Φ baransoyer Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Rusya kamuoyu, 15 yaşındaki bir lise öğrencisinin, evrim teorisinin okullarda okutulmasına karşı çıktığı için açtığı ve St-Petersburg mahkemesinde görülmeye başlanan davayı konuşuyor. 15 yaşındaki Lise öğrencisi Maria Shraiber ve babası Kirill Shraiber, `Biyolojinin Temelleri` isimli lise ders kitabında empoze edilen Darwin teorisinin, yalan ve bilimsel olmayan temeller üzerine kurulu olduğunu, cocuk ve insan psikolojisini olumsuz şekilde etkilediğini belirtiyor ve Maria`nın Allah'a inanan bir vatandaş olarak haklarının korunmasını ve biyoloji ders kitabının alternatifsiz olarak evrim teorisi üzerine hazırlanmış olmasının yasaklanmasını talep ediyor..Ben bu 15 yaşındaki kızı sonuna kadar destekliyorum arkadaşlar. Darwinin ortaya attığı ve hiçbir delile dayanmayan bu teori neden okullarda ders olarak okutuluyor? Bu zamana kadar var olduğunu iddia ettikleri ara geçiş formları nerede peki? Böyle bir geçiş formunu bulamadılar, bulamayacaklarda..Yüzyıllardır hiçbir değişime uğramadan günümüze kadar gelen fosiller evrimcilere en büyük cevap!! Alıntı
Φ onur0226 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 bu konuya benzerr bir tartışma daha önce burada oldu...darwin hakkında...yanılmıyorsam... elbetteki biyoloji ders kitabının alternatifsiz olarak evrim teorisi üzerine hazırlanmış olması konusutartışılabiilir... tercihe bırakılabilir bu...ancak sanırım siz de karşı çıktığınız şeyin pek aksi davranmıyorsunuz... darwinin ortaya attığı bu teori neden okullarda der olarak okutuluyor derken aynı şeyi yapıyorsunuz...istediğiniz sanki özgürlük ,darwin teorisinin dayatılmasına karşı çıkmak depşl de,neden din temelli bir eğitim verilmiyor,bu dayatılmıyor der gibisiniz... haberde savunulanla sizin savunduğunuz arasında fark var... Alıntı
Φ Evrensel Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Ben bu 15 yaşındaki kızı sonuna kadar destekliyorum arkadaşlar. Darwinin ortaya attığı ve hiçbir delile dayanmayan bu teori neden okullarda ders olarak okutuluyor? Haklısın sevgili dostum, O 15 yaşındaki kız dururken, darwin de kim oluyormuş? Benimde 10 yaşında bir yeğenim var. Oda arşimedin suyun kaldırma kuvvetinin okullarda öğretilmemesini istiyor. Suyun kaldırma kuvveti yoktur, itiş gücü vardır diyor. Bende bu yeğenimi sonuna kadar destekliyorum. Okutmasınlar okullarda böyle günah şeyleri. Saygılarımla Alıntı
Φ Evrensel Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Bu zamana kadar var olduğunu iddia ettikleri ara geçiş formları nerede peki? Böyle bir geçiş formunu bulamadılar, bulamayacaklarda.. Ben buldum nerde olduklarını. Ama Kurana aykırı olduğu için herkezin bulabilmesine imkan yok tabiki. Ara fosilleri bulmak isteyenler buyursun: http://www.mnh.si.edu/anthro/humanorigins/...d_sap_comp.html Üstteki linke dikkat edin, edin kıvır zıvır link değil bu, Amerikan ulusal müzesinin linkidir bu. Gelelim şimdi ibret video'suna: Bu video Çin resmi televizyonundan yayınlanmıştır: İbret videosu: http://www.chineseprehistory.org/yunxian_whtv.wmv Dikkat: videoyu indirmek için yukarıdaki adresi sağ tıklayın ve sonrada "Hedefi farklı kaydet" seçeneğini tıklayın. Video yu indirdikten sonra, Media Player dosyayı açmazsa, bilgisayarınızı dosya uzantılarını gösterecek şekilde ayarlayın ve dosya adını evrim.mpg olarak değitirin. Video boyutu: 43,5 MB dir o yüzden indirmeniz biraz zaman alabilir. Verdiğim video linkininde kaynağı dandik değildir. Çin halk televizyonunda yayınlanmış bir görüntüdür. Yani ara fosilllerin