Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Emliy beni ne ile suçladığını tek bir cümleyle alabilirmiyim..

Çünkü böyle olmuyor, uzun yazılar içinde bazı şeyler kayboluoyr..

Ben vuran kıranlara laf ediyorum..

Fikir özgürlüğü haklarını adam gibi yerine getirsinler diyorum..

Bilmem nerede öldürülene laf etmiyorum, öldürene hak vermiyorum, 37 kişinin yakanları tasvip etmiyorum, sen kalkmış bana çevrene bak diyorsun..

Ben çevreme çok dikkatli bakıyorum, neyin ne olduğunu da biliyorum..

Özellliklede yazdım emily sen bari beni anla diye...

Yoksa sende mi, bir iletinin tamamını okumadan, yargıya varanlardansın..??

Beni ne ile suçladığını kısa olarak yazarsan sevinirim..

Saygılar...??

Yazımda seni suçlamadımki bak sende beni yanlış anlıyorsun kralx ama yazılarının içinde kendimce incindiğim şeyler gördüm onlara yorum yaptım bu seni suçladığım anlamına gelmiyorki.

Kaldıki sen asla uç noktalarda olmadın benim gözümde ve incitmedin hiçbir yazında ama söylediğim gibi

özgürlükse herkes özgür olsun bir takım öğrenciler turban yüzünden yaptığı eylemler göz ardı edilip diğer tarafta eylem yapıp göz altında kaybolan gençler için devlete karşı geliyorlar denirse işkenceler haklı görünürse elbette bende bunun karşına dikilirim ki bunun da seni rahatsız etmeyeceğini biliyorum

Yani ben seni suçlamadım aslında hepimiz suçluyuz bu olanlarda bir parçada olsa

• Cevaplar 105
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Misafir Zıplayan Dana
Gönderi tarihi:

Emliy beni ne ile suçladığını tek bir cümleyle alabilirmiyim..

Çünkü böyle olmuyor, uzun yazılar içinde bazı şeyler kayboluoyr..

Özellliklede yazdım emily sen bari beni anla diye...

Yoksa sende mi, bir iletinin tamamını okumadan, yargıya varanlardansın..??

Beni ne ile suçladığını kısa olarak yazarsan sevinirim..

Saygılar...??

Bir insan anlaşılmayı bu kadar ister...

Hakikaten okuyupta üzülmemek elde değil...

Bir insanın çırpınışlarını izliyorum sanki beni anlayın diye...

Özellikle EMİLY ve diğerleri artık bu arkadaşı anlayın...

Ama biraz da sende var sorun Kralx,anlatımıyorsun galiba...

Bir de bu taraf üzerinde çalışmalar yapsan...

Gönderi tarihi:

ooo Pisişik gelmiş gelir gelmezde faşistliğe başlamış :D

Bu ülke hepimize ait bunu o pisişik beynine sok

Bu ülkenin tapusu sana mı verildi.Tapuda kesin kendi adını yazdırmışsındır sen imzada da ya sev ya terket yazıyordur ,olmadı faşizan tavırlarla canınızdan bezdirir kaçırırız sizi topraklarımızdan hatta denize dökeriz sizi yazıyordur :P

Ama bakın o türkmen dedelerinden hayatta kalan var ise bir zahmet git bir sor bakalım kurtuluş savaşında kimler varmış sadece türkmen dedelerinmi varmış.Gerçi senin dedende objektif olmaz ama bir şansımı deniyim dedim :D

Ah dedem ahh anlatırdın anılarını geçirdiğin zor günleri ya dede sen hayatta olsaydın bu çapulculara papuç bırakırmıydın merak ediyorum doğrusu (ASLAAAA KİMİN DEDESİ OO :) )

Bak duydunmu dede savaşı bu pisişiğin dedesi kazanmış tek başına hemde sen yokmuşsun üzülme dede üzülme sen.Ben biliyorum senin sevgini verdiğin emeği bu ülke için yaptıklarını.

