Φ ansha Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 selamlar burayı İlyada ablamın tavsiyesi ile gördüm ve hoşuma gitti uye oldum bende.. işletme 3. sınıf öğrencisiyim 26 yaşındayım hataydayım evdeyim genelde a.ö.f de okduğum için. Forum siteleri genelde ilgimi çekmiştir çünkü seviye kaybedilmeden ve yararlı keyifli paylaşımlar olur.. birde dostluklar hep sıcak hep hatırlı.. işte dost edinmeye geldim ben de güzel paylaşımlarla .. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 selamlar burayı İlyada ablamın tavsiyesi ile gördüm ve hoşuma gitti uye oldum bende.. işletme 3. sınıf öğrencisiyim 26 yaşındayım hataydayım evdeyim genelde a.ö.f de okduğum için. Forum siteleri genelde ilgimi çekmiştir çünkü seviye kaybedilmeden ve yararlı keyifli paylaşımlar olur.. birde dostluklar hep sıcak hep hatırlı.. işte dost edinmeye geldim ben de güzel paylaşımlarla .. canım , hoşgeldin sen de...senden dolayı biliyorum bu dostlukların nerelere varabildiğini, biliyorum ki çok güzel paylaşımlarınla bizimle olacaksın. Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 selamlar burayı İlyada ablamın tavsiyesi ile gördüm ve hoşuma gitti uye oldum bende.. işletme 3. sınıf öğrencisiyim 26 yaşındayım hataydayım evdeyim genelde a.ö.f de okduğum için. Forum siteleri genelde ilgimi çekmiştir çünkü seviye kaybedilmeden ve yararlı keyifli paylaşımlar olur.. birde dostluklar hep sıcak hep hatırlı.. işte dost edinmeye geldim ben de güzel paylaşımlarla .. Hoş geldin arkadaşım Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Vayy be ablasının arkadaşı gelmiş Hoşgelmiş.!! Ne ey ettin geldin borçlu çıktın bana Kral Künefeden acilen hemen künefelerimi isterim. Oda olmazsa Harbiyede yemek borcun olsun ama masraflar benden... Dayılarıma ve Hatay'a selam olsun.!! İyi paylaşımlar.. Sevgiyle... Bende aslen Gaziantep'liyim de siparişlerini merak ettim Alıntı
Φ ansha Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Aaaa hemşerimde varmış buyrun gelin hataya kunefelerden harbiyenin o güzel havasının eşliğinde yapılan mangaldan ikram ederiz elbette Gaziantep usulu yemekleri ablamda yaparsa ne super olur Alıntı
Φ odisseus Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Aaaa hemşerimde varmış buyrun gelin hataya kunefelerden harbiyenin o güzel havasının eşliğinde yapılan mangaldan ikram ederiz elbette Gaziantep usulu yemekleri ablamda yaparsa ne super olur Yemeği kaçırmadan geleyim dedim.Evet menüde neler var? Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 hoş geldinn ansha... Alıntı
Misafir Cуяαη Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 brabrr da burda aboo ben forumu yarısını tanıyom sanırım Alıntı
Φ abdulselaö Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Hoş geldin hataylı arkadasım..hatayda 2 arkadasım var..ikiside cok ıyı ınsanlar..sende oylesindir..neyse sana bol bol eglenceler keyıflı sohbetler dılıyorum Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 selamlar burayı İlyada ablamın tavsiyesi ile gördüm ve hoşuma gitti uye oldum bende.. işletme 3. sınıf öğrencisiyim 26 yaşındayım hataydayım evdeyim genelde a.ö.f de okduğum için. Forum siteleri genelde ilgimi çekmiştir çünkü seviye kaybedilmeden ve yararlı keyifli paylaşımlar olur.. birde dostluklar hep sıcak hep hatırlı.. işte dost edinmeye geldim ben de güzel paylaşımlarla .. ansha hoşgeldin aramıza ne iyi etmişsinde üye olmuşsun inşallah iyi vakit geçirirsin Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 yahu bende dıyorum ne yazıyo burda..uykulu uykulu aha da geldi okumuşum ansha da geldı yazısını sorry sorry,hoşgelmişsan Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 bende yenı uyeyım sızde hosgeldınız. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Hoşgeldin.......ben bir künefe alsam offff bu sattede ...neyse kolay gelsin.... Alıntı
Φ ansha Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2008 ben ara vermiştim tekrar geldim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.