Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ViZYoNDaKiLeR.....


EmiLY_pandora

Önerilen İletiler

212665.jpg

 

 

 

Babam ve Oğlum

Yetenekli yönetmen Çağan Irmak’ın uzun süredir merakla beklenen yeni sinema filmi ‘Babam ve Oğlum’ film yazarlarınca çok olumlu karşılandı. Yönetmen Irmak’ın bir önceki filmi ‘Mustafa Hakkında Herşey’di.

 

Fikret Kuşkan, Çetin Tekindor, Hümeyra, Şerif Sezer, Özge Özberk, Binnur Kaya, Yetkin Dikinciler ve Ege Tanman’ın önemli roller üstlendikleri filmin konuk oyuncu kadrosunda da Erdal Tosun, Halit Ergenç, Bilge Şen, Tuba Büyüküstün, Nergis Çorakçı, Mahmut Gökgöz gibi önemli oyuncular bulunuyor.

 

 

212672.jpg

 

Harry Potter ve Ateş Kadehi

Geçtiğimiz haftalarda yapılan dünya galalarında, olağanüstü bir ilgiyle karşılanan -serinin son filmi- ‘Harry Potter ve Ateş Kadehi’ (Harry Potter and The Goblet of Fire) sonunda Türk hayranlarının karşısında.

 

J.K. Rowling’in popüler roman dizisi Harry Potter’ın dördüncü film uyarlaması olan ‘Harry Potter ve Ateş Kadehi’nde, Harry (Daniel Radcliffe) anlaşılmaz bir şekilde, prestijli Üçbüyücü Turnuvası’na katılmak üzere seçilmesinden mutlu olmalıdır. Ama bu heyecan verici uluslararası yarışma, Harry’yi Hogwarts’ın yanı sıra, Avrupa’daki iki rakip büyücülük okulunun da daha büyük ve deneyimli öğrencileriyle karşı karşıya getirecektir

 

212676.jpg

 

 

Esrarengiz Sevgili (L’annulaire)

Güzel bir kadın ... esrarengiz bir erkek ... sırlarla dolu bir aşk ... Bu sözlerle kısaca tanımlayabileceğimiz film tedirgin edici, ürkütücü, cinsel yönü güçlü bir yapım.

 

Diane Bertrand’ın yönettiği ve Olga Kurylenko, Marc Barbe, Stipe Erceg ile Edith Scob’un oynadığı ‘Esrarengiz Sevgili’ (L’Annulaire-The Ring Finger) Erman Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

 

 

212678.jpg

 

Tim Burton’dan Ölü Gelin (Tim Burton’s Corpse Bride)

Mike Johnson ile Tim Burton’un yönettiği, stop-motion animasyon tekniği ile çekilen ‘Tim Burton’dan Ölü Gelin’, İstanbul Modern Sineması’nda gösterime girdi.

 

Warner Bros. tarafından dağıtılan filmin senaryosu John August, Caroline Thompson ile Pamela Pettler tarafından yazılmış. Çok ünlü sanatçılardan oluşturulmuş seslendirme kadrosunda Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Emily Watson, Albert Finney, Christopher Lee ve Tracey Ullman bulunuyor.

 

 

212675.jpg

 

Türev

Ulaş İnaç’ın yönettiği ve Gülçin Santırcıoğlu, Güçlü Yalçıner, Beste Bereket ile Tuğra Kaftancıoğlu’nun oynadığı ‘Türev’ , Özen Film dağıtımıyla sinemalarda. Yapım, bu yılın En İyi Film Altın Portakal ödülüne sahip.

 

Film, evlenme hazırlıkları içinde olduğu sevgilisinin sadakatini test etmek isteyen genç bir kadının, en yakın arkadaşını, sevgilisiyle ilişkiye zorlamasını anlatıyor.

 

 

İYi SeYiRLeR...

 

 

 

Filmlerin fragmanlarını da pek yakında koymayı düşünüyorum en azından filme gitmeden önce bir ön izleme gibi olur hemde fikir edinmiş oluruz hep beraber :D

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

‘Organize İşler’ geliyor

Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu yazdığı, yönetmenliğini gerçekleştirdiği ve başrolünü üstlendiği film ‘Organize İşler’, 23 Aralık’ta gösterime giriyor.

 

 

212652.jpg

 

 

 

Yılmaz Erdoğan’ın gişe rekortmeni ‘Vizontele’ ve ‘Vizontele Tuuba’ filmlerinin ardından merakla beklenen üçüncü sinema filmi olan ‘Organize İşler’, birbirinden ünlü isimleri bir araya getiriyor.

