Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 18 yıl aman peee senin ********* yazıların karnımı acıktırdı ben yemeğe gidiyom byeeeeeeee 10 dk sonra geliyom eğer hala sağ ve burdaysan görüşürüz
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 18 yıl Yazar tanrımm kimler basmış burayı.... amanin.... selam sizee....
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 18 yıl Yazar kime ne oldu? benden habersiz bişey mi oldu yoksa.... ayy bişey olmadıı ben birazz feciiyim de.... onlan alakalı....
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 18 yıl Yazar küsel küsel ama ürkünç... hem avatarınla ilgili değil feciiliğim...
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 18 yıl Yazar poşver.... anlatırım belki bi ara... neyse iyiyim ama ya...kendimi öcüü ilan ettim resmen...
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 18 yıl Yazar tamam dedim yaa...anlatıcam... belli olmuyoo ama... anlatıcam... mıı acaba....
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 18 yıl Yazar Merak iyi değil...uyku iyi.. Sen iyi....ben iyi değil... Neden hayatta hep bugün değil... bak baş harflerine...şifreyi çöz bakalım...
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 18 yıl ****** yazılarım karnını mı acıktırdı hmmm Bu arada avatarın hiiç güzel değil sen estikçe nezaket olsun diye öle söledi
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 18 yıl Bende çözdüm şifreyi Bunların ikisi de gizli işler çeviriyorlar şifreyi çözen kaçtı forumdan
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 18 yıl bende çözdümde ... toplum içimde şifreli konuşulmaz ondan şeettim
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 18 yıl Yazar şş...dedikoducular sizi.... sabah sabahhh dedikodu yapmaya utanmadınız mı heçç.... hemm aysum avatar konusundaki düşüncelerin....doğru söze ne hacet...tıpkı kendisii gibi işte...kıcık bişey.... kaçmış gitmiş zaten....
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 18 yıl Yazar evet... iş bozan kıcık yaf.... oo iş birlikçim benim ondan bahsediyorum.. gizli işler çevirdiğimize bakma sen...pek anlaştığımız söylenemez... kulağı çınlasınn biraz...ohhhhhhh
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 18 yıl ****** yazılarım karnını mı acıktırdı hmmm Bu arada avatarın hiiç güzel değil sen estikçe nezaket olsun diye öle söledi tmm pee yazıların ********* deil sadece anlamıom bazen avatarım benim idolüm be
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 18 yıl Yazar şş...kıcık bizim şifreyi çözmüşler.... gizli işler yapıyomuşuz bide.... hee sormayı unuttum kulağın çınladı mı hiç....
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 18 yıl evet... iş bozan kıcık yaf.... oo iş birlikçim benim ondan bahsediyorum..gizli işler çevirdiğimize bakma sen...pek anlaştığımız söylenemez... kulağı çınlasınn biraz...ohhhhhhh çınlattın kulağımı sende az deilsin hani
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.