Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Kadın hayattır.. Hayat:Doğmak,yaşamak,susamak,acıkmak,sevinmek,üzülmek,sevmek,sevilmek,güvenmek, kıskanmak,aşık olmak,terketmek,terkedilmek,ağlamak,gülmek,huzur bulmak,korku duymak,şefkat,nefret,öfke,merhamet,çalışmak,didinmek,didişmek..vs.vs..ve sonunda ölmek.. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Kadın hayattır.. Hayat:Doğmak,yaşamak,susamak,acıkmak,sevinmek,üzülmek,sevmek,sevilmek,güvenmek, kıskanmak,aşık olmak,terketmek,terkedilmek,ağlamak,gülmek,huzur bulmak,korku duymak,şefkat,nefret,öfke,merhamet,çalışmak,didinmek,didişmek..vs.vs..ve sonunda ölmek.. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Ben şunu anladım, Kadınlar gerçekten ince düşünüyorlar ve onları anlamak çok zor... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Bende sunu anladim sen bir kadinin hayatina girecek en guzel seysin Buda bir ayrintiyi yakalamak mi acaba? Valla onu bilemem ama sen benim istediğim tek şeysin... Bunu biliyorum bir tek... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 mazoşistler....en-azından-benim-tanıdıklarımın-birçoğu... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 şamşırmış-gibisin..takma..herkez-ben-gibi-düşünmüyodur..bende-sen-gibi.. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 - Ailenin başı kadın mıdır, erkek mi? - Erkek baştır. - Peki kadın nedir? - Kadın boyundur, başı nereye isterse oraya çevirir.. YA işte böle sevgili arkdaşlar... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 - Ailenin başı kadın mıdır, erkek mi? - Erkek baştır. - Peki kadın nedir? - Kadın boyundur, başı nereye isterse oraya çevirir.. YA işte böle sevgili arkdaşlar... eeee...sonraa.. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 eeee...sonraa.. sonrasını sizin hayal gücünüze bırakıyorum Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 sonrasını sizin hayal gücünüze bırakıyorum olasılıklar...ve varsayımlar..gerçeklere inanılmazken..inanılması istenilen masallar..ve hayal gücü..bu gücü artık kadınlarda kullanmıyorum..sevgi değildir bir hayal gücü..o hakikattır..yalanlarla katledilen... Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 olasılıklar...ve varsayımlar..gerçeklere inanılmazken..inanılması istenilen masallar..ve hayal gücü..bu gücü artık kadınlarda kullanmıyorum..sevgi değildir bir hayal gücü..o hakikattır..yalanlarla katledilen... Bu da farklı bi boyut Sadece bayan erkek olarak ayırt etmemek lasım bu durumu.. Sölenicek pek de bişey yok aslında... Herkezin kendii savunduğu fikrler vardır.. Kimi zaman yaşadıklarının mağdurluğu, Kimi zamansa bi ön yargı.. Ama senii çok ii anlıyorum sevgili figaro Saygılar Özo Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Ahhh kadınlar kadınlarr çilekeş kadınlar Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Kadınlar anadır, kadınlar yardır Uşşak için temennay-ı mesardır Hem yürekte yara hem gam kusardır Bitmeyen çileye bahardır CENGİZ DURSUN Alıntı
Φ lavrukluvruk Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 kadinin varligi da yokluguda dertten baska bisi degil. Alıntı
Φ lavrukluvruk Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 kadınlar: Asırlar boyu erkekleri olduklarından iki kat büyük gösteren sihirli ayna vazifesi gördüler... haklisin dicem olmicak haksizsin dicem olmicak. yaf ne desem ki. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.