 

BKM Workshop öğrencilerinin de oyuncu olarak yer aldığı film İstanbul’da, çeşitli gerçek mekanlarda ve yaratılan özel mekanlarda çekilmiş.

 

Film, Almanya, İsviçre, Hollanda’da 22 Aralık’ta, Belçika, Fransa, İngiltere ve Avusturya’da ise 23 Aralık’ta gösterime girecek.

 

BİZİ KİM KURTARACAK?

‘Organize İşler’ araklayanlarla araklananların hikayesi ... Kimin kimi kurtardığının, kimin kimden arakladığının tam belli olmadığı dünya şahanesi İstanbul’da tüm işler organizedir ve ‘organize’ her zaman işler.

 

 

212653.jpg

 

 

Hâl böyle olunca Süpermen bile İstanbul’a gelince hayatının dayağını yer. Dara düştüğünüzde sizi birileri kurtarabilir. Asıl sorun o birilerinden bizi kim kurtaracak?

 

FİLMİN KÜNYESİ

Yazan ve yöneten: Yılmaz Erdoğan

Yapımcı: Necati Akpınar

Görüntü Yönetmeni: Uğur İçbak

Sanat Yönetmeni: Yaşar Kartoğlu

Kurgu: Mustafa Preşeva

Ses: Alan O’Duffy

Müzik - Film Score: Ozan Çolakoğlu

Jenerik Müzik: Yıldıray Gürgen - Deniz Erdoğan

Saç-makyaj: Suzan Kardeş

Kostüm: Canan Göknil

 

 

OYUNCULAR

Yılmaz Erdoğan, Tolga Çevik, Demet Akbağ, Altan Erkekli, Özgü Namal, Cem Yılmaz, Başak Köklükaya, Erdal Tosun, Ebru Akel, Neslihan Yeldan ve Berfin Erdoğan.

 

 

 

 

Kolay Gelsin

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

 

Babam ve Oğlum

Yetenekli yönetmen Çağan Irmak’ın uzun süredir merakla beklenen yeni sinema filmi ‘Babam ve Oğlum’ film yazarlarınca çok olumlu karşılandı. Yönetmen Irmak’ın bir önceki filmi ‘Mustafa Hakkında Herşey’di.

 

Fikret Kuşkan, Çetin Tekindor, Hümeyra, Şerif Sezer, Özge Özberk, Binnur Kaya, Yetkin Dikinciler ve Ege Tanman’ın önemli roller üstlendikleri filmin konuk oyuncu kadrosunda da Erdal Tosun, Halit Ergenç, Bilge Şen, Tuba Büyüküstün, Nergis Çorakçı, Mahmut Gökgöz gibi önemli oyuncular bulunuyor.

 

 

filmi çok beğendim

sorunlu ve çıkmazlarla dolu bir baba oğul hikayesi.filim bittiğinde kim haklı kim haksız ayırt edemiyosun.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Kutsal Yürek

viz02.jpg

 

Cuore Sacro

 

 

Yönetmen : Ferzan Özpetek

Senaryo : Ferzan Özpetek, Gianni Romoli

Yapım : 2005, İtalya

Tür : Dram

Süre : 120 dk

 

 

 

 

Oyuncular

Barbora Bobulova, Andrea Di Stefano, Lisa Gastoni

 

 

 

 

Konu

İtalyan sinemasının ödüle doymayan yönetmeni Ferzan Özpetek’in son filmi “Kutsal Yürek”, ünlü bir müteahhit ve sanayicinin kızı, başarılı iş kadını Irene’nin içsel yolculuğu boyunca; yoksulluk ve zenginliği, maddi dünya ile insan ruhunu, geçmişi ve bugününü sorgulaması çevresinde gelişiyor. Irene’nin eski aile evini satışa çıkarma kararıyla başlayan bu yolculuğu, kendisini keşfetmesiyle sonuçlanıyor…

Ailesine ait tarihi binayı satmaya karar veren ve binanın boşaltılma emrini çıkartan Irene, bu vesileyle, kendisi daha küçükken esrarengiz bir şekilde yaşamını yitiren annesi Adriana’ya ait odanın 30 yıldır hiç bozulmadan muhafaza edildiğini görür.

