Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 programın adı Google Earth dünyanın her noktasının uydudan çekilen fotoğraflarını yüz metreye kadar yaklaşarak izleyebiliyorsunuz. kullanımı harika karşınıza çıkna dünya haritasında isterseniz "Local Search" bölümüne aradığınız şehrin veyai lçenin adını yazıp sitersenizde haritanın her hangi bir notkasına zoom yaparak bölgeyi izleyebiliyorsunuz. ben kendi evimi, sokağımı, evimin önündeki arabaları biel gördüm. Türkiyeden sadece İstanbul ve Ankara çok net ama dieğr ülkelere göre biraz daha az yakşalabiliyorsunuz 100 metre falan, ama özellikle amerika ingiltere gibi ülkelerde sokakta yürüyen insanları görecek kadar yaklaşabiliyorsunuz. programı ilk kullandığımda gerçekten inanılmaz bir şey diye düşündüm, Çin dek i herhangi bir mahalle, Gazze şeridi. Vatikan san pietro bazilikası, kudus, kabe dünyanın her yerini yüz metreden seyredebilmek harika. 1 Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 hadi programı indirdim nasıl kullanacağımı bilmiyorum he birde bizim yan binada zeynep teyze var valla bu tam ona göre bütün işi mahalleyi kesmek zaten, bana öğrette kadına yardım edeyim yaşlıda zaten evden çıkamıyor teknolojiden faydalansın bak yemin ederim yalan değil 2 Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 kullanması hiç zor değilki, programı çalıştırınca karşına dünyanın uzaydan çekilmiş bir resmi çıkacak gerçek şekliyle, o görüntüde istediğin notkaya şehre yada ülkenin üstüne gelip zoom yapınca yüzmetreye kadar yaklaşabileceksin. yada sodlaki local search hanesine şehirlerin ismini yazıp onların üstüne ulaşacaksın. Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 teşekkür ederim eğer sorun olursa yardım isterim sakıncası yoksa tabiki Alıntı
Φ lena Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Apartımanın damına ve dama çıkış kapısına kadar inebiliyorsun biraz karıştır bulursun. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 rica ederim ne sakıncas, ama hiç bir sorun olmaz, çok basit bir program. ben mesela şu an Hollanda da Vincent Van Gogh'un doğduğu kasabayı izliyorum Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 hadi programı indirdim nasıl kullanacağımı bilmiyorum he birde bizim yan binada zeynep teyze var valla bu tam ona göre bütün işi mahalleyi kesmek zaten, bana öğrette kadına yardım edeyim yaşlıda zaten evden çıkamıyor teknolojiden faydalansın bak yemin ederim yalan değil google earht den bahsediyorsunuz ya allah bilir ne zamanın görüntüleri. artı türkiyede istanbul ve ankaranın dısında herhangi bir yeri doğru dürüst göstermiyor fazla şey beklemeyin. hayal kırıklığına uğrarsınız. Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 olsun zeynep teyze çözer valla cin gibi Alıntı
Φ manyakbisi89 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 haklısın mohican bende bir aralar o programı kurmuştum görüntülerin hangi sene çekildiği belli bile değil ve görüntü en iyi denilen istanbul ve ankarada bile çok kötü diğer yerler yok zaten ama bu işle uğraşanlar varsa ve parasına güvenen varsa parasını bastırsın canlı seyretsin pek seyrettim canlı olarak çok güzel ama fiyatı biraz tuzlu ilgilenenlere duyrulur ama diyosanız hiç yoktan iyidir siz bilirsiniz kolay gelsin Alıntı
Φ bjk01 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 arkadaşlar burda yürüyen insan filan gözükmüyo çok aabartmışsınız ya sadece evlerin filan üstü biraz belli yollar filan Alıntı
