Φ bozan Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Düvel-i seba'ya karşı arzı dar eden, gerektiğinde kendi başvekilini ipe götüren, 10 yılda bir ülkeyi rot balansa sokan nerede o eski çılgınlar ? Ahhh dostlarım ahhh, elalem misak-ı milli sınırlarındaki Kerkük'e girmiş, Lokmacı geçidi devrilmiş, Türbanlılar çankayaya sorti yapmış benim çılgınım n'apmış ? UG'de kıvırtanları seyretmiş bir tarafını devirerek. EE Devrim dedik ya hiç olmazsa bi tarafını devireceksin... Ahh dostlarım nerede o cabbar çılgınlar, gerçi şimdilerde bir alet icat etmişler, yakıtsız çalışıyormuş, tanıtmak için arada bir toplanılıyormuş fakat bir türlü aleti göstermiyorlarmış( bizim millet alet görmeye çok meraklı o ayrı ), eee tabiki çılgınların edepli olduğunu unutmayalım, fakat söz bir daha göstermezlerse bu sefer ben gösterecem benim ERKE'yi.. Ahh dostum ahhh nerede o eski çılgınlar, köylüler bastı plajları iç giysiler foraaaa...Yap artık ne yapacaksan eyy çılgın...Bak Fransa ermeni soykırımını kabul etmiş, İtalya pkk'yı desteklemiş, niyazov ölmüş, saddam asılmış bu dünyanın sana ihtiyacı var ey çılgın ver artık şu Aleme Nizamı. Ahh dostum ahhh dinciler iktidara gelmiş, fötr gitmiş sarık gelmiş, mektep gitmiş cami gelmiş, cansu gitmiş makbule gelmiş, parti gitmiş fırka gelmiş, tomofil gitmiş kağnı gelmiş, at gitmiş deve gelmiş ( hipodrumda develerin koşması harbiden gülünç olurdu, 7. ayak da sarı deve geldi abiiii!!!) neredesin ey çılgın Devir artık şu moponu.... ahhh dostlarım ahhhh nerede o eski çılgınlar ? Not ; Çocukların cinsli istismarı bahane edilerek özgür internet ortamı baltalanmaya, ve bağımsız yazarlar içeri atılmaya çalışılıyor, haberiniz ola!!!!! Bıy bıy bıııyyy bozan Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Çılgınlar, burada. TV8de yayınlanan 'Hayat Deyince' programında Sunay Akın'ın anlattığı anektod gözleri doldurdu. Çanakkale'de görev yapan doktorun elinde morfin azdır. Ameliyat yapabilmek için hastaları ayırt etmek zorundadır. Umutsuzları kaldırıp ölüme terk etme zorunda, kurtarılabileceklere de morfin vererek ameliyat etmek durumundadır. Bu kalsın, Bunu kaldırın, Bunu da kaldırın... Derken bağırsakları dışarıda ölmek üzere bir asker daha getirirler. Doktor 'Bunu da kaldırın' der. Asker doktora döner 'Baba beni tanımadın mı? Çok acım var baba' der. Asker, doktorun yaralı oğludur. Doktor gözleri dolu bir şekilde sıhhıyeci askerlere seslenir ve şu emri verir; Bu askeri gölge bir yere kaldırın! İşte biz bu savaşı böyle kazandık. Ve diyoruz ki; Yine saldırıyorsunuz, YİNE KAYBETMEYECEĞİZ. KAZANAMAYACAKSINIZ. 1 Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Düvel-i seba'ya karşı arzı dar eden, gerektiğinde kendi başvekilini ipe götüren, 10 yılda bir ülkeyi rot balansa sokan nerede o eski çılgınlar ? Ahhh dostlarım ahhh, elalem misak-ı milli sınırlarındaki Kerkük'e girmiş, Lokmacı geçidi devrilmiş, Türbanlılar çankayaya sorti yapmış benim çılgınım n'apmış ? UG'de kıvırtanları seyretmiş bir tarafını devirerek. EE Devrim dedik ya hiç olmazsa bi tarafını devireceksin... Ahh dostlarım nerede o cabbar çılgınlar, gerçi şimdilerde bir alet icat etmişler, yakıtsız çalışıyormuş, tanıtmak için arada bir