 

Benny adlı bir kız çocuğuyla tanışması ve annesinin hayali, Irene’nin kişiliğinde önemli değişikliklere yol açacak bir iç çatışmaya neden olur. Bunun sonucunda kendisini keşfedeceği bir yolculuğa çıkan Irene, geçmişin anıları içinde karşılaştığı sorulara yanıt ararken İtalya’nın yoksul yüzüyle de tanışacaktı

 

 

 

 

 

 

 

Gizemli Kadın

 

viz04.jpg

 

 

A Good Woman

 

 

Yönetmen : Howard Himelstein

Senaryo : Mike Barker

Yapım : 2004, İtalya/İspanya/İngiltere/ABD

Tür : Dram

Süre : 93 dk

 

 

 

 

Oyuncular

Scarlett Johansson, Helen Hunt, Tom Wilkinson

 

 

 

Konu

Mrs. Erlynne, varlıklı evli erkekleri eğlendirmekle ün salmış seksi ve cüretkâr bir kadındır. Parasız kaldığında bavullarını hazırlayıp Avrupa’ya doğru yola çıkar ve soluğu, dönemin ünlü zenginlerinin ikametgâhı haline gelen İtalyan Rivierası’nda alır. Burası, 1930’lar New York sosyetesinin ünlü çifti Robert ve Meg Windermere’in de yaz sezonunu geçirdiği yerdir.

Windermere çiftinin evliliği, yüksek sosyetenin dedikodusuyla ortaya çıkan ilişki yüzünden tehlikeye girer. Robert Windermere, kendisinden yaşça büyük vamp dula gizlice yüksek miktarda para yardımı yapmakla suçlanırken; karısı Meg Windermere sosyetenin hızlı çapkını Lord Darlington’un ilgisini çekmiştir.

 

Amalfi sahiline gelişiyle Riviera’daki tüm erkeklerin dikkatini çeken Mrs. Erlynne’e aşık olan Lord Augustus (Tuppy), ilk fırsatta ona evlenme teklif eder. Olaylar, Meg’in 21. yaşgünü partisinde su yüzüne çıkmaya başlar. Meg, Lord Darlington ile kaçmak uğruna kendi partisini terk ederken, esrarengiz Mrs. Erlynne de Lord Augustus ile mutlu olma şansını, Meg’in kocasına dönmesi uğruna göz ardı eder. Meg mutlu bir şekilde kocasına geri döndükten sonra Mrs Erlynne’in de ismi temize çıkmış olur. Lord Augustus ise Mrs. Erlynne’in peşine düşer ve affedilmek için uğraşır.

 

Ama olaylar bununla kalmayacak; yıllardan beri gizlenmeye çalışılan bir sır açığa çıktığında süpriz gelişmeler yaşanacaktır...

 

 

 

 

 

Kiss Kiss Bang Bang

 

 

viz03.jpg

 

Yönetmen : Shane Black

Senaryo : Shane Black

Yapım : 2005, ABD

Tür : Komedi

Süre : 102 dk

 

 

 

 

Oyuncular

Robert Downey Jr, Val Kilmer, Michelle Monaghan

 

 

 

 

Konu

İlk olarak Cannes’da yarışma dışı bölümde izleyicilerle buluşan ve izleyenleri kahkahaya boğan “Kiss, Kiss, Bang, Bang”, ufak hırsızlıklarla geçinen Harry’nin kendini bir cinayet soruşturmasının ortasında buluvermesi çevresinde gelişiyor.

Bir tesadüf sonucunda dedektif rolü üstleneceği bir filmin oyuncu seçmeleri için Hollywood’a giden Harry, burada ‘Eşcinsel Perry’ diye tanınan gerçek bir dedektifle beraber alıştırmalar yapmaya başlar.

 

İşin içine lise aşkı Harmony de girince, işler bir anda karışır ve bu tuhaf üçlü, kendilerini gerçek bir cinayet esrarının ve kovalamacalarla dolu bir maceranın ortasında bulurlar...

 

 

 

 

 

 

Hemşire

 

viz01.jpg

Vera Drake

 

 

Yönetmen : Mike Leigh

Senaryo : Mike Leigh

Yapım : 2005, İngiltere / Fransa

Tür : Dram

Süre : 125 dk

 

 

 

 

Oyuncular

Imelda Staunton, Richard Graham, Eddie Marsan

 

 

 

 

Konu

1950, Londra… Vera Drake, kocası Stan ve yetişkin çocukları Sid ve Ethel’le birlikte yaşamaktadır. Vera evlere temizliğe gitmekte; Stan kardeşinin garajında tamircilik yapmakta, Sid terzide, Ethel ise bir fabrikada ampulleri test etme işinde çalışmaktadır. Ama Vera’nın çevresinden gizli olarak yaptığı sıradışı bir işi daha vardır: İstenmeyen hamileliklerini sonlandırmak isteyen genç kadınlara ücretsiz olarak yardımcı olmaktadır.