hepsi var. Yeterki siz görmek isteyin. En derin sevgilerimle Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Ben bu 15 yaşındaki kızı sonuna kadar destekliyorum arkadaşlar. Darwinin ortaya attığı ve hiçbir delile dayanmayan bu teori neden okullarda ders olarak okutuluyor? Bu zamana kadar var olduğunu iddia ettikleri ara geçiş formları nerede peki? Böyle bir geçiş formunu bulamadılar, bulamayacaklarda..Yüzyıllardır hiçbir değişime uğramadan günümüze kadar gelen fosiller evrimcilere en büyük cevap!! Ben desteklemiyorum arkadaş...Birinci satıra ayrıntıya girmeden vereceğim yanıt bu..!... İkinci satır... Senin sandığın gibi din yada dinsizlik adına okutulmuyor elbetteki...Adı üzerinde Biyoloji kitabı... O kitabı din kitabı sanıpta bilimi dinsel inançlarıyla karıştıranlar 15 yaş zekasında olsa gerek öyle değil mi? Son satırlarınızda kullandığınız ifadeler...Kesin kanıları kullanan fakat kulaktan dolma bilgilerle, oradan burdan duyduklarınızı sanki bir biyolog edasıyla yazılmış ifadeler... Evet Haklısınız Adnan hoca ...Namı diğer HY bunları kanıtlamıştı... Siz de onun başarılı öğrencilerinden olmalısınız... Sn..Evrenselin linklerini verdiği bilgileri çince ve ingilizce olmaları nedeniyle (Arabca ve türkce ) olmadığı için benim gibi birçokları da kavrayamamış olabilir...Gerçi ben arapcada bilmiyorum ama!... Nede olsa HY bizim adımıza bunları işine geldiği gibi çevittirip...Evirtip...Evrimsizleştirip önümüze koyuyor...Anlaması daha kolay.! Eh nede olsa araştırıp kavramak yerine... ön yargılarımızla kolayına kaçmak işimize daha çok geliyor... Üstelik inancımıza da ters...Boşver bilimi ...Gerçi bazılarımız inancımız bilimi reddetmez diyor da... Onların dışındakiler bu arkadaşın aktardığı ve desteklediği bilgilerde olduğu gibi reddedilebiliyor... Pardon; Arkadaşın açtığı başlıkta, "Danimarka'da Kuran yok satıyor"...... ifadesi ile.. "Rusya kamu oyu...Diye başlıyan ...." ve devam eden...yazdıklarının içeriğinin ilişkisini tam olarak kurabilen var mı?... Bana da açıklarsanız sevinirim... Alıntı
Φ Evrensel Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Sn..Evrenselin linklerini verdiği bilgileri çince ve ingilizce olmaları nedeniyle (Arabca ve türkce ) olmadığı için benim gibi birçokları da kavrayamamış olabilir... Sevgili dostum Gece Kuşum, Sizin gibi değerli biri onu zaten kendisi kavramış. Verdiğim linkleri üşenmeyip tamamını çevirseydim bile kavramak istemeyene nafile. Anlamayana ister çince, ister fince, ister arapça, ister türkçe, ne dille anlatsanız farketmez. Sonuç yine malum sonuç. Anlayanın ise çadırının üstüne şıp diye damlıyor. Leb demesende leblebiyi anlıyor. Kendine iyi bak çok değerli dostum. Alıntı
Φ denizz Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 evrim teorisine yapılan planlı saldırıların ve ajitasyonların tipik bir örneğiyle karşı karşıyayız.bu arkadaşa çevap yazmak dahi son derece gereksiz. Alıntı
Φ Buduncu Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Darwinin ortaya attığı ve hiçbir delile dayanmayan bu teori neden okullarda ders olarak okutuluyor? Bu zamana kadar var olduğunu iddia ettikleri ara geçiş formları nerede peki? Böyle bir geçiş formunu bulamadılar, bulamayacaklarda..Yüzyıllardır hiçbir değişime uğramadan günümüze kadar gelen fosiller evrimcilere en büyük cevap!! 2000-3000 yıl önceki insan vahşi idi. Hatta 1000 yıl önce bile barbardı. Evrim teorisi yanlış ise, bugünkü gelişmeyi nasıl açıklıyorsunuz? Hem kim demiş Evrim Teorisi temelsiz diye ... Uydurmayın. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.