Biz bu toprakların evlatlarıyız dede, üzülme sen doğudan batıya burdayız ,üzülme sen üzülme biz yaşam boyu buradayız dede.Biz bu ülkeyi seviyoruz dede ülkeyi bu hale getirenleri sevmiyoruz.Aynı savaşta Aynı taraf olmak bile yetmiyor bazen dede bak sen savaştın ne oldu dede biliyorum bunları duysan bana da kızardın şimdi şitt sus bu ülke hepimizin derdin ama bak dede ülkemde insan ayırıyorlar,gençleri öldürüyorlar,düşünenleri içerlerde yılların altına atıyorlar düşünmek dedem düşünmek bile suç olmuş.

Yaa Dedem işte böyle şimdi kemiklerin sızlıyormu bilemem ama eminimki rahat değilsin.Aklın bizde kalmasın dedem Emin ol torunların da en az senin kadar bu toprakları seviyor ve gitmeye de bölmeye de niyetleri yok.

Aman be dede ne önemi var değilmi Biz biliyoruz gerçekleri değilmi.

İmza : Arif dedenin torunu EmiLY_pandora

Kolay Gelsin

Benim ailemden sadece balkan savaşlarında 3

Sarıkamış harekatında 1

Çanakkalede 1

Ve kimbilir nerde kaç tane daha şehid var.....

ve ben bu memleketi fethedenler dedim isyan edip bu memleketin başına eşkıya olup çıkan Saitleri Dersim leri değil.....

Gönderi tarihi:

Bir insan anlaşılmayı bu kadar ister...

Hakikaten okuyupta üzülmemek elde değil...

Bir insanın çırpınışlarını izliyorum sanki beni anlayın diye...

Özellikle EMİLY ve diğerleri artık bu arkadaşı anlayın...

Ama biraz da sende var sorun Kralx,anlatımıyorsun galiba...

Bir de bu taraf üzerinde çalışmalar yapsan...

Beni anlayan anlıyor arkadaşım..

Emilyde anladı..

Anlamayanlar da işlerine gelmediği için anlamıyorlar..

Bence sen kendinle ilgilen ve kendini anlat..

Benim meselem muhataplarımla ilgilidir..

Saygılar..

Gönderi tarihi:

Benim ailemden sadece balkan savaşlarında 3

Sarıkamış harekatında 1

Çanakkalede 1

Ve kimbilir nerde kaç tane daha şehid var.....

ve ben bu memleketi fethedenler dedim isyan edip bu memleketin başına eşkıya olup çıkan Saitleri Dersim leri değil.....

Gel pisişik gel Sensiz olmaz zaten :P

Şimdide sıra sizden kaç kişi şehit bizden kaç kişilere getirdin olayı yani.Şimdi sizden 1 kişi fazla şehit olunca sen benden dahamı çok bu ülkede yaşamayı hak ediyor olacaksın Bak ben sana boşuna pisişik demiyorum bir bildiğim varmış :D

Benim dedemin isyan ettiğinden eminsin değilmi E haklısın zaten dedem bana demişti bak kızım EmiLY yavrum bir adam var karakurt diyor kendine ama pisişik o aslında :D işte ben ona dedim isyan ettim haberin olsun yuhhhhhh sana pisişik ne diyim ben sana bilmemki

Sana görev veriyorum şimdi gidiyorsun aile çetelelerini çıkarıyorsun sizden kaç kişi bizden kaç kişi ölmüş tamammı bak düzgün yap ev ödevini ok :D

Gönderi tarihi:

Gel pisişik gel Sensiz olmaz zaten :P

Şimdide sıra sizden kaç kişi şehit bizden kaç kişilere getirdin olayı yani.Şimdi sizden 1 kişi fazla şehit olunca sen benden dahamı çok bu ülkede yaşamayı hak ediyor olacaksın Bak ben sana boşuna pisişik demiyorum bir bildiğim varmış :D

