Φ kralx Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Bu tartışmadan şu ele geçti.. Görüşler farklı farklıda olsa.. Bilgisayarların nasıl çalıştığını bazı arkadaşlarımız öğrenmiş oldular ki, bu büyük faydadır.. Nasılsa inançlar hiç değişmicek.. Sonuçta her iki kesimde inanıyor.. Allalah'ın var olduğuna inanlarla, yok olduğuna inananlar.. Saygılar.. Alıntı
Φ BrainSlapper Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Bilgisayarların nasıl çalıştığını bazı arkadaşlarımız öğrenmiş oldular ki, bu büyük faydadır.. Bilgisayarın nasıl çalıştığı konusunda birşeyler öğretebildiysek ne mutlu bize. O kadar zahmet edip, senin nasıl düşündüğündüğünü göstermek için bile program yazdık yani Saygılar. Alıntı
Φ sarıgöl Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Bilgisayarın nasıl çalıştığı konusunda birşeyler öğretebildiysek ne mutlu bize.O kadar zahmet edip, senin nasıl düşündüğündüğünü göstermek için bile program yazdık yani Saygılar. Bilgisayar ın nasıl çalıştığı belli de "itiraz edemediği,özgür olmadığı,zaten var olandan icat edildiği" da belli bunda şaşılacak ne var. Alıntı
Φ BrainSlapper Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Bilgisayar ın nasıl çalıştığı belli de "itiraz edemediği,özgür olmadığı,zaten var olandan icat edildiği" da belli bunda şaşılacak ne var. Ben de aynı diyorum. Bilgisayar, yani madde, öğretildiği kadar düşünür (2+2=4), öğretildiği kadar itiraz der (bu klasörü izleme yetkiniz yok. lütfen sistem yönetcisine başvurun), bunda itiraz edecek, şaşılacak ne var? Ruh diye kimsenin kanıtlayamadığı birşey uydurup, Ruh düşünür diye sallamanın ne gereği var? Saygılar. Alıntı
Φ TARAFSIZ Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Ben de aynı diyorum. Bilgisayar, yani madde, öğretildiği kadar düşünür (2+2=4), öğretildiği kadar itiraz der (bu klasörü izleme yetkiniz yok. lütfen sistem yönetcisine başvurun), bunda itiraz edecek, şaşılacak ne var? Ruh diye kimsenin kanıtlayamadığı birşey uydurup, Ruh düşünür diye sallamanın ne gereği var? Seninle aynı fikirdeyim. Allah bizi yaratıp herşeyimizi biliyorsa, kaza, irade ve kaderimizi biliyorsa, biz onun hikmetine göre yaşıyoruz demektir. Yani biz nasıl bilgisayara komut verip, bilgisayar onları uyguluyor ve düşünüyormuş gibi görünüyorsa, insanda öyledir. Allah bize yaratılışımız gereği bütün komutları yüklemiştir. Biz sadece uyguluyoruz. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.