Φ burcuxa Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 programın adı Google Earth dünyanın her noktasının uydudan çekilen fotoğraflarını yüz metreye kadar yaklaşarak izleyebiliyorsunuz. kullanımı harika karşınıza çıkna dünya haritasında isterseniz "Local Search" bölümüne aradığınız şehrin veyai lçenin adını yazıp sitersenizde haritanın her hangi bir notkasına zoom yaparak bölgeyi izleyebiliyorsunuz. ben kendi evimi, sokağımı, evimin önündeki arabaları biel gördüm. Türkiyeden sadece İstanbul ve Ankara çok net ama dieğr ülkelere göre biraz daha az yakşalabiliyorsunuz 100 metre falan, ama özellikle amerika ingiltere gibi ülkelerde sokakta yürüyen insanları görecek kadar yaklaşabiliyorsunuz. programı ilk kullandığımda gerçekten inanılmaz bir şey diye düşündüm, Çin dek i herhangi bir mahalle, Gazze şeridi. Vatikan san pietro bazilikası, kudus, kabe dünyanın her yerini yüz metreden seyredebilmek harika. http://www.inndir.com/inndir.php?id=30033 ben fazla yaplaşamıyorum görüntüler net değil Alıntı
Φ burcuxa Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 ben fazla yaklaşamıyorum görüntüler net değil Alıntı
Φ vcakmak Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 arkadaslar bu google earth´in pro diye bir versiyonu var orada görüntüler daha güzelmis ve 7günlük dene kullanimi var, ben indirdim ama licence no ve key istiyor ve onuda nasil indirecegimi bilmiyorum yardim edebilecek biri varmi. Alıntı
Φ kuraffb Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 arkadaşlar bazı arkadaşlar istanbul ve ankaradan başka bir yeri göstermiyor demiş google programı güncelledi işte yeni versiyonu Google Earth (Release 4 - BETA) İndir açılan sayda sağ taraftakini indirin gerçekten güzelleşmiş program Alıntı
Φ wazgecilen Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 kuraffb senin bu kac mb kota dolarsa net kapanacak ta Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2009 konu başlıkları açarken biraz daha dikkat edelim lütfen açılmış konu başlıklarını bir daha açmayalım Alıntı
Φ sirlady Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2010 ya üye oldum tamam. şimdi birde bunu indirmem mi gerekiyor ama benim pc kaldırmaz ki bunu Alıntı
Φ dreamman Gönderi tarihi: 10 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2010 slm uydudan canlı olarak istediğim yeri seyretme imkanım varı Alıntı
Φ zarkopist Gönderi tarihi: 28 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2010 programın adı Google Earth dünyanın her noktasının uydudan çekilen fotoğraflarını yüz metreye kadar yaklaşarak izleyebiliyorsunuz. kullanımı harika karşınıza çıkna dünya haritasında isterseniz "Local Search" bölümüne aradığınız şehrin veyai lçenin adını yazıp sitersenizde haritanın her hangi bir notkasına zoom yaparak bölgeyi izleyebiliyorsunuz. ben kendi evimi, sokağımı, evimin önündeki arabaları biel gördüm. Türkiyeden sadece İstanbul ve Ankara çok net ama dieğr ülkelere göre biraz daha az yakşalabiliyorsunuz 100 metre falan, ama özellikle amerika ingiltere gibi ülkelerde sokakta yürüyen insanları görecek kadar yaklaşabiliyorsunuz. programı ilk kullandığımda gerçekten inanılmaz bir şey diye düşündüm, Çin dek i herhangi bir mahalle, Gazze şeridi. Vatikan san pietro bazilikası, kudus, kabe dünyanın her yerini yüz metreden seyredebilmek harika. inşallah güzel bi programdır bosuna indirmeyiz 1 Alıntı
Φ dreamman Gönderi tarihi: 29 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2010 arkadaşlar uydudan dünyayı nasıl canlı olarak izlerim bu konuda bana bilgi verirseniz memnun olurum Alıntı
Φ mex1 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2010 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2010 bizim eve hırsız girdi bunu bulabilirmiyim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.