Φ delifırtına Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 Hee bencede vefasızsın yazzık bu topikcaz ağlıyodu ben geldiğimde Kafakoparanus nirdesin be bak vampirella gibi dolanıyom buralarda Dilimde de hala o şarkı;"yeterr yeter öleceksek ölelim haydi vur kendini şaraba kedere ve aşka vur"!!! Bakma öle üzgün surat yaptığıma unutma deliyim bi yandanda kahkaha atıyom burda Hadi sana bol pireli geceler Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 gıss çıldırık fırtına.. çabuk uzat boynunu sunak kanalına doğru..yine gelmiştir ağır kellen gövdene..anlaşılmıştır..tiz uçurulacaktır.. ---he gıss ne güzeldi dimi o şarkıyı sölerken..hadi vur kendini şaraba kedere ve aşka vur..yetterr yeterr öleceksek ölelim...---yuk gıss ölmeyelim..sende ölme..hadi çek kelleni sunak kanalından..yassıkk.. anıcığım topicçiğim gelmiştir vefasızın..beni ösle demiştim..ösledin mi..(kendini zorla ösletenide yeni görüyom )..işte öleee..herkeze benden kave..için.. ---byeee Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 GITMEK Bugunlerde herkes gitmek istiyor. Kucuk bir sahil kasabasına, bir baska ulkeye, daglara, uzaklara... Hayatından memnun olan yok. Kiminle konussam aynı sey... Herseyi, herkesi bırakıp gitme istegi. Öyle ''yanina almak istedigi üc sey'' falan yok. Bir kendisi. Bu yeter zaten. Herseyi, herkesi goturdun demektir. Keske kendini bırakıp gidebilse insan. Ama olmuyor. Hadi kendimize razıyız diyelim, oteki de olmuyor. Yani herseyi yuzustu bırakmak goze alınamıyor. Boyle gidiyor iste. Bir yanımız ''kalk gidelim'', obur yanımız "otur'' diyor. ''Otur'' diyen kazanıyor. O yan kalabalik zira. Is, guc, sorumluluk, coluk cocuk, aile, guvende olma duygusu... En kotusu alıskanlık. Alıskanlıgın verdigi rahatlık, monotonlugun dogurdugu bıkkınlıgı yeniyor. Kalıyoruz. Kus olup ucmak isterken agac olup kok salıyoruz. Evlenmeler... Bir cocuk daha dogurmalar... Borclara girmeler... Isi buyutmeler... Bir kopek bile bizi ucmaktan alıkoyabiliyor. Misal, ben... Kapidaki Rex'i bırakıp gidemiyorum. Degil bu sehirden gitmek, iki sokak oteye tasınamıyorum. Alıp gotursem gelmez ki.. . Butun sokagin kopegi oldugunun farkinda. Herkes onu, o herkesi seviyor. Hangi birimizle gitsin? ''Sırtında yumurta kufesi olmak'' diye bir deyim vardir ; evet, sirtimizda yumurta kufesi var hepimizin. Kendi imalatımız kufeler. Ama egreti de yasanmaz ki bu dunyada. Olum var zira. Olume inat tutunmak lazım. Inadina kok salmak lazım. Bari ufak kacıslar yapabilsek. Var tabii yapanlar. Ama az. Sadece kaymak tabakası. Hepimiz kacabilsek... Butce, zaman, keyif... Denk olsa. Gun icinde mesela... Kucucuk gitmeler yapabilsek. Ne mumkun. Sabah 09.00, aksam 18.00. Sonra baska mecburiyetler. Sıkısıp kaldık. Sirf yeme, icme, barınmanın bedeli bu kadar agir olmamali. Hayatta kalabilmek icin bir omur veriyoruz. Bir omur karsılıgı bir omur yani. Ne sacma. Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. Ben her bahar asık olmam ama her bahar gitmek isterim. Gittigim olmadi hic. Ama olsun... Istemek de guzel. Can Yucel figgaro'ya sevgilerimle... