Φ caglarcaglar Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 http://www.youtube.com/watch?v=glNgDPIOa7o ARKADAŞLAR BU PARÇAYI MUTLAKA DİNLEYİN BEN BAŞKA BİŞEY DEMİORUM SİZDE GÖRCEKSİNİZ ZATEN BEN BAYILDIM....BANA Bİ ARKADAŞIM ATTI BENDE SİZLERLE PAYLAŞIYORUM KENDİNİZE İYİ BAKIN;) Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Çağlar..hernedense üniversite yıllarımı hatırladım izlerken...hoş... hassas bir yapı...acaba şarkısının ve kendisinin internette dolaştığını bilmek onda nasıl bir duygu yaratacak??zira şarkıyı da yarım bıraktı..pekte söylemeye niyeti yoktu...unutmaya çalıştığı belli... Alıntı
Φ caglarcaglar Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 ewet öle ama çağrıda ma*yak bi ses var...zaten okuduğu böl. 1.olarak girmiş bi insan...bende değerlendirmek istedim:)kendi yerine kavuşması lazım;) Alıntı
Φ sea star Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 ÇOOOOOOK güzel bir şarkıııııı Alıntı
Φ caglarcaglar Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 ÇOOOOOOK güzel bir şarkıııııı tşkler arkadaşlar zevkle dinleyin;) Alıntı
Φ caglarcaglar Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 ÇOOOOOOK güzel bir şarkıııııı tşkler arkadaşlar zevkle dinleyin;) Alıntı
Φ bkosmaniye.azbuz.com Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 gerçekten mükemmel kendimi zor tutum gerçekten mükemmel içime garip bi şeyler oldu anlayamadım. Alıntı
Φ caglarcaglar Gönderi tarihi: 31 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 31 Mart , 2008 gerçekten mükemmel kendimi zor tutumgerçekten mükemmel içime garip bi şeyler oldu anlayamadım. bende çok garip hissetmiştim ilk dinlediğimde arkadaşlar ÇAğrı dUranın yeni parçalarını buldum yeni konuda sizlerle paylaşacağım. ilginize tşkler. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 31 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2008 yahu ben tılıyorum butonu o kadar vıdeo arasından hangısı? bende anasayfa gıbı bırsey acılıyo yanı kısacası ben bulamadımmm:) Alıntı
Φ caglarcaglar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2008 yahu ben tılıyorum butonu o kadar vıdeo arasından hangısı?bende anasayfa gıbı bırsey acılıyo yanı kısacası ben bulamadımmm:) ordaki linkten dinleyebilirsiniz arkdaşlar söyleyen ÇAĞRI DURAN---^^ BEN AŞKI SENDE YİTİRDİM^^ umarım yardımcı olabildim:) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.