Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Eurovision'a ve Kenan Doğulu ..

Eurovision'a ve Kenan Doğulu ..  

27 üye oy verdi

1. 1. Hangi dilde okumalı..

• Türkçe
      17
    • İngilizce
      10

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

E japonca söylesin o zaman.Belki de uzak doğuludur..:w00t::D

Gönderi tarihi:
banu alkan gibi değilmi canem vücud ölçülerin :w00t:

onu şu anda derler efendim..nolcek ingilizce söylese kıyametmi kopacak...zati kazanamayacak..nedir bu yane..eski püskü bir yarışma işte...

en gisssli üyemiz ortaya çıkmış...

banu alkan ölçüsü değil canem, ben 0 bedenim hatta 0,5 beden bile sayılabilirim :stuart:

son cümleye katılmaktayım, istemeyerek -_- bu yarışma o kadar büyütülmemeli, nedir ki yane, önemli olan müziğimizin gelişmesi, güzelleşmesi ama nerde, biz yozlaştık müzikte yozlaştı... ah o eski şarkılar... bak şimdi nostalcik oldum dur bir şarkı ekleyim topicime :wub::)

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Ve nihayet şarkı ortaya çıktı, İngilizce... umarım başarılı olur... şarkı eğlenceli ve ritmik kulağa hoş geliyor yani fena sayılmaz ve zaten Eurovision da çok kültürel bir yarışma değil artık öyle değil... popülarite ve görsellik ön planda bütün dünya müziğinde olduğu gibi... Sanatsal ağırlıklı müzik ve görsel sanat çok az icra ediliyor... talepte görmüyor dünya kültürlerinin yozlaşması en büyük etken... tüketime dayalı artık herşey... kalıcı müzik yapılamıyor... her ay yeni bir şarkı popüler oluyor 2 ay sonra unutuluyor... bu sadece bizde böyle değil tüm dünyada aynı...

Kenan Doğulu'nun sahne performansı iyidir... Şu sıralarda internette listenin üst sıralarında... Bakalım sonuç ne olacak, en iyi şekilde temsil etmesini diliyorum...

Gönderi tarihi:

aldığım son duyuma göre Doğulu'nu en güçlü rakibi olarak görülen Ukraynalı travesti ülkesinin Huysuz Virjini kabul ediliyormuş..çok iddialı bir şovla şarkısını süsleyeceğini ve eşcinsel kesimin oylarını toplayacağı düşünülüyor..bilirsiniz İsrailliydi yanılmıyorsam Dana İnternational geçtiğimiz senelerde bu şekilde birinci olmuştu..yalnız bir taravesti daha katılacakmış..böylece bu kesmin oyları ikiye bölünecek..hehehe...

Gönderi tarihi:

Geçen senenin birincisi hatırladığım kadarıyla Norveçti... Ve Rock tarzında garip kılık kıyafeti olan şarkıları da kendileri kadar tuhaf olan bir gruptu... Kenan Doğulu'nun işi zor, tuhaflık sergilemesi gerekecek... :P:)

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

bir heyecan fırtınası daha son buldu..4.olduk..bana kalırsa parçamız çok iddialı değildi..ama Kenan Doğulu'nun sempatikliği ve sahne performansı bu dereceyi kazandırdı bize..kendisini ve ekibini tebrik ediyorum..ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğine bütün kalbimle inanıyorum.. :):clover:

bu yıl favori olarak seçtiğim parçalar birinci ve ikinciliği paylaştılar..Ukrayna'nın vokalisti ekibi ve parçası çok güzel,eğlendirici ve şirindi..o ritmin uzun zaman akıllarda kalacağına eminim.. Sırbistan'ı temsil eden Türk asıllı Marija Serifoviç birinciliği hak ediyordu..işin bence en ilginç kısmı ülkemizden Sırbistan'a tek bir oy çıkmazken 12 puanın Ermenistan'a gitmesi oldu.. :blink: onlarda bize 0 puan vererek gereken cavabı vermiş oldular.. :w00t:

Gönderi tarihi:

Diloş,

Biz ülke olarak ve millet olarak idda ettikleri gibi fanatik ve ırkçı değiliz. Hiç olmadık, hep aynı oldu, biz kucak açtık onlar yumruk salladı, biz gene kucak açtık. :unsure: Olsun ne yapalım. :stuart:

Kenanında söylediği gibi politik bir şarkı yarışması, şarkımız çok iyi değildi ama oradaki pek çok şarkıdan iyiydi. Puan aldığımız ülkeler genelde Türklerin çoğunlukla yaşadığı yerler. Biz Ermenistan, Yunanistan gibi ülkelere yüksek puan verdik ama onlar bize 0 puan vererek iyi bişey yaptılar.

