Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 18 yıl merhaba millet.. biz geldik.. umarım güzel vakit geçirecez.. aşkım "merhaba" dee..
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 18 yıl merhaba millet.. biz geldik.. umarım güzel vakit geçirecez.. aşkım "merhaba" dee.. merhaba arkadaşlar..iyi vakit geçirmek umuduyla siteye üye olduk...
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 18 yıl hey...iki sevgili mi gördüm..yoksa nişanlı....yoksa eş... ama herneyse sevmek ne güzel... hoşgeldiniz...sevginizin daim olması dileğimle....
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl sağol birbirini delice seven iki sevgili hoşbulduk..tüm sevenlerin sevgisi tükenmemesi dileğiyle
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl çok sağolun cana yakın bir site..canım umarım burda devamlı oluruz..
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl ....Çok Hoş Geldiniz Allah Ayırmasın Sevenleri Ben Çektim Acımı Başkaları Çekmesin....
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl Yazar hoşbulduk millettttt....... bize gösterdiğiniz ilgiden dolayı size minnettarım.. ayrıca biri lunapark mı dedii
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl Merhaba... bende daha yeni sayilirim.. eee artik benim gibi cikmazsiniz sizde...
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl Yazar Merhaba... bende daha yeni sayilirim.. eee artik benim gibi cikmazsiniz sizde... sen de hoşgeldin o zaman hem çıkmazsınız derken ne demek istedin annamadım..
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 18 yıl h. geldiniz arkadaslar seref getirdiniz hayırlı arkadslıklar kurmamız dileklerimle
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.