Φ odisseus Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Bende ANSHA gibi ilyadanın peşisıra geldim.Gördüğüm kadarı ile de iyi ettim.Evliyim.3 çocuğum var.Ben biraz onlara göre yaşlıyım.İlyada yanımda çıtır kalır.Adım Bülent.Zamanla daha iyi tanışacağımıza inanıyorum.Unutmadan yasımıda soyleyeyim.Asla 0,111111 daha eklenmeyecek.Sadece 49,9999999,saygılarımla..... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Bende ANSHA gibi ilyadanın peşisıra geldim.Gördüğüm kadarı ile de iyi ettim.Evliyim.3 çocuğum var.Ben biraz onlara göre yaşlıyım.İlyada yanımda çıtır kalır.Adım Bülent.Zamanla daha iyi tanışacağımıza inanıyorum.Unutmadan yasımıda soyleyeyim.Asla 0,111111 daha eklenmeyecek.Sadece 49,9999999,saygılarımla..... Odisseus , hoşgeldin senden kurtulduğumu sanmakla yanılmışım galiba Senin yorumlarını özledim desem... Aslında basit gibi görünüp , dikkatlice baktığında içinde çok ince nükteler barındıran o muzip yorumlarınla bizimle olacaksın sanırım...Seni takip etmek daha keyif verici Ayrıca malzeme bol , bir sürü puzzle ekledim onlardan başla istersen Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Bende ANSHA gibi ilyadanın peşisıra geldim.Gördüğüm kadarı ile de iyi ettim.Evliyim.3 çocuğum var.Ben biraz onlara göre yaşlıyım.İlyada yanımda çıtır kalır.Adım Bülent.Zamanla daha iyi tanışacağımıza inanıyorum.Unutmadan yasımıda soyleyeyim.Asla 0,111111 daha eklenmeyecek.Sadece 49,9999999,saygılarımla..... tamam hadi bakalım...ama güzel matemetikle başlamışınız....ama ben şimdi alışkanlık okuldan direk topladım...ama sülemem... bu arada hoşgeldiniz.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 hoşgeldin amca... ERBAY lakabı epeyce tutturdun Bulmacalarda halk dilinde amca demek diye geçer Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 emmi bi geldi dahada gözükmedi yav... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 emmi bi geldi dahada gözükmedi yav... emmi gece sabaha dek çalışıyor işi zor yani, ama bi gelirsem bıktırırım dedi Alıntı
Φ odisseus Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Hepinize teşekkür ederim,karşılama için.Bu arada eksik bilgilendirme verdiğimden ve bazı dil kaymalarından bazı şeyler anlaşılmamış.En kısa zamanda üyelik bilgilerini dolduracağım.Ama şu kadarını söyleyeyim:51 yaşında genç bir erkeğim. Alıntı
Misafir Cуяαη Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 aboo abimin topici de varr abi hoşgeldin :W Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 hosgeldınız ıyı vakıt gecırmenız dılegıyle abı.ne kadar verırsenız o kadar alırsınız sayın abım(bu bızım ıcınde gecerlı) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.