Benim dedemin isyan ettiğinden eminsin değilmi E haklısın zaten dedem bana demişti bak kızım EmiLY yavrum bir adam var karakurt diyor kendine ama pisişik o aslında :D işte ben ona dedim isyan ettim haberin olsun yuhhhhhh sana pisişik ne diyim ben sana bilmemki

Sana görev veriyorum şimdi gidiyorsun aile çetelelerini çıkarıyorsun sizden kaç kişi bizden kaç kişi ölmüş tamammı bak düzgün yap ev ödevini ok :D

:D

seviyorum sizi ya....

işinize gelmeyince ne de güzek sulu sullu yapıyorsunuz ortalığı...

helal olsun....

ama devletten aldığınız paralar vs... hariç....

:)

Gönderi tarihi:

:D

seviyorum sizi ya....

işinize gelmeyince ne de güzek sulu sullu yapıyorsunuz ortalığı...

helal olsun....

ama devletten aldığınız paralar vs... hariç....

:)

Pisişik kim para aldı devletten ve vs ireleri hariç olan nedir ?

Aman aman sevme sen yarın dikilir, üzerimizde zorla baskı kurar ya sev ya terket dersin :D

Karşımızdaki adama göre muamele ediyoruz pisşiklere böyle davranıyoruz doktor dedi fazla yüklenmeyin dedi zaten pisişik iyice bunalıma girmesin dedi belengaz yazık yazık :D

ve elbette helal olacak bize neden olmasın aslan gibi vergi veriyoruz asgari ücretle geçiniyoruz, elektrik,su,telefon,d.gaz faturalarınındaki vergileri bile itirazsız ödüyoruz , ayda bir et yiyoruz ,5 çocuğu okutmaya çalışıyoruz, bize helal olmayacakta kime olacak pisişik :D

Gönderi tarihi:

Biz bir baş örtüsü dedik kıyamet koptu..

İnananlarından inanmayanlarına kadar forumun altını üstüne getirdiniz...

Şimdi sosyalizm propagandası yapılıyor..

Nerede o naracılar....??

Yukarda dini bir meseleden bahsetmedim..

Gene yanlış yorum ve yargıya vardınız..

Yani beni, gene yanlış anladınız..

Zaten hangi bir yazımı doğru anladınızki...??

Demek ki yukarıda dini bir meseleden bahsetmişsin.

Sosyalizm ile birdenbire bu derece ilgilenmenin nedeni

sakın bir başka başlıkta geçen tartışmalarla ilgili olmasın,

Dürüst ve açıksözlü olmak her zaman iyidir, :)

Şimdi sosyalizm reklamlna geçtiniz..

Oysa sizde biliyorsunuzki, mevcut rejimle sosyalizm kesişir..

Bu da ne demek bilirsiniz..

Bu rejimin gitmesi, sosyalizmin gelmesi demektir..

Kısacası, adı ne olursa olsun rejim karşıtlığıdır..

İşinize gelddiği yerde Atatütrk cumhuriyeti, gelmediği yerde başka cumhuriyet tanımınız, içinde bulunduğunuz çıkmazın ve takiyyeciliğin göstergesidir...

O kesişir değil, çelişir olacaktı sanırım.

Bir de, eğer gerçekten bu Cumhuriyet ve Atatürk sizin zihniyetinizdeki

insanlarca savunulur hale gelmişse, gerçekten bu rejimi değiştirmek gerekir,

Şimdi herşeyden önce bir etrafına bakıp

gördüğün bu Cumhuriyet gerçekten Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet midir

onu bir anlaman gerek sanırım

Gerçekler ayan beyandır, ama görebilene aşkolsun.

Saygıla-Sevgiler...

Ne de güzel söylemişsin...

Gönderi tarihi:

örneğin, dini bir meseleden bahsetmedim diyen birinin

aslında başka biryerdeki kuyruk acısını buraya taşımış olduğunu

sallamış olabilirim değil mi?

ya da dünya yaşantısını Allahın emirlerine göre sürdürmek

isteyen birinin, laik Cumhuriyetin kurucusu

Atatürk'ü savunuyor olmasındaki çelişkiyi?

