Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl Yazar İstediğin bu olsun şeker çok ta güzel... Puzzlekartpostal
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 18 yıl Yazar gülsünbakbukolay rica ederim gülsün , ama bende zorlandım
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 18 yıl tsk,ederim ablacim evet bu kolaydi eline saglik yenilerini bekliyorum
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 18 yıl Emeğine sağlık İlyada İnanki hergün sabırsızlıkla seni bekliyorum
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 18 yıl Yazar rengarenk rica ederim;) günün stresinden sanırım birazcık uzaklaştırır bizleri..
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 18 yıl Arkadaşım bugün puzzle yokmu:( Şimdi olsaydı ne iyi gelecekti bilsen... sinir yatıştırmak için birebir çünkü Sahi unutmadan renkler zordu gerçi şimdi sen gene dersin kızım hemen yaptı diye.Korkuyorum vallahi şikayet etmeye forum duyar neme lazım Bu da çiçeğin :clover:Sevgiyle kal
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl Yazar RA_dya saol çiçek için, tatil dolayısıyla biraz ara vermek zorunda kaldım:)
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl Yazar Arkadaşım bugün puzzle yokmu:(Şimdi olsaydı ne iyi gelecekti bilsen... sinir yatıştırmak için birebir çünkü Sahi unutmadan renkler zordu gerçi şimdi sen gene dersin kızım hemen yaptı diye.Korkuyorum vallahi şikayet etmeye forum duyar neme lazım Bu da çiçeğin :clover:Sevgiyle kal demem demem:))) bahsettiğin kızım 10 yaşında idi, bu defa diğerini derim 17 yaşındaki kızım bile yaptı diye:)) o zaman sorun olmaz sanırım:)))))
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 18 yıl waLLa teşekkürLer.. hepsini attım biyerLere.. sıkıLdıkça oynarım artık
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 18 yıl Yazar waLLa teşekkürLer.. hepsini attım biyerLere.. sıkıLdıkça oynarım artık geniş bir yere atsaydın, devamı gelecek kolaygele
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.