Halt ettiler desek dahamı iyi olurdu acaba? :P:lol:

Gönderi tarihi:
Geçen senenin birincisi hatırladığım kadarıyla Norveçti... Ve Rock tarzında garip kılık kıyafeti olan şarkıları da kendileri kadar tuhaf olan bir gruptu... Kenan Doğulu'nun işi zor, tuhaflık sergilemesi gerekecek... :P:)

yok sardunyam, geçen senenin birincisi finlandiya dan lordi grubu idi o yüzden yarışma finlandiyada ya...

sonuçta da uçuk kaçıklar derece aldı zaten... ;)

Gönderi tarihi:
Diloş,

Biz ülke olarak ve millet olarak idda ettikleri gibi fanatik ve ırkçı değiliz. Hiç olmadık, hep aynı oldu, biz kucak açtık onlar yumruk salladı, biz gene kucak açtık. :unsure: Olsun ne yapalım. :stuart:

Kenanında söylediği gibi politik bir şarkı yarışması, şarkımız çok iyi değildi ama oradaki pek çok şarkıdan iyiydi. Puan aldığımız ülkeler genelde Türklerin çoğunlukla yaşadığı yerler. Biz Ermenistan, Yunanistan gibi ülkelere yüksek puan verdik ama onlar bize 0 puan vererek iyi bişey yaptılar.

Halt ettiler desek dahamı iyi olurdu acaba? :P:lol:

:P aynen öyle :lol:

yok sardunyam, geçen senenin birincisi finlandiya dan lordi grubu idi o yüzden yarışma finlandiyada ya...

sonuçta da uçuk kaçıklar derece aldı zaten... ;)

upppss haklısın, :blushing:

yaww ne farkeder, ha norveç ha fillandiya... :lol:

kenan'ın performansıda iyiydi, şarkımızda yarışmaya katılan pek çok şarkıdan iyiydi. canı sağolsun... çokta önemli değil... herşey ortada... :)

Gönderi tarihi:

Ben sahsen yarismaya güzel Türkcemizle katilmayi uygun görüyordum ama olmadi,Türkcemizle ilgili birsürü seyler söylendi,Türkce diye israr edenler gerikafalilar oldu,ben burada yine politika yapmak istemiyorum ama bir Ispanya kadar olabilirdik,efendim derece alamadi,önemlimiydi derece almak herseye ragmen.Ne oldu Türklerin bulundugu ülkelerin destegiyle 4.cü olduk.Kücümsemiyorum,ama ben Türkce okunmasini isterdim,belki geri kafaliyim,Kenan Dogulu veya onun gibiler icin Türkceyi sevenlerin hepsi geri kafali olabilirler.Gerikafali oldugum icinde puan vermedim.

Sirbistani temsil eden parca güzeldi güzelde yorumlandi.Rusya'ninkide güzeldi.Benim anlamakta zorlandigim taraf ise,elenen ülkelerinde oylamaya katilmasiydi ki bu da alinan derecelerde büyük katki sagladi.En azindan bütün Balkan ülkeleri birbirine puan verdiler.Yunanistanla bizim parcamizin bukadar büyük bir benzerlik tasimasi kendi kendime su soruyu sormami gerektirdi;Yunanlilarmi bizden kaptilar bizmi Yunanlilardan?Pek kavrayamadim bu olayi ya her ne ise.

Ermenistan'a bizim puan vermemizi ben siyasi olarak algiladim.Tamam bariscilik oynamak iyidirde,Bayram degil seyran degil enistem beni niye öptü gibi oldu bu is,ve birazda bana kusura bakmayin ama yalakalik gibi geldi.Ermenistanin Sirplara puan vermesinde sasilacak bir taraf yok.Ermenistan Türkiye düsmanligini;Güney Kibris, Suriye,Yunanistan,Sirbistan,Lübnan ve Iranla diplomatik ve stratejik anlasmalar yaparak sürdürmektedir.

Güzel Türkcemizle katildigimiz bu yarismada bundan birkac yil önce ücüncü olmustuk ve sevincten oturdugum yerden ziplamistim,o güzel kizimiz o güzel yorumu ve tatli sesi ile bize ücüncülük getirebilmisti,demekki oluyordu Ingilizce olmadan,yeterki sarki sözleri anlamli ve hosa gidici olsun.Ben sahsen Türkcemizle alabilecegimiz hangi sira ve puan olursa olsun,Ingilizce ile alabilecegimiz en yüksek siralamaya degismem,bu benim görüsüm,zevkler renkler ve görüsler farklidir,tabiiki birde geri kafalilik varsa.

Bütün dünya milletleri kendi dilleri icin seferber olmuslardir.Almanya Almanca bilmeyeni vatandasliga kabul etmiyor.Her ne ise bakalim 2008 de nasil olacak...

saygilarla

Gönderi tarihi:

1.Olan Sırbistan'ın parçasının çalıntı olduğu ortaya çıkmıştır ve sanırım dün Arnavutluk resmi itirazda bulundu..

Kenan Doğulu ülkemizi son derece iyi bir şekilde temsil etmiştir.Gerek sempatik tavrı,gerekse müthiş sahne performansı ile ülkemizi birçok ülke televizyonunda temsil etmiş ve sempati kazanmıştır.Siyasi ağırlıklı oylamaların kullanıldığı bu yarışmada 4.Olmuş olması bence kesinlikle başarısızlık olarak görülmemeli..

