Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Erkeksiz bi kadın hiçbişeye benzemez kadınlar olmasa yanmıştınız ya neyse... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 kadınlar olmasa yanmıştınız ya neyse... Niyemiş o Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 babacığım ki kendisi evliliğinin 26 yılını 4;son 2 yılını da 3 kadınla aynı evde geçiren biridir,bu tip mevzular açıldığında hep şunu der: ''hani hamam böcekleri vardır(bizim oralarda karafatma da denir...)hiç izlediniz mi? önce bi yöne doğru giderler sonra aniden durup hızlı hızlı sola doğru giderler sonra birden durup geriye doğru koşarlar tam gaz...işte bilim dünyası hamamböceklerini ne zaman anlayacak,biz erkekler de kadınları o zaman anlayacağız...'' haklı mı?evet haklı... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 babacığım ki kendisi evliliğinin 26 yılını 4 son 2 yılını da 3 kadınla aynı evde geçiren biridir,bu tşp mevzular açıldığında hep şunu der:''hani hamam böcekleri vardır(bizim oralarda karafatma da denir...)hiç izlediniz mi? önce bi yöne doğru giderler sonra aniden durup hızlı hızlı sola doğru giderler sonra birden durup geriye doğru koşarlar tam gaz...işte bilim dünyası hamamböceklerini ne zaman anlayacak,biz erkekler de kadınları o zaman anlayacağız...'' haklı mı?evet haklı... filazof babacığın haklıda nazanozkan acık haksızlık var gibi geliyor bana....başka benzetecek böcük bulamamışmı.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 anladın sen onu... yuk anlamadım ben onu babacığım ki kendisi evliliğinin 26 yılını 4;son 2 yılını da 3 kadınla aynı evde geçiren biridir,bu tip mevzular açıldığında hep şunu der:''hani hamam böcekleri vardır(bizim oralarda karafatma da denir...)hiç izlediniz mi? önce bi yöne doğru giderler sonra aniden durup hızlı hızlı sola doğru giderler sonra birden durup geriye doğru koşarlar tam gaz...işte bilim dünyası hamamböceklerini ne zaman anlayacak,biz erkekler de kadınları o zaman anlayacağız...'' haklı mı?evet haklı... Anlamaya uğraşmamak lazım aslında onlar için bide kafamı yorucaz Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 yuk anlamadım ben onu Anlamaya uğraşmamak lazım aslında onlar için bide kafamı yorucaz anlayışsız olduğunu biliyodum zati...işte ispatı.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 anlayışsız olduğunu biliyodum zati...işte ispatı.. İltifatın için teşekkürler frozen Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 İltifatın için teşekkürler frozen rica ederim ne zaman iltifat istersen söylemen yeterli Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 rica ederim ne zaman iltifat istersen söylemen yeterli Herzaman isterim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Herzaman isterim son kararınmı... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 son kararınmı... yes baby Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 kadinlarin hayati 6 evredir: cocukluk genc kizlik genc kadinlik genc kadinlik genc kadinlik genc kadinlik Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 yes baby siyahx ve aracı Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 siyahx ve aracı Şimdi cevabını verirdim ama dua et mesaim bitti ama mrk etme eve gidim görürsün Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Şimdi cevabını verirdim ama dua et mesaim bitti ama mrk etme eve gidim görürsün arkadaşım hatırlatırım biz barıştık ama Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 canem iyimisin sen...çok saçmalar gördüm seni.. gayet iyiyim belli oluyor mu canem... Erkeksiz bi kadın hiçbişeye benzemez erkeksiz kadın yüzgeçsiz aslana benzer Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 siyahx ve aracı işte ben buna gülerim... hemde hiç güleceğim yokken...Frozenim ne işler karıştırıyosunuz?..Bu ne hal Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 işte ben buna gülerim... hemde hiç güleceğim yokken...Frozenim ne işler karıştırıyosunuz?..Bu ne hal canım diloşum arkadaş ısrarla iltifat istedi bende yazdım seni güldürdüyse herşeye değer... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 babacığım ki kendisi evliliğinin 26 yılını 4;son 2 yılını da 3 kadınla aynı evde geçiren biridir,bu tip mevzular açıldığında hep şunu der:''hani hamam böcekleri vardır(bizim oralarda karafatma da denir...)hiç izlediniz mi? önce bi yöne doğru giderler sonra aniden durup hızlı hızlı sola doğru giderler sonra birden durup geriye doğru koşarlar tam gaz...işte bilim dünyası hamamböceklerini ne zaman anlayacak,biz erkekler de kadınları o zaman anlayacağız...'' haklı mı?evet haklı... nazanözkan hanfendü... filozof yanınızı babanızdan almış olmalısınız... ee..ne demişler armut dibine düşer..di mi efendim?? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 canım diloşum arkadaş ısrarla iltifat istedi bende yazdım seni güldürdüyse herşeye değer... canım benim ne dedin..iltifat mı? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 sakinleş arkadaşım biz barıştık yaww.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 kadınları çok karmaşık biliyorum bi tanım yapamıyorum bu yüzden her açıklama benim için önemli saygılarımla kadın ve erkek bıyolojık ve psikolojık farklılıklarını bilerek birbirine yaklaşırsa karmaşık görünmez.. karmaşık olan kadın değildir,farkların bilincinde olmayan akıldır.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 sakinleş arkadaşım biz barıştık yaww.. Yeni aracım nasıl ama Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.