Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 aman peee senin ********* yazıların karnımı acıktırdı ben yemeğe gidiyom byeeeeeeee 10 dk sonra geliyom eğer hala sağ ve burdaysan görüşürüz Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 tanrımm kimler basmış burayı.... amanin.... selam sizee.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 kime ne oldu? benden habersiz bişey mi oldu yoksa.... ayy bişey olmadıı ben birazz feciiyim de.... onlan alakalı.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 avatarımamı kafayı taktın kısım nasıl kusel mi ? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 küsel küsel ama ürkünç... hem avatarınla ilgili değil feciiliğim... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 neyle ilgili o zaman solede oğrenelim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 poşver.... anlatırım belki bi ara... neyse iyiyim ama ya...kendimi öcüü ilan ettim resmen... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 lütfen solermisin merak ettim bak ayıp edersin solemessen Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 tamam dedim yaa...anlatıcam... belli olmuyoo ama... anlatıcam... mıı acaba.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 istersen msn e gel sole çabuk uykum geldi bak Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Merak iyi değil...uyku iyi.. Sen iyi....ben iyi değil... Neden hayatta hep bugün değil... bak baş harflerine...şifreyi çöz bakalım... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 güzel şiirdi zeki kız seni şifreyide çözdüm Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 ****** yazılarım karnını mı acıktırdı hmmm Bu arada avatarın hiiç güzel değil sen estikçe nezaket olsun diye öle söledi Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 şifreli konuşuyo bunlar Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Bende çözdüm şifreyi Bunların ikisi de gizli işler çeviriyorlar şifreyi çözen kaçtı forumdan Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 bende çözdümde ... toplum içimde şifreli konuşulmaz ondan şeettim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 şş...dedikoducular sizi.... sabah sabahhh dedikodu yapmaya utanmadınız mı heçç.... hemm aysum avatar konusundaki düşüncelerin....doğru söze ne hacet...tıpkı kendisii gibi işte...kıcık bişey.... kaçmış gitmiş zaten.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Yok dedikodu değil gerçekler Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 evet... iş bozan kıcık yaf.... oo iş birlikçim benim ondan bahsediyorum.. gizli işler çevirdiğimize bakma sen...pek anlaştığımız söylenemez... kulağı çınlasınn biraz...ohhhhhhh Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 ****** yazılarım karnını mı acıktırdı hmmm Bu arada avatarın hiiç güzel değil sen estikçe nezaket olsun diye öle söledi tmm pee yazıların ********* deil sadece anlamıom bazen avatarım benim idolüm be Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 şş...kıcık bizim şifreyi çözmüşler.... gizli işler yapıyomuşuz bide.... hee sormayı unuttum kulağın çınladı mı hiç.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 evet... iş bozan kıcık yaf.... oo iş birlikçim benim ondan bahsediyorum..gizli işler çevirdiğimize bakma sen...pek anlaştığımız söylenemez... kulağı çınlasınn biraz...ohhhhhhh çınlattın kulağımı sende az deilsin hani Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.