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 teşekkürler ilyada... --şimdi kendime bi istek şarkı göndermek istiyorum..melankolikler uzak dursun... diğerleri dinleyebilir.. http://ilkhaber.imeem.com/video/yJBpwojv/jeanne/ Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 teşekkürler ilyada... --şimdi kendime bi istek şarkı göndermek istiyorum..melankolikler uzak dursun... diğerleri dinleyebilir.. http://ilkhaber.imeem.com/video/yJBpwojv/jeanne/ Benden sana gelsin bu şarkı da... Emma Shapplin- Spente le stelle Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 teşekkürler ilyada... --şimdi kendime bi istek şarkı göndermek istiyorum..melankolikler uzak dursun... diğerleri dinleyebilir.. http://ilkhaber.imeem.com/video/yJBpwojv/jeanne/ rica ederim Bu arada şarkı süper:)) bende sana yollayım bir şarkı demiştim ama sanırım linkte bir hata var:)) becerirsem yollayacağım:)) Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Emma Shaplin - SPENTE LE STELLE Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Çok romantik gördüm seni şarkılar tık tıklar Bak şiirim var sana; Hey hey de heyyy Sunağına geldim aziz kafakoparanus Hemde gönüllü eğdim başımı sunağa Kes gayrı ayır gövdemden başımı Akarsa kanım nağmerdim Hatta sonra bir dekme savur kelleme Kim ağlar arkamdan bilmem Ağlarsa bi anam ağlar Varsın uçsun bu kelle Biter belki delilik Diner belki fırtınam (df) Yanlız iyi bile bıçağını rica edicem fazla böğürtme beni Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Çok romantik gördüm seni şarkılar tık tıklar Bak şiirim var sana; Hey hey de heyyy Sunağına geldim aziz kafakoparanus Hemde gönüllü eğdim başımı sunağa Kes gayrı ayır gövdemden başımı Akarsa kanım nağmerdim Hatta sonra bir dekme savur kelleme Kim ağlar arkamdan bilmem Ağlarsa bi anam ağlar Varsın uçsun bu kelle Biter belki delilik Diner belki fırtınam (df) Yanlız iyi bile bıçağını rica edicem fazla böğürtme beni bak..bak..bakkk. yine ağır gelmekte kellen gövdene. ..gusum ben cellatlıktan yoruldum, sen yorulmuyosun boynunu sunak kanalına sunmayaa..ayy nasıl bii gönüllülüktürrr... .......... ..sevimli psikopat seniii.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 seçim sonrası şokuuu...ve yine bir görüneni göremeyene anlatamama acısıı...... .. ---anıcığım topicçiğim..üzgünüm..yine ense karartıldı ve..fıska geçmiş bir atış..şimdi yine sokaklara çıkacağım..yürüyeceğim..insanlar sırıtacak yinee..yığınlar içre sessizliğemi yanayım...kendi kendimiz olamayışımıza mı..1930 ları çok çabuk unuttuk..şimdi esiri olduklarımızın kırbacını dahada şaklatmalarını bekleyeceğim..emperyalizme yenilmişliğimizin avel bakışları gözlerimde..hadi demiryollarınıda satalım..bize sorulmasına da gerek yok zaten..hans amca...elizabet teyze gelin gelin..burda herşey ucuz..yanında bolda promosyon var..geçmişte akıtılmış şehit kanları..borçlu doğan çocukların ağız sulandırıcı pazarı..hadi bizi bitirin..fazla kendinizide yormanıza gerek yok, buradaki abi ve amcalar hazırlarlar siz gelmeden bazı protokolleri..ayağınıza kadar getirir..hata bazı güzel tekliflerde sunarlar..yüzümüzde bir gülüş var hazin de olsa ..hadi onuda satın..bir parça umut vardı..satınn..yeşilimi, doğayı, tarihimii..al..all..hans amca..promosyona gözümdeki parıltıyıda isteme ama..onlar çoktan söndüüü.