Vera’nın müdahale ettiği genç kadınlardan biri kürtaj sonrasında acil olarak hastaneye kaldırılınca, polis soruşturması Vera’ya döner. Bu durum, mütevazi, birbirine bağlı ve sıcak ailenin yaşamını alt üst edecektir...

 

 

 

 

Kolay Gelsin ve iyi seyirler..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...

BABAM VE OĞLUM için benimde söylemek istediğim bir iki şey var.Film tam anlamıyla *********ti.Aptal bir abi ve onun abartılı komik bir eşi.Sanki az önce laila dan çıkmış gibi bir anne ve onun kardeşi ve onların zorlama şive replikleri.Film boyunca sonunda seyirciyi ağlatmak için zoraki,sıkıcı ,seviyesiz güldürme çabaları.Hele filmin sonuna doğru seyirciye resmen AĞLA AĞLA ,LÜTFEN ORDA AĞLAYAMAZSAN ŞİMDİ ŞURDA AĞLA ÇABALARI.İnanılmaz teknik hatalar1-1980 yıllarda geçtiği halde renault 12 ve ford taunus filmde birer döküntüymüş gibi gösteriliyor,oysa o yıllarda onlar türkiyenin en genç arabalarıydılar.Yine 80 li yıllarda henüz renkli ekrana bile geçilememişken köyde bir kamera ve üstüne üstlük birde cep sineması.Tek kelimeyle film bize medyanın büyük bir kazığıydı bence.Filmi çok beğendim diyenlere tunç başaranın uçurtmayı vurmasınları,zülfü livanelinin sis adlı filmini şiddetle öneririm. saygılar.....

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

öncelikle vakana arkadaş dediğin filmleri ve daha bir çok tahmin edemeyeceğin türk,amerikan,avrupa,dogu sineması seyrettim.önerilerin için saol dediğin filmleri zaten seyrettim ve güzel filmlerdi.

ama babam ve oglumda takıldıgın noktalar açıkçası çok basit şeyler.ford ve reno nun külüstür olduguna dikkat etmişsen bence sen sis de de uçurtmayı vurmasınlar da da başka

şeylere takılmışsındır. duyguyu yakalayamamışsındır :clover:

tavsiye edeceğim bir film babam ve oglum kaçırmayın derim. :clover:

çok başarılı bir kadro,yönetmen ve senaryo.güzel işlenmiş bir senaryo :clover:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

merak etme onu da seyretmiştim -_-

anlamadıgım bir şey var neden tüm filmleri aynı kefeye koyuyorsun?sol ayagımdaki konu ile bu filmde ki konunun ne alakası var B)

senin takıldıgın nokta eğer tanusun fordun külüstürlüğü ise benimde takıldıgım nokta dogum sahnesinde kimsenin olmamasını bir anlık abartı olarak düşündüm.ama buna rağmen filmi beğendim.her neyse...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 5 ay sonra...

BABAM VE OĞLUM için benimde söylemek istediğim bir iki şey var.Film tam anlamıyla *********ti.Aptal bir abi ve onun abartılı komik bir eşi.Sanki az önce laila dan çıkmış gibi bir anne ve onun kardeşi ve onların zorlama şive replikleri.Film boyunca sonunda seyirciyi ağlatmak için zoraki,sıkıcı ,seviyesiz güldürme çabaları.Hele filmin sonuna doğru seyirciye resmen AĞLA AĞLA ,LÜTFEN ORDA AĞLAYAMAZSAN ŞİMDİ ŞURDA AĞLA ÇABALARI.İnanılmaz teknik hatalar1-1980 yıllarda geçtiği halde renault 12 ve ford taunus filmde birer döküntüymüş gibi gösteriliyor,oysa o yıllarda onlar türkiyenin en genç arabalarıydılar.Yine 80 li yıllarda henüz renkli ekrana bile geçilememişken köyde bir kamera ve üstüne üstlük birde cep sineması.Tek kelimeyle film bize medyanın büyük bir kazığıydı bence.Filmi çok beğendim diyenlere tunç başaranın uçurtmayı vurmasınları,zülfü livanelinin sis adlı filmini şiddetle öneririm. saygılar.....

konuşamıyorum konuşamıyorum konuşamıyorum....

ilhan irem

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.