toplanılıyormuş fakat bir türlü aleti göstermiyorlarmış( bizim millet alet görmeye çok meraklı o ayrı ), eee tabiki çılgınların edepli olduğunu unutmayalım, fakat söz bir daha göstermezlerse bu sefer ben gösterecem benim ERKE'yi.. Ahh dostum ahhh nerede o eski çılgınlar, köylüler bastı plajları iç giysiler foraaaa...Yap artık ne yapacaksan eyy çılgın...Bak Fransa ermeni soykırımını kabul etmiş, İtalya pkk'yı desteklemiş, niyazov ölmüş, saddam asılmış bu dünyanın sana ihtiyacı var ey çılgın ver artık şu Aleme Nizamı. Ahh dostum ahhh dinciler iktidara gelmiş, fötr gitmiş sarık gelmiş, mektep gitmiş cami gelmiş, cansu gitmiş makbule gelmiş, parti gitmiş fırka gelmiş, tomofil gitmiş kağnı gelmiş, at gitmiş deve gelmiş ( hipodrumda develerin koşması harbiden gülünç olurdu, 7. ayak da sarı deve geldi abiiii!!!) neredesin ey çılgın Devir artık şu moponu.... ahhh dostlarım ahhhh nerede o eski çılgınlar ? Not ; Çocukların cinsli istismarı bahane edilerek özgür internet ortamı baltalanmaya, ve bağımsız yazarlar içeri atılmaya çalışılıyor, haberiniz ola!!!!! Bıy bıy bıııyyy bozan İşte biz bu savaşı böyle kazandık. Ve diyoruz ki; Yine saldırıyorsunuz, YİNE KAYBETMEYECEĞİZ. KAZANAMAYACAKSINIZ. Hayırdr,İngiltere gene bize savaşmı açtı?? Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Hayırdr,İngiltere gene bize savaşmı açtı?? İngiltere'ye gitmeye gerek yok. Alıntı
Φ SÜNGÜ Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 doğrudur biz savaşı böyle kazandık çanakkalede Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet, Hakkıdır, Hakk'a tapan milletimin istiklâl! bunu tüm dünya gösterdik..göstermeyede devam edeceğiz.. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 doğrudur biz savaşı böyle kazandık çanakkalede Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet, Hakkıdır, Hakk'a tapan milletimin istiklâl! bunu tüm dünya gösterdik..göstermeyede devam edeceğiz.. hakk'a tapmayanlar ne olacak? Alıntı
Φ SÜNGÜ Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 söz konusu vatansa gerisi teferruattır..... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 hakk'a tapmayanlar ne olacak? Herkes tapıyor ya Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 İngiltere'ye gitmeye gerek yok. Meclise veya Bakanlıklar'a gitseler de olur. Bir sürü kırmızı plaka mevcut. 1 Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 Hayırdr,İngiltere gene bize savaşmı açtı?? Hım İngiltere bize savaşmı açtı soruma karşılık arkadaşım.. İngiltere'ye gitmeye gerek yok. Demiş savaş açan gelmezmi bu durumda biz niye gidiyoruz? Biz kimseye savaş açmadık.. Anladım Londra tatili yapacağız Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 Hım İngiltere bize savaşmı açtı soruma karşılık arkadaşım.. Demiş savaş açan gelmezmi bu durumda biz niye gidiyoruz? Biz kimseye savaş açmadık.. Anladım Londra tatili yapacağız kayıkçı kavgasında ulaşılabilecek son nokta Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 kayıkçı kavgasında ulaşılabilecek son nokta Çocukların cinsli istismarı neticesinde kodese tayini çıkanlara herhangi bir atıf yok. Amma velakin; İngiltere semalarında uçan çok. 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.