Φ yolcu_ Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 merhaba millet.. biz geldik.. umarım güzel vakit geçirecez.. aşkım "merhaba" dee.. Alıntı
Φ bir_sabah_güneşi Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 merhaba millet.. biz geldik.. umarım güzel vakit geçirecez.. aşkım "merhaba" dee.. merhaba arkadaşlar..iyi vakit geçirmek umuduyla siteye üye olduk... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 hey...iki sevgili mi gördüm..yoksa nişanlı....yoksa eş... ama herneyse sevmek ne güzel... hoşgeldiniz...sevginizin daim olması dileğimle.... Alıntı
Φ bir_sabah_güneşi Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 sağol birbirini delice seven iki sevgili hoşbulduk..tüm sevenlerin sevgisi tükenmemesi dileğiyle Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 yolcu ve bir sabah güneşi hoşgeldiniz... Alıntı
Φ bir_sabah_güneşi Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 hoşbulduk bahar arkadaşım Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 hoş geldiniz.......yolcu.......... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 hoş geldiniz, güneşi getirdiniz Alıntı
Φ bir_sabah_güneşi Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 çok sağolun cana yakın bir site..canım umarım burda devamlı oluruz.. Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 ....Çok Hoş Geldiniz Allah Ayırmasın Sevenleri Ben Çektim Acımı Başkaları Çekmesin.... Alıntı
Φ yolcu_ Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 hoşbulduk millettttt....... bize gösterdiğiniz ilgiden dolayı size minnettarım.. ayrıca biri lunapark mı dedii Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Merhaba... bende daha yeni sayilirim.. eee artik benim gibi cikmazsiniz sizde... Alıntı
Φ yolcu_ Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Merhaba... bende daha yeni sayilirim.. eee artik benim gibi cikmazsiniz sizde... sen de hoşgeldin o zaman hem çıkmazsınız derken ne demek istedin annamadım.. Alıntı
Φ perikızı Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 h. geldiniz arkadaslar seref getirdiniz hayırlı arkadslıklar kurmamız dileklerimle Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Hoşgeldinis yolcu ve hancı arkadaşlar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.