Misafir naz Gönderi tarihi: 2 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2016 DERSE NASIL DİKKAT VEREBİLİRİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM Alıntı
Misafir sara Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2016 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2016 çokk teşekkürler. size minnettarım Alıntı
Misafir YARDIMCI Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2016 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2016 SINIFINDAKİ ARKADAŞLARININ HİÇ BİR HAREKETİNE TEPKİ GÖSTERMEZSEN VE DERSTE NE OLURSA OLSUN DERSİ ÖĞRETMENİNİN GÖZÜNÜN İÇİNE BAKARAK DİNLEMELİSİN EN ÖNE OTURMALISIN EN ÖNE OTURMAK HİÇ BİR ZAMAN SAKINCALI DEĞİLDİR HATTA EN GÜZELŞEYDDİR BEN BUNLARLA YETİNEBİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM EĞER EKSİK BİR NOKTA BULSAN HATIRLAT BİR DAHA YAZARIZ Alıntı
Φ maskot87 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2016 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2016 ayrıntılı bilgilendirmeniz için teşekkür ederim Alıntı
Φ lotuseaster Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2016 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2016 zorunluluk olarak görüldüğü sürece zordur. algıyı değiştirip eğlenceli görülse her şey çözülecek. Alıntı
Misafir nebahat Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2016 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2016 Çok teşekkür ediyorum size ben lise 9.sınıftayım derse hiç vakit ayıramıyorum Alıntı
Misafir misafir seda Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2016 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2016 Çok güzel olmuş tşkler Alıntı
Misafir misafir mirzaaaa Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2016 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2016 Çok güzel olmuş tşkler Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2016 Admin Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2016 [sharedmedia=videos:videos:8117] Alıntı
Misafir Crazyplayer Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2017 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2017 Verimli Çalışmanın Sırları.. harika... Alıntı
Misafir Geleceğin Profsörü Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2017 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2017 Sinav sitresindeydim. Yazdiklariniz beni rahatlatti. Yazilanlari hemen uygulayacağim.Bu ulkeye zeki çalişkan bilim adamlarinin çikacağina inaniyorum:-) Alıntı
Φ sonsadrazam Gönderi tarihi: 30 Mart , 2017 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2017 Odanin ve masanin düzenli olmasi ve ortam gercekten cok etkileyici oluyor. Bunlarin haricinde kesil dille müzik dinlenmesinin reddedilmesi bana biraz sacma geldi. Tarkan ve Serdar Ortac dinlerseniz tabi ki dikkatiniz dagilir ama bir cok müzik de ayni zamanda beyni aciyor. Concentration music diye arattiginiz zaman beyninizi gercekten calistiracak parcalar mevcut. Tavsiye ederim. Ayrica ben en cok önem verdigim husus ise son gün ögrenilmemesi degil, gercekten konuyu 1 haftaya yayip her gün bir bölümünü ögrenip ertesi gün o bölümü tekrar ettikten sonra diger bölüme gecmek. Böylelikle daha kolay ezber tutuyor beyin. Alıntı
Misafir Bu yazmanız çok iyi Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2017 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2017 VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YOLLARI ÇALIŞMA ORTAMINA İLİŞKİN DÜZENLEMELER * Çalışma odası mümkün olduğunca fazla sıcak ve ya soğuk olmamalıdır. . . . Unutmamak gerekir ki öğrenmek için ders başında çok vakit geçirmek değil, çok sayıda tekrar yapmak gerekir. *tna Harika bir başlık... Alıntı
Misafir Sena Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2017 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2017 Teşekkür ederim. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.