Φ hurricane Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 dizi trafik kazasında ölen eski denizli valisi recep yazıoğlunun hayatını anlatıyor. dizi ayrıyeten erzincan halkının terörle nasıl karşı karşıya geldiğini ve nasıl mücadele ettiğini işliyor. dizi recep yazıcıoğlunun erzincan valisi olduğu dönemdeki serüvenini de anlatıyor. ismini ise yapılamadığı için bir çok insanın hayatını kaybettiği köprüden ve terörün yapılamayan bu köprüden faydalanıp köylerde ve kasabalarda nasıl işler çevirdiklerini anlatıyor. star tv de pazartesi kaşamları. vakti olanlara şiddetle tavsiye edilir!!!! Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 dizi trafik kazasında ölen eski denizli valisi recep yazıoğlunun hayatını anlatıyor. dizi ayrıyeten erzincan halkının terörle nasıl karşı karşıya geldiğini ve nasıl mücadele ettiğini işliyor. dizi recep yazıcıoğlunun erzincan valisi olduğu dönemdeki serüvenini de anlatıyor. ismini ise yapılamadığı için bir çok insanın hayatını kaybettiği köprüden ve terörün yapılamayan bu köprüden faydalanıp köylerde ve kasabalarda nasıl işler çevirdiklerini anlatıyor.star tv de pazartesi kaşamları. vakti olanlara şiddetle tavsiye edilir!!!! çok istememe rağmen diziyi bir türlü denk getiremedim, kitap çok güzeldi dizi aynı tadı veriyor mu bilmiyorum o yüzden.. Rahmetli Recep Yazıcıoğlu ile iki kere Kocatepe camiinde karşılaştım. İlkinde benim için kitabını imzaladı ve epeyce bir sohbetimiz oldu. ikincisinde ise yine aynı mekan ve ben cenazesindeydim bu defa (( Nur içinde yat , buzlar çözülmeden filminin deli kaymakamı!!! Milletin onurlu valisi! Alıntı
Φ hurricane Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 çok istememe rağmen diziyi bir türlü denk getiremedim, kitap çok güzeldi dizi aynı tadı veriyor mu bilmiyorum o yüzden..Rahmetli Recep Yazıcıoğlu ile iki kere Kocatepe camiinde karşılaştım. İlkinde benim için kitabını imzaladı ve epeyce bir sohbetimiz oldu. ikincisinde ise yine aynı mekan ve ben cenazesindeydim bu defa (( Nur içinde yat , buzlar çözülmeden filminin deli kaymakamı!!! Milletin onurlu valisi! arkdaşlar dizinin haftalık bölüm tekrarıda cuma akşamları saat 22:00 da yine star tv de veriliyor..... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 harika dizi denk geldikce izliyom Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.