» iLyAdA Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 İstediğin bu olsun şeker çok ta güzel... Puzzlekartpostal Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Bişeyebenzetemedim Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 cok tsk,ederim dislerde biraz zorlamdim Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 gülsünbakbukolay rica ederim gülsün , ama bende zorlandım Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 tsk,ederim ablacim evet bu kolaydi eline saglik yenilerini bekliyorum Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 mapushane:) GÜLSÜN Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Emeğine sağlık İlyada İnanki hergün sabırsızlıkla seni bekliyorum Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 rengarenk rica ederim;) günün stresinden sanırım birazcık uzaklaştırır bizleri.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Arkadaşım bugün puzzle yokmu:( Şimdi olsaydı ne iyi gelecekti bilsen... sinir yatıştırmak için birebir çünkü Sahi unutmadan renkler zordu gerçi şimdi sen gene dersin kızım hemen yaptı diye.Korkuyorum vallahi şikayet etmeye forum duyar neme lazım Bu da çiçeğin :clover:Sevgiyle kal Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 RA_dya saol çiçek için, tatil dolayısıyla biraz ara vermek zorunda kaldım:) Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Arkadaşım bugün puzzle yokmu:(Şimdi olsaydı ne iyi gelecekti bilsen... sinir yatıştırmak için birebir çünkü Sahi unutmadan renkler zordu gerçi şimdi sen gene dersin kızım hemen yaptı diye.Korkuyorum vallahi şikayet etmeye forum duyar neme lazım Bu da çiçeğin :clover:Sevgiyle kal demem demem:))) bahsettiğin kızım 10 yaşında idi, bu defa diğerini derim 17 yaşındaki kızım bile yaptı diye:)) o zaman sorun olmaz sanırım:))))) Alıntı
Φ denixpa Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 waLLa teşekkürLer.. hepsini attım biyerLere.. sıkıLdıkça oynarım artık Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 waLLa teşekkürLer.. hepsini attım biyerLere.. sıkıLdıkça oynarım artık geniş bir yere atsaydın, devamı gelecek kolaygele Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.