Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Dondurmam Gaymak... doğal ve içtendi. başrolü Muğla halkı paylaşmıştı bir dondurmacının başından geçen komik ve yarı trajedik olaylar. Türkiye'nin Oscar'a göndermeyi düşündüğü bir film. en iyi yabancı sinema ödülüne aday adayı... umarım başarılı olur ben beğendim... bi cinnet her şeyi halleder Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Dondurmam Gaymak... doğal ve içtendi. başrolü Muğla halkı paylaşmıştı bir dondurmacının başından geçen komik ve yarı trajedik olaylar. Türkiye'nin Oscar'a göndermeyi düşündüğü bir film. en iyi yabancı sinema ödülüne aday adayı... umarım başarılı olur ben beğendim... bi cinnet her şeyi halleder evet gerçekten güzeldi... hele o ilk başlarında iki miniğimin birbirlerine içten bakmaları çok hoşuma gitmişti.. tıpkı böyle bakıyorlardı birbirlerine... ayrıca ne bu böyle apartman gibi olmuş benzetmesinde koptuğumu da belirtmek isterim... biz arkadaşlarımla birlikte gittik...onlar pek beğenmemişlerdi..sorduğumda ise bişey söylemediler... ilginç..ama ben çok gülmüştüm... hımm..bide şeye çok güldüm...ezan okunduğunda adam diyor ya hep o okununca mı biz susçaz canım birazda o sussun biz konuşunca insan gülüyor işte... ama türk sinemasında beni babam ve oğlum gibi ve ayrıca sınav gibi hiç birşey ağlatmadı ve kendine harikkaaaa dedirtmedi...bu iki türk filminin bendeki yeri ayrı... ve türk sineması değilde bizdeki seslendirmeler de çok hoşuma gidiyor...özellikle shrek te ki eşeği seslendiren mehmet ali erbil ve devi seslendiren okan bayülgen harikaydılar... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Ya izleyemedim malesef... am gercekden izlemek isterim... zor biraz ama ne yapar ne eder yetisirim... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Allahıma bi cinnet herşeyi halleder (Bunun dışında başka bişeyede gülmedim zaten ) Herşeyden önce Muğla halkını gönülden tebrik etmek gerekiyor..Usta oyunculara taş çıkarır nitelikteydi... Fakat Türk Sinemasında son zamanlarda görmeye ve duymaya alıştığımız küfürler bu filmde de hat safhada...Belden aşağı espri yapılmadan yada filme konu olmadan Sinema olmuyor sanki...Filmi çok merak ediyordum,izledim ve tam bir fiyasko... Bence Türk Sinemasının Oskar Adayı olabilecek bir senaryo yok ortada...Ama oyuncuları yani Muğla halkı takdiri hak ediyor sergilediği rol icabı ile... Alıntı
Φ elfida Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 dondurmam gaymak bence seyredilmesi gereken güzel filmlerden birisi yalın ve içten bir film olmuş bugüne kadar yapılan türk filmlerinin içinde en faklı olanı.En büyük özelliği ise bizden(halktan) bir şeyler var Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Türk sinemasının hareketlenmesi ve yabancı sinemayla gişede başabaş mücadelesi umut verici. 8 salonlu sinemaların 5 inde Türk filmi oynuyor dilerim daha büyük başarılara imza atarlar. Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Dondurmam Gaymak gerçekten güzel film. Bizden bir film olmuş... Ayrıca Takva filmi de gayet güzel hatta süper. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 imam filmide iyi sayılır hacivat ve karagöz neden öldürüldü süper... maskeli beşler idare eder... ama yeni çekilen hababam sınıfı serileri berbat... içinde mehmet ali erbilin olduğu her filme yazık oluyor, mehmet ali shovdan öteye gitmediği gibi espirilerde çok yavan ve basit kalıyor... Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 ama yeni çekilen hababam sınıfı serileri berbat... içinde mehmet ali erbilin olduğu her filme yazık oluyor, mehmet ali shovdan öteye gitmediği gibi espirilerde çok yavan ve basit kalıyor... İşte bu konu da çok haklısın. Esasında geçmişin de oyunculuğu çok güzelmiş... Bazı tiyatro oyunlarını VCD den izledim. Çok hoışuma gitti. Ama kendini televizyona çok kaptırmış. Sadece şov yapıyor artık ama yaptığı şovlarda ortada... Eğer kendine sadık kalsaydı çok iyi bir oyuncu olurmuş. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 ama yeni çekilen hababam sınıfı serileri berbat... içinde mehmet ali erbilin olduğu her filme yazık oluyor, mehmet ali shovdan öteye gitmediği gibi espirilerde çok yavan ve basit kalıyor... Alıntı
Φ memoweb Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2014 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2014 türk filmleri konusunda gerçekten şener şen ve kemal sunalı tavsiye ederim. Öyle güzel yerli filmler yapmış ki adamlar izlemeye doyamıyor insan Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.