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 ÖLÜMDEN SONRASI.............................. Öldük, ölümden bir şeyler umarak. Bir büyük boşlukta bozuldu büyü Nasıl hatırlamasın o türküyü, Gök parçası, dal demeti, kuş tüyü, Alıştığımız bir şeydi yaşamak. Şimdi o dünyadan hiçbir haber yok; Yok bizi arayan, soran kimsemiz. Öylesine karanlık ki gecemiz, Ha olmuş ha olmamış penceremiz; Akarsuda aks'imizden eser yok. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 t e l e f o n t r a f i ğ i n d e h u r m a a ğ a ç l a r ı -"İyi akşamlar efendim, biz Yalnızlık Gazetesi'nden arıyoruz, bir sorumuz olacaktı, cevaplayabilir misiniz?!" -"Şu an meşgulüm, bileklerimi kesiyordum, daha sonra belki.." -"İyi akşamlar efendim, biz Türk Dili ve Atraksiyonları Kültür Dergisi'nden arıyoruz, bir soruşturma için rahatsız etmiştik sizi.." -"Şu an yoğunum, Ten Dili ve Sefaleti üzerinde çalışıyorum, boşaldıktan sonra belki.." -"İyi akşamlar efendim, biz sizi Aydınları Koruma Cemiyeti'nden arıyoruz, bir panel için acaba.." -"Şu an boşluktayım, fikir birliğine girdikten sonra belki.." -"İyi akşamlar efendim, biz sizi Yurtta Sulh Partisi'nden arıyoruz, "emperyalizme hayır" imza kampanyası için sizin de adınızı.." -"Şu an adımı değiştirmek için mahkemeye başvurdum, adalet yerini bulduktan sonra belki.." -"İyi akşamlar efendim, ben telefonunuzu bir arkadaşımdan aldım, belki bu gece başbaşa bir yemek ve ardından çılgınca bir.." -"Şu an cinsel kimliğimi bir yakınıma ödünç verdim, iade ettikten sonra belki.." -"İyi akşamlar efendim, ben Zırtpırt FM'den arıyorum, şaka yapmak istediğiniz bir tanıdığınız varsa eğer.." -"Şu an kimseyi tanımıyorum, birileriyle tanışır tanışmaz belki.." -"İyi akşamlar efendim, biz Halkların Kardeşliği, Etnik Özelliklerin Enişteliği, Kültür Mozaiğinin Görümceliği Vakfı'ndan arıyoruz, bir akrabalık açılımı ve fraksiyonu bazında kim bilir sizin de.." -"Şu an hayatla ters temas halindeyim, düz temasa geçtikten sonra belki.." -"İyi akşamlar efendim, biz sizi TNT adlı yerel bir televizyon kanalından arıyoruz; globalleşmenin tartışılacağı bir müzik-eğlence programına konuk.." -"Şu an ergenlik çağımdan yeni çıktım, kurulanıp giyineyim, ben sizi ararım .." -"İyi akşamlar efendim, yayımlanan son kitabınız hakkında birkaç eleştirim olacaktı, acaba siz neden.." -"Şu an çatladım, su sızdırıyorum, telafisi mümkünse telafi edip size dönerim.." -"İyi akşamlar, beni terkettiğin günden beri mutlu musun, bunu öğrenmek için aramışt.." -"Şu an yeryüzündeyim, gökyüzüne gittim mi, ben sana bol melekli bir mektup yazar, herşeyi tek tek açıklarım.." --küçük iskender-- Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 anıcığım topicçiğim..gelmiştir vefasızınnn.....yüzü hürmetiinee..endamınaa..tenine beyazınınn..çılgınca bir oratoryumun ..en orta yerinde bağıran operet..susss..