Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 18 yıl Yazar kürsüye 2 gündür gelen giden yok sen öyle sannn..bakk aysum geldi işte naper.... ? Uğradım hoşgeldin canım...uğra hep böle...şu şamaroğlanı tokat istiyor heralde... habire laf atıyor....
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 18 yıl Yazar Laf atar o lafcı oo cıx cıx ayp ayıp terbiesiz işte ne olcek.... yaff dur ben şuna bi şiir yazıyım da görsün bakalım.... şamar mısın şımarık mısın bilmem... kızarsam ben affetmem.. ellerimii yüzünden esirgemem 5 kardeşleri boşa yedirtmem... lezzetlidir 5 kardeş di mi? bilirsin sen bunu alışkınsın besbelli.. ama yersen bide benim elimden okkalıı öle olursun ki.. şaşırırsın söyliyim feleğini... :grin: çokk mu canice oldu yaa....
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 18 yıl Yazar bilmem ki....hadi kürsüye bi gül ekelim bare... :P ama yakında gelicekk koca bi şamar...vallahi artık gül gibi bi etki mi yapar kaktüs gibi mi bilemem....
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 18 yıl Yazar kimse yok yaw canım sıkıldı.... ben varımm benn... nasıl kimse yok... iyi bak...
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 18 yıl Yazar gizli girdiğin zamanlarda senlen konuşmıcam..... neden yaa...gizli girince bişey mi yapıyorum farkında olmadan....
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 18 yıl Yazar tamam takıl keyfine göre.... ben bir gizli üye çıldırır arkadaşım beni böyle görünce... der ki konuşmam bi daha senle.. kırar farkında olmadan fikrimce...
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 18 yıl neyse ya girerim ama sadece senlen konuşmıcam gizli olduğun sürece o kadar
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 18 yıl Yazar desene doğru düzgün konuşamıcaz sennle.... sen de gizli gelirsin konuşuruz artıkın....
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 18 yıl Yazar pişt üstteki buradamısın gizlimisin ?? hayırr o zaman için değildim...ama şimdi burdayım... aniden gittim bi ara yoksa gidiyorum derdim...acele bi işim çıktı da...
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 18 yıl Şimdi burdasn az önce yoktun Varmısın burdamsn diye sormucam diorm anladnnnn mııı
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 18 yıl anladım ya ama senin de yazın bozulmuş sometimes black lemi takıldın yaw onunda yazısı senin gibi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.