Φ semihce Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Ela gözlü benli dilber Sende olasın benim gibi Zülfün sökük boynun bükük Sende olasın benim gibi Bahçende güller bitmesin Dalında bülbül ötmesin Kapından hekim geçmesin Sende olasın benim gibi Gel yanıma sarıl bana Ela gözlüm yandım sana Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Hayat ile arama yokluğunu bırakıp gittin.. Bir tek adın kaldı dudaklarımda, Bir de gözlerimde hatıraların... Tabutum olacak, Gözbebeklerinden düşen küflü çığlıkların. Kefenim olacak ömür boyu susmaların… Ve bir gün, Sensiz ölmenin acısını bırakacağım satırlara.. Neden diye sorma.. Sadece yoksun. Yokluğun ile varlığın arasında Sadece ölüyorum; ötesi yok inan. Varlığının kepenklerini indirip Sensizliğinde yaşamaya gidiyorum yine. Ve uyandığımda, Değişen hiçbir şey olmayacak.. Sen hep bana uzak Ben hep sana yasak…. Hani dik duracaktık kanlı pusulara ? Hani aynı yürekle gülüp Aynı gözlerde ağlayacaktık mutluluğa ? Yağmurları bana emanet edip, Gittin sadece… Şimdi yalnızlığın ipi geçti boynuma. Yokluğun yükledi sırtıma... Gittin, Bir tek acıların kaldı senden bana.. Oysa ben yemin etmiştim, Acıların için sırtımı semer bileceğim diye. Söz vermiştim, Sensiz ölmeyeceğim diye... Şimdi sensizlik duruyor başucumda.. Şimdi ayazlar yüreğimi sorguluyor Ayrılığınla yüzüme vurduğun kapımda.. Söyle ne olur... Beni unuttuğunu söyle... Hiç sevmediğini haykır.. Yeminlerinin yalan olduğunu, Sevginin sahte olduğunu vur yüzüme... Yemin olsun ki; Bir damla gözyaşı düşmez artık.. Çünkü gittiğin gün, Ayak uçlarında " Sana " ölmüştüm sevgili. " Unutma ki; ölenler, hiçbir zaman yaşayanlar icin gözyaşı dökemezler..." belki bilmiyorsun ama bakışlarından öpüyorum seni, belki anlamıyorsun ama yalnızlığından öpüyorum seni :::... Alıntı
Φ semihce Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 KEŞKE YALNIZLIĞIM KADAR YANIMDA OLSAYDIN! - Yaralar Bereler Sana'dır! Benden önce söylenmiş sözlerin, haklılığına kızdığım oldu zamanında. ama inandığımda. ömrümde her şarkı başka bir kapı açtı. bu şarkının ardında sen. bu kapının ardındaysa benden önce söylenmiş sözler vardı. seçtiğimiz hayatlar mı bunlar! seçtiklerimiz mi??? bunca yokluk,bunca kırıklık ,bunca acı seçtiklerimiz evet! hayat bu sevgilim çoktan seçmeli! senin aşkınsa bir dönem ödevi.... bir şarkı tuttum sevgilim bir kapı açtım ikimize, ikimiz çokmuşuz meğer bu resme, kapatmadan bu kapıyı yinede bu yaralar bereler sanadır bileler! göreler aşkımı, şahidim gökkubbe,aşığım bekletme... çok canım yanıyordu, gördümlerimden ve göreceklerimden benim kanayan dizlerim yoktu hayatta bir tek, benimde kanattıklarım vardı elbet. ezdiğim kumlar ve geçtiğim yollar hala gölgemi taşıyorlar... hani demiştim ya en başında ne başlangıçlar,ne aşklar,ne ayrılıklar diye yanii demem o ki; çok zor günler geçirdim vaktiyle.. bu şarkı sadece benimdi sevgilim ve ben büyük bahçeler istemiştim ikimize yazmışsın ya; onu sevebileceğini düşünmüştüm diye! işte o günden beri belkide bu yüzden sadece bu yaralar bereler 'sanaydı' bileler! göreler aşkımı, şahidim gökkubbe, aşığım bekletme!!!!!!!!! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.