şimdilik soprano uykusundaaa... İNTİZAR Sakın bir söz söylemeee yüzüme bakma sakııın sesini duyan oluuur sana göz koyan olur düşmanımdır seni kim bulursa cana yakın annen bile okşasa benim bağrım taş olur.. aynen öleee.. Dillerim tanrıdan kiii sana açan kucaklar bir daha kapanmadan kara toprakla dolsunnn anmasınlar adını candan alan dudaklar sana benim gözümle bakan gözler kör olsunnnn....intizarım tutarr ona göreee ---uleennn dar eyletmeyin bana dünyayıı.. anıcığım görüşmek üsreee..benii ösleee.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 anıcığım topicçiğim ben geldim vefasızın...dayanamadım hasretineee..işteee öleeee... hadi biraz sohpet eyleyelim..sende olmazsan ben neylerim..seni seviyooom topicçim... ÖĞRETMEK ÜSTÜNE... hiç düşündün mü..bir maymunun gözünü açarsan ilk kimi düdükler...?....tabikii gözünü açanıı.. ...geçer zaman naçizane..kocaman kocamancıklarla dolu dünya..biz kaldık sennen..miniminnak..üsülme sen topicçiğim..senden öğrendiklerim düdükçü yapmayacak benii..figgaroo sözüü ****** --şimdilerde yine sigaramın markasını değiştirdim..öksürüyom..dahada spor giyinmeye başladım..yüzmektende kulaçlarım çıkacak gibi..evin tadilatı hala bitmedi..seramikçinin parasını peşin verdim diye kaçmış..olucak şeyy diğill..numıssız heriff..bulursam deşecem ama..bu bana yapılırmı..parayıda dirhem dirhem kazanırken..gidiyomm şimdilik..kendine iyi bakk..haa bizimkilerinde sana selamı var..bi ara akşam yemene gelsin diyolar..şeyy yaa..akhupyan ve karısı..görüşmek üsree..benii össlee.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 YALNIZ Haykırışan kargalar Darmadağın uçuşuyor kente doğru Nerdeyse yağacak kar Yeri yurdu olanlara ne mutlu! Donmuş kalakaldın, Hanidir gözlerin arkada! Boşuna kaçışın, ey çılgın, Kıştan uzaklara! Dilsiz ve soğuk binlerce çöle Açılan bir kapıdır dünya! İnsan senin yitirdiğini yitirse Bir yerlerde duramaz bir daha! Sen şimdi solgun, sarı Kış gurbetlerine lânetli, Hep soğuk gök katlarını Arayan bir duman gibi. Uç git, kuş, söyle ezgini Issız çöl kuşlarının sesiyle! Göm, gizle, ey çılgın, kanayan kalbini Buzların, alayların içine! Haykırışan kargalar Uçuşuyor kentten yana, dağınık: Nerdeyse yağacak kar Yeri yurdu olmayana çok yazık! Friedrich NİETZSCHE Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 teşekkür ederim aça... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 size tesuufff ediyorum ben!!!!! ama ama amaaa niye minnik bapatyaaa.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 GÜL ÇİÇEK Geceyarısı, karanlık bir bozkırda Işıklar içinde akan bir tren kadar yalnızım içinde onca insan, içinde dünya... Soluk soluğa, demirden bir ırmağa mahkum Ve bilmeyen sonsuzluk nedir, Haklı olan kim bu kargaşada? Ateş ve su, yaşam ve ölüm, irin ve şiir Ucu bucağı olmayan bu çığlıgın Ortasında nasıl barışılabilir? Anlamak isterim, hangi yasa Bir beşikle bir darağacını Aynı ağaçtan, ne adına varedebilir? Sorular sormak icin geldim şu dünyaya Yasım acıların yasıdır Boynumu üzgün bir çicek gibi kırıp da Yollara düştügümde, başımda deniz köpüklerinden Ya da sabah yellerinden bir taçla