Sakın ola ki benimle kişisel bir tartışmaya girme,

Benim kültürüm bana yeter,

Allahtan sen hala bildiğim gibisin... ;)

Gönderi tarihi:

prensip kararı aldım da o bakımdan,

adını pembe neonlarla foruma yansıtan kişilerle

tartışmaya girmemek konusunda,

tenezzül etmemek için kendini zorlama yani,

senle ilgili bir durum değil,

bütün suç

adının çevresindeki pembe neonlarda, :D

Gönderi tarihi:

yani gerçekten öyle oldu kral. ben de şahsen kendi siyasi fikrini açık açık yazmaktna çekinenlerin başkalarının siyasi fikirlerini eleştirmesini oldukça sıkıcı buluyorum

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar aranızda akıllı uslu tartışacak varsa buyursun..

Kumda oynaması gerekenler kuma gitsin..

İçi boş karizma figüranlarından sıkıntı bastı artık...

çok gerekirse sosyalizm

onu da ben getiririm mi

diyorsun... :P

ayrıca daha önce çok güzel cümle kurduğunu söyleyen oldu mu hiç?? :D

Gönderi tarihi:

Cumhuriyetin tarihi boyunca, ona düşman olanlari onu yıkmak için çabalayanların kim olduğu bellidir. onların bu takkiye kıyafetleri, üç kuruş etmeyecek yazarlardan okudukları zırvalarla tartışamya çalışmaları. tabi yetemyince hemen hakaretlere sarılamları. ya aslında o kadar çok hoşuma gidiyor ki. bize cumhuriyetin ve laikliğin değerini gösteriyor.

Misafir Zıplayan Dana
Gönderi tarihi:

Cumhuriyetin tarihi boyunca, ona düşman olanlari onu yıkmak için çabalayanların kim olduğu bellidir. onların bu takkiye kıyafetleri, üç kuruş etmeyecek yazarlardan okudukları zırvalarla tartışamya çalışmaları. tabi yetemyince hemen hakaretlere sarılamları. ya aslında o kadar çok hoşuma gidiyor ki. bize cumhuriyetin ve laikliğin değerini gösteriyor.

Arkadaşım tamam da ben bu CUMHURİYET'in ve LAİKLİK'in bize neler kattığına dair şüpheliyim.

Yardımcı olda ben de bileyim.

Ama varsa zararlarını sayda onu da bilelim...

Sakın, CUMHURİYET var yoksa ŞERİAT olurdu gibi bir sonuca gitme...

Yani ŞERİAT olurdu ya da başka bir şey olurdu sonra bilmem ne olurdu gibi TEHDİTKAR sözler değil,sadece neler kattığına dair belirlemeler istiyorum.Başarılar.

Gönderi tarihi:

çok basit ülkenin bulunduğu coğrafyaya bir bak, ya da dünyaya bak. cumhuriyetle yönetilen ya da laik olan ülkelerin haline birde diğerlerinin haline. bak yada türkiye için cumhuriyet dışında bir yönetim alternatifi göster.

Misafir Zıplayan Dana
Gönderi tarihi:

çok basit ülkenin bulunduğu coğrafyaya bir bak, ya da dünyaya bak. cumhuriyetle yönetilen ya da laik olan ülkelerin haline birde diğerlerinin haline. bak yada türkiye için cumhuriyet dışında bir yönetim alternatifi göster.

İNGİLTERE ne zamandan beri Cuhhuriyet ile yönetiliyor...

Ya da BELÇİKA...

Ya da JAPONYA....

Alternatif değil başka cevaplar istedim,ama bu söylem bile tehditkar bir söylem...

Gönderi tarihi:

cumhuriyetle yönetilen ya da laik olan ülkeler dedim dimi. ingiltere de belçika da , japonya da laik ülkelerdir.

Gönderi tarihi:

belçika, japonya, ingiltere, monaco, ispanya, norve., isveç, luxemburg vs. dünyadaki laik monarşi devletleridir.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.