Gelelim ''Hepimiz Ermeniyiz'' oylarına..:) Enazından 12 puanı Ukrayna'ya vermedik.aksi halde ''hepimiz travestiyiz'' olurdu maazallah..:w00t::D Şaka bir yana Ermenistan'ın bizden 12 puan almasına neden ol oy sayısı 13.300 civarıdır.Bunu her telefondan 20 sms oyu atılabilecek olması hesaba katılarak 20'ye bölersek 665 rakamına ulaşırız ki hepimizin Ermeni olmadığı açıkça görülebilir.Toplam kullanılan oy sayısına bakıldığında 84000 civarı bir rakam görülmektedir ki bu da halkımızın cimrilik ettiği veya önemsemediği sonucunu ortaya çıkarır..:closedeyes: Kısa sözün özü;Meydanı boş bulmuş,Ermenistan'ı ülkemizin birincisi yapmışlar..

Dil konusuna gelince;Yanlıştan dönmek gerekir.Ben İngilizce şarkıyla katılma taraftarıydım.Ama görüyorum ki bu bize bişey kazandırmıyor.Kendi dilimizle katılalım ve enazından 1. olamasak dahi o güzel şarkımızın güzel sözlerini tüm vatandaşlarımız anlasın.Hangi yabancı şarkının sözünde şu sözün verdiği duyguyu yaşayabilirsiniz ki:

Dünya'ya bir daha gelsem sevgilim,arar bulur yine seni severim.

Cennet'i değişmem saçının teline,ömrümün yettiğince sen severim..

Türkçe şarkıyla katılalım..

Sevgiler..:clover:

Gönderi tarihi:

Dil konusuna gelince;Yanlıştan dönmek gerekir.Ben İngilizce şarkıyla katılma taraftarıydım.Ama görüyorum ki bu bize bişey kazandırmıyor.Kendi dilimizle katılalım ve enazından 1. olamasak dahi o güzel şarkımızın güzel sözlerini tüm vatandaşlarımız anlasın.Hangi yabancı şarkının sözünde şu sözün verdiği duyguyu yaşayabilirsiniz ki:

Sevgiler.. :clover:

Milletleri kurtaracak olan dilleridir :clover: Neden kendi dilimizi beğenmıyor havası oluşsun..Tabi ki en güzeli Türkçe ile katılmak.Evet bahsettiğiniz şarkıyı çok severim,gerçekten birçok şarkıya bedel..

Ayrıca Kenan Doğulu'nun şarkısı kötünün içinde iyi görünebilir,şahsen ben parçayı beğenmedim,daha güzel bir şarkı yapılabilirdi..

Gönderi tarihi:
1.Olan Sırbistan'ın parçasının çalıntı olduğu ortaya çıkmıştır ve sanırım dün Arnavutluk resmi itirazda bulundu..

Kenan Doğulu ülkemizi son derece iyi bir şekilde temsil etmiştir.Gerek sempatik tavrı,gerekse müthiş sahne performansı ile ülkemizi birçok ülke televizyonunda temsil etmiş ve sempati kazanmıştır.Siyasi ağırlıklı oylamaların kullanıldığı bu yarışmada 4.Olmuş olması bence kesinlikle başarısızlık olarak görülmemeli..

Gelelim ''Hepimiz Ermeniyiz'' oylarına..:) Enazından 12 puanı Ukrayna'ya vermedik.aksi halde ''hepimiz travestiyiz'' olurdu maazallah..:w00t::D Şaka bir yana Ermenistan'ın bizden 12 puan almasına neden ol oy sayısı 13.300 civarıdır.Bunu her telefondan 20 sms oyu atılabilecek olması hesaba katılarak 20'ye bölersek 665 rakamına ulaşırız ki hepimizin Ermeni olmadığı açıkça görülebilir.Toplam kullanılan oy sayısına bakıldığında 84000 civarı bir rakam görülmektedir ki bu da halkımızın cimrilik ettiği veya önemsemediği sonucunu ortaya çıkarır..:closedeyes: Kısa sözün özü;Meydanı boş bulmuş,Ermenistan'ı ülkemizin birincisi yapmışlar..

Sevgiler..:clover:

:clover:

Değilmi ya, hatta bence seneye Ferhat Göçer katılsın yarışmayada Avrupa dinlesin, biz mest olalım... :)

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:
yarışmaya Türkiye adına katılıyoruz,ama dil İngilizce..kendi dilimiz ile katılmalıyız tabiki de...

Türkçe şarkılar söyledikte NOOLDU TABİKİ DİLİMİZ DAHA GÜZEL AMA KAZANAMIYORUZ SUPERSTAR KAZANDIMI SÜRÜNDÜ RİLEY RİLEY NOOLDU AMA SERTAP ERENERİN İNGİLİZCE ŞARKISIYLA YENDİK ŞİMDİDE DÖRDÜNCÜ OLDUK... TÜRKÇE SÖYLEMESİNİ BENDE İSTİYORUM AMA KAZANAMIYORUZ SAKIN ALIN MAA TÜRKÇE SÖYLESİN TAMAM İNŞALLAH KAZANIRIZ.... ama fayda etmiyor TÜRKÇE SÖYLEMESİ GÜZEL TABİİ

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.