Yürüdüğüme inanırdım - yanılırdım Geceyi günle, acıyı sevinçle kardığım Bu söylencenin bir yerinde durakladım Ve anlatamadım, konuşamadım bir daha. Acını ödünç ver bana, gözyaşlarını Damarlarında uyuyan sevinci ödünç ver Yitirdim çünkü onları da.. İlenmiyorum, el çırpmıyorum artık Ne aklımda yaşadıklarım üstüne düşünceler Ne de geleceğime dair bir tasa. Gelirken çan çalmıyor yalnızlık Bir adam, bir sokak, bir ev Yüzle, gülüşler, susuşlar boyunca Soruların vardı senin, ne çok soruların Gözlerin dunyayı eleyip dururdu boyuna Bir fısıltı gibi başladı sevgim Çığlık oldu, kağıtlarda çiçek açtı sonra Sonrası...Mutlu bile olduk bazı Artık sen yadsısan da ne kadar Ya da ben bilmiyorum mutluluk nedir Anlatsın yollar, yollar, yollar... Şimdi gece, soluğumu verdim içime Az önce kağıtlara gül kuruları serptim Dolaplardan kekik, nane kokuları çıkardım Öylece serptim, seni yazacağım diye Sen ki, deniz görmemiş bir deniz kızısın Aklımın almadığı bir yerde, öylesin Şimdi gece, iki kişilik bu yalnızlık Bize artık yeter de artar bile... Dünyanın ölümünü gördüm, suyun toprağın En yakın dostlarımın birer birer Vakitsiz açan çiçeklerin, vakitli doğan çocukların Ölümünü gördüm, ama kimse İnandıramaz beni öldüğüne sevgilerin! Yaşam ki bir kum saatidir usulca akan Dolan sevgilerimizdir biz boşaldıkca Yaşımız biraz da sevgilerimizin akranıdır Vereceğimiz tek şey budur dünyaya. Şu dağılgan yüreğimi, şu köpüklere imrenen Yüreğimi bir gün yollara atarsam Bir gün bir nehir yataklarına dolarsam, korkarım Suyumun coğu senden yana akacak Bütün sözcüklere adını ekleyeceğim Güldeniz, Gülekmek, Gülyağmur, Gülsarap Gülaşk, Gülsiir, Gülahmet, Gülerhan Ey gül yaşamım, yitip giden düşlerim! Gecelerdi, solgun - sessiz tüterdi yüzün Yatağımda bir kımıltıydın, dilimde türkü Uykusunda konuşurken sesini öptüğüm Varmak için beyninin kıvrak dağ yollarına Kokundu, bedenimi saran o ince buğu Esintisinde usul usul yürüdüğüm Ki değişmem yaseminlerle, portakal ağaçlarıyla.. Sanki bir kız yürürdü yollarda Evimin sokağına girer, paspasa ayaklarını silerdi Kapımı açardı gümüş bir anahtarla Sanki hep gelirdi, sevişirdik bazı, konuşurduk Tozlu kitapların yığıldığı odalarda Kalırdı duvarlarda gülüşünden bir tini Yatağımda bedeninden bir oyuk. Benimse ellerim titrerdi, alnının aklığından Saçlarına saçlarına doğru titrerdi Şimdi kağıtların üstünde gidip gelen ellerim Titremiyor artık , yolunu biliyor şimdi Geceyarılarını çoktan geçti Bu şiir bitmeyince varolmayacak ellerim Ellerim uykusuz, ellerim geberesiye yalnız Süzülüp alçalıyor karanlığa doğru. Bütün yaşamım seninle geçiyor belleğimden Seninle var ve seninle sürüp gidecek artık Bir akdeniz kentinde limon koklayan Ve hep ufkun ardına bakan çocuk Acıyı buldu sonunda, kanayan bir gülden Çaldı yüzünü bir yaşamlık Geçer şimdi dumanlı bir kentin sokaklarından Şaire çıkar adı - az buçuk kaçık. Yeryüzünden silinmiş ırkların sonuncusuyum ben Oturup da şimdi aşk şiiri yazmam bundan Gülsün köpek sürüsü, lime lime edip Bu dizeleri, satsınlar haraç-mezat Doğru, benden sonra da tufan kopmayacak Ama haykıracağim