Φ mustafabcelebi Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 arkadaşlar öncelikle merhaba.. aranıza yeni katılmadım aslında.. bilenler bilir eski nickim samaroglani ydi. ama uzun zaman giremeyince iptal olmuş haliyle.. bende yeni bi kayıt yaptım kendime.. "odam kireç tutmuyor" bu müziği bulmamda bana yardımcı olursanız çok sevinirim Alıntı
Φ guven24 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 bende ahmat kaya'nın sesinden var işini görürse buyur kardeş buyur Alıntı
Φ mustafabcelebi Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 çok teşekkür ederim... ahmet kaya'dan sa daha iyi tabi =) Alıntı
Φ mustafabcelebi Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 ya guven24 bu gecmiyor gunler yaa. odam kirec tutmuyor yazıo ama deil.. yinede teşekkürler Alıntı
Φ guven24 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 karışıklık olmuş şimdi düzelttim indire bilirsin kardeş buyur Alıntı
Φ mustafabcelebi Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 çok teşekkür ederim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.