Ben şamarı severim değil sevdim de yahu şamarcım eski fotonu koysana mazilere uçalım biraz Sen estikçe sana noldu yahu hemen koyuyorum eski fotoyu yaw Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 kontrol edilip öle deişcek heralde Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 kontrol edilip öle deişcek heralde sende tanıdık bişeyler var...... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 sende tanıdık bişeyler var...... nerden tanıdık geldi lem Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 nerden tanıdık geldi lem bilmem ama iki gündür avartarımın değişmesini bekliyom..sankim dalga geçiyo benimle... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 arkadaşlar avatar deişmiyosa küçültüp boyutunu ya da pikselini tekrar deneyin ayrıca dalga da geçmiodur Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 avartar kabul ediliyor....gündeme geçmedi.. ayrıca daha önce benmkini kabul etmedi..aynı avartarla hemen başka biri ortaya çıktı.. (bir kaç ay önce) Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 neyse ben kaçar size ii eğlencelikler Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Ben gördüm ben gördüm oley oley Çok iyi oldu bence alışmıştım yahu Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 yaf aysum sen bole mutlu olcaanı söleseydin ben hiç koymazdım dierini yav Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 sende tanıdık bişeyler var...... neyimi tanıdın Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 yaf kürsü neden bos böle Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 sen kimsin üstteki tanıdık birilerine seslenmiştir o ben varım yane Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 olsun bende yeni üyeyim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 siz yeni gelenlere böyle mi davranırsınız ??????? Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 hayır böyle sandığın şekilde davranmayız sadece şaka olsun diye takılırız eğer anlamazlarsa şakamızdan onlara böyle açıklama yaparız Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 olsun bende yeni üyeyim siz yeni gelenlere böyle mi davranırsınız ??????? şöyle bi bakıyım dedim...kürsü sahibi olaraktan her gelene kapım açıktır... sen o hayal canavarına bakma.... hoşgeldin...her geldiğinde uğra buraya...çok eğlencelidir kürsümüz....hoşgeldin bu arada şamaroğlu ne zamandır sen de yoktun bea...bu arada ben hastayım giremiyorum foruma ondan boş burası..neyse ben bi geldim ilk burayı gördüm selam veriyim dedim.... pc başında fazla durunca başıma ağrı yapıyo zeynepp tekrar hoşgeldin...her geldiğinde uğra buraya tamam mı?? ben gittim...duramıyorum da fazla...bi iyileşeyim o zaman görün siz kürsümü... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 hayır böyle sandığın şekilde davranmayız sadece şaka olsun diye takılırız eğer anlamazlarsa şakamızdan onlara böyle açıklama yaparız sen de her gelene şaka yapıyosun...kaldıran var kaldıramayan dimi ama.... sana da cevap yazıyım da sora gidiyim dedim...siz konuşun kürsüm de....serbesssssssttttttttttt Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 hayır böyle sandığın şekilde davranmayız sadece şaka olsun diye takılırız eğer anlamazlarsa şakamızdan onlara böyle açıklama yaparız tamam o zamn açıklama içn saol yanlış anlaşılma yok oldu:) Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 şöyle bi bakıyım dedim...kürsü sahibi olaraktan her gelene kapım açıktır...sen o hayal canavarına bakma.... hoşgeldin...her geldiğinde uğra buraya...çok eğlencelidir kürsümüz....hoşgeldin bu arada şamaroğlu ne zamandır sen de yoktun bea...bu arada ben hastayım giremiyorum foruma ondan boş burası..neyse ben bi geldim ilk burayı gördüm selam veriyim dedim.... pc başında fazla durunca başıma ağrı yapıyo zeynepp tekrar hoşgeldin...her geldiğinde uğra buraya tamam mı?? ben gittim...duramıyorum da fazla...bi iyileşeyim o zaman görün siz kürsümü... çok geçmiş olsun sana tabikide her geldiğimde uğrarım artık Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 şöyle bi bakıyım dedim...kürsü sahibi olaraktan her gelene kapım açıktır...sen o hayal canavarına bakma.... hoşgeldin...her geldiğinde uğra buraya...çok eğlencelidir kürsümüz....hoşgeldin bu arada şamaroğlu ne zamandır sen de yoktun bea...bu arada ben hastayım giremiyorum foruma ondan boş burası..neyse ben bi geldim ilk burayı gördüm selam veriyim dedim.... pc başında fazla durunca başıma ağrı yapıyo zeynepp tekrar hoşgeldin...her geldiğinde uğra buraya tamam mı?? ben gittim...duramıyorum da fazla...bi iyileşeyim o zaman görün siz kürsümü... nan sensin canavar sen iyileş sorcam ben sana sen de her gelene şaka yapıyosun...kaldıran var kaldıramayan dimi ama.... sana da cevap yazıyım da sora gidiyim dedim...siz konuşun kürsüm de....serbesssssssttttttttttt kaldırdı bak çok geçmiş olsun sana tabikide her geldiğimde uğrarım artık ya zeynep şakalardaki amaç ısınmandır foruma Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.