laflarını tuzla kesip Yitip giden bu aşkı, nefesim tukenene dek. Beynime bir sarkaç gibi vuruyor sorular Neresinde yanıldik biz bu yaşamın? Hangi el bozdu büyüyü, hangi yazı Acılara hüküm verdi, soldan sağa taşarak? Kalbimde yillardır kabuk bağladı yaralar Ödüm kopuyor, bir gun hepsi birden kanamaya başlayacak diye Yenilmeyeceğim, boyun eğmeyeceğim hiçbir şeye Hep direnen bir yanım kalacak Adımın soluk izi, acının seyir defterinde. şimdi gece, bindokuzyuzseksenikiyle Üçyüzaltmışbeşi çarp - oradayım işte Yorgun değilim, umarsızım yalnızca Geçmişle geleceğin öpüştüğü yerde bir nokta Gibiyim ve çoktan dürüldü defterim Uçurumlar üstünde uçuşur dizelerim Onlara köprü olacak bir beden yoksa da.. Bu benim yalnızlığım, dalsızlığım benim Kana kana içtiğim çesmelerden susayarak ayrılmak Titreyen bir ışık karanlıklarda Onu kim görebilir, kim tanıyabilir? Sonuda hep bir soruyla karşı karşıya kalmak Boynumun borcu bu, ödenmedi yıllardır. Her aşktan böyle bir şiir kaldı bende Yaşamımın bir dilimini özetleyen Unutuşun çiçekleri bunun için hic açmıyor Donuyor bir gülüş tek bir dizede Yaşanmış yüzlerce anı, buruk bir özlem Çivileniyor beynimin bir yerlerine Geride -hayır- acılar filan da kalmıyor Bir boşluk yalnızca, uçurumlara özenen. Nefret ediyorum ve seviyorum seni Girdiğin bütün kapıları açık bırak Birazdan git diyebilirim çünkü.. Çağım yalnız bırakmıyor beni, ellerini Tutuşumda, usulca öpüşümde dudağını Çağım aramızda çekilen kanlı bir bayrak Uzayan, akan bir irin yolu gibi. Sözcükleri güden çobanları var kalbimin Beynimin yaşamı saran kıskaçları Bitsin dediğim yerde bunun icin başlıyorum Yitirdiğim her şeye dönüp de bakmam bundan Sensin yalnızlığa uzanan yolların düğüm yeri Ama şu anda içimde öyle çoğulsun ki Böyle irkilmezdim dünyayı kucaklasam. Çapraz yalnızlıklar astım göğsüme Yollarda bir savaşçı gibi yürüdüğüm doğrudur Gözlerle, dillerle kuşatilmis bir ülke kalbimdir ona tek sınır Susmayı bunun icin severim bir cığlık gibi Donup kalır sesim kendi göğünde Onu ne anlayan, ne de duyan bulunur. Yaşamım sonsuz bir hac yolculuğuna dönüşüyor burada Kendi içimde ya da uzak yollarda Bulduğum ve yitirdiğim bütün varlıklar Bir mozayiğe biçim veriyorlar sessizce.. Bende dünyanın acısıyla sevinci öpüşüyor Irmakların birleştiği o nokta benim İtilip tekmelendiğim bütün kapılarda Bana atılan her taş şimdi çiçek açıyor. Bir gün anlarsın beni neden suskunum Dünya içimde konuşurken böyle Bedenimi aşıyor yorgunluğum Karşında oturduğum masalardan dökülüp saçılıyor Bu öyle bir cığlık ki, susuşlar kalıyor geride Ondan öte her söz bir saçmalığı büyütüyor. Adını çoktan unuttun yüzün aklımda Ve bu şiiri neden sana adadığımı bilmiyorum Ama her güzellik nasılsa kendi adını bulur Bunun için ben Gül dedim sana.. Yine de bir çiçeğe bunca yağmur yağarsa Kökleri toprağı saramaz olur Üstüne titrediğim her şeyi yitirmeyi öğrendim çoktan Söylenecek bir tek sözüm kalmazsa Çizerim yüzünü kuşların kanatlarına Her çırpınışta gökyüzüne dağılır Yüzün, hücrelerine varana dek uçuşur. Kağıtların aklığına aşkın tortusu çöküyor Parklar, sokaklar, söylenmiş ya da söylenmemiş sözler Yazdıkça biraz daha unutuyorum seni Ve her yerde düş tacirleri, şiirseviciler Bir şeyleri yorumlayıp duruyorlar aptalca Büyüteçlerle inceliyorlar şu yitik ömrümüzü Ben aşkın son hasatçısı, son peygamber Gülünç, soyu tükenmiı bir varlığı oynuyorum boyuna. Sana artık bir sığınak olsun bu şiir Noterlere ver onaylasınlar - her hakkı saklıdır Düşün, kalemimi sen tuttun yazarken Yeni okula başlayan bir çocuğa yardım eder gibi Öyle acemilikler yaptım ki ben Hiç kalır bu şiir onların yanında ve Nasıl ayaktayım diye şaşıyorum bazen. Görüp göreceği son şey bu şiirdir dünyanın Çığlığımdan arta kalan bunlar olacak Aklımın son kırıntılarını da burada harcıyorum Bundan böyle ibreler hep eskiye vuracak Yakınmıyorum, yerinmiyorum hiçbir şeyle Kalırsa odalarda unutulmuş birkaç şiir Bir yeniyetmen in altını çizeceği dizeler benden Senin adın nasılsa bir gün hepsini tamamlayacak... Ahmet Erhan Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 canem türkü severmisin bilmem amma ben bu türküyü çok severim..hemde bizim penguenler söylemiş Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 İadeyi ziyaret edeyim dedim umarım vardır hazırda şöyle demli bir bardak çayınız Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 İadeyi ziyaret edeyim dedim umarım vardır hazırda şöyle demli bir bardak çayınız tabikii suheda..her zaman hazırdır çayım...hemde közdee..şiirin güzeldii.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 heyyy..! kötü bir gün geçirmekteyim..ne bilim işte ölee..anıcım topicçiğim kusuruma bakma..şimdi burada coşacağız..varmı eylenmek isteyenn..aşağıdaki adrese tıklayın..biraz bekleyin açılmazsa..açılır..partiye herkez davetlidir.. ..beni ararsanız eğer piste yakın bi yerde dans ederken bulabilirsiniz.. http://www.youtube.com/watch?v=Jre9dHFVkVk...ted&search= Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 bir hafta sonra..bir alışveriş merkezinde gördüm onu..onu demiyim artık..adı ebru-ydu..mağazanın kafesinde oturuyordum..yanıma geldi.oturdu..benimle bi kahve içti..üç yıl geçmişti aradan..bazı şeyler değişmişti..köprü altında çok sular geçmişti hesabı..yaşadığım..ve yaşadıklarımdan anladığım acayip şeyler vardı..o anlattı..ben dinledim..yine anlattı..yine dinledim..ve sonrasında..dediki..ben hata yaptım..evet dedim..aslına bakarsan bende hata yaptım..dedim ve gittim..ve birdahada hiç görmedim... ----işte size anı... hemde yaşanmış... Hımm... Valla ne diyeyim, Gerçekten güzel bir anı... Bir şeyleri bırakıyoruz arkamızda acı ve tatlı... Bazen geç farkına varıyoruz yaptığımız hatanın. Çocuksu bazı hazlara kaynaklık ediyor tercihlerimize Ve bunun esiri oluyoruz. Pişmanlık mı? Pişmanlık bir ödüldür Figgaro; Bizi daha doğrusuna yönelten... Sadece kendisiyle barışık ve hataları ile yüzleşebilenlerin ödülüdür... Bende bir anı anlatırım belki merak etme... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 pişmanlık yada diğil..sonuçta yaşanmışlık..oluyoo iştee..yıllar önceydii.. --sende yaz boşiğ..bekliyoruz.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.