Φ suheda Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Aynı iyi dileklerde benden sizlere ayrıca özelimede iyi dileklerle not düşen arkadaşlarımada tüm iyi dileklerimi gönderiyorum..
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Artık Susuyorum! Hep konuşmaya çalıştım sana Hep anlatmak istedim İçimde bir nehirdi sevda durmaksızın çağlayan Bir çocuk telaşıyla konuşuyordum Yıllarca susmuştum sanki Sanki ilk kez konuşuyordum Aslında ilkti Ben ilk kez bu kadar seviyordum! Senin tepkisizliğine aldırmadan Aynı şevkle aynı merakla Anlattım anlattım anlattım... Bıkmadan Vazgeçmeden Ve aldırmadan Aldırmaz gözlerine Aşkın büyüsüne kapılan yüreğim Yılların susuşunu dillendiriyordu karşında Sonra bir gün Boşa konuştuğumu anladım Yine de susmadım Yapılabilecek birşeyler olabilirdi Ya da yoktu Ben olsun istedim Şimdi vazgeçiyorum kendimi kandırmaktan Artık susuyorum Ben bile duymuyorum kalbimin çığlıklarını Sayende kendi yüreğime sağırlaştım Ben gönlüme haddi seninle aştım! Şimdi duyarsızım tüm duyarlılıklarına sevdanın Sayende yürekten nasırlaştım! Susmaya alıştırıyorum Çığlık çığlığa sevdamı 'Değmez' diyorum 'Değmez! ' Değmiyor biliyorum Yine de acıyor bir yerlerim Olsun Bu da geçer Biliyorum Taş duvarlara çevirdin yüreğimi Herşeyi öğrendim de Ben artık sevmeyi bilmiyorum! Birsen Tunç
Φ suheda Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Göz Dostu/Gönül Misafiri Ormanlarda yuvasını yitiren Bir kuş görsem, sen gelirsin aklıma. Beni alıp uzaklara götüren Bir düş görsem, sen gelirsin aklıma. Gönlüm viranedir yıkılmış, yanmış Hayâl mermerinde hatıram donmuş Asırlar öncesi duvara konmuş Bir taş görsem, sen gelirsin aklıma. Toprakta ağacın her hâli güzel Gölgesi, meyvesi, hem dalı güzel Nerede ne zaman faydalı, güzel Bir iş görsem, sen gelirsin aklıma. Açılmış çiçektir her gülen dudak Kılıfta tomurcuk zor gülen dudak Bir dostluk bakışı, bir gülen dudak Bir diş görsem, sen gelirsin aklıma. Yüreğinde deli taylar eşinen Gam ilinden dert iline taşınan Altmış yıl yaşayıp, bin yıl düşünen Bir baş görsem, sen gelirsin aklıma. Abdurrahim Karakoç
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 ne güzeldi diil mi yaşadıklarımız, ne güzeldi... artık ne sen, ne de ben bulamayız o günleri. bazen düşünüyorum da... bende de kazmalık vardı galiba, diyorum. İkimiz de kıymetini bilemedik gençliğimizin. hatırlar mısın, akşam olur pijamalarımızı giyerdik. sen kokunu sürerdin... oda mahvolurdu, adeta içinde yüzerdin çünkü. olmadık şeylere güler, durup-dururken ağlardık. görenler deli sanırdı, sanırsam. güzel havalarda sokaklara çıkardık. ama hep yağmura yakalanır, sıçana dönerdik. bir de kar yağınca kartopu oynardık seninle. topların içine hep taş koyardın, atardın. sen, iskambil kağıtlarından fal bakardın. İstediğin çıkmadığında sövüp kalaylardın, ağzın bozuktu biraz Çok kızardın sigara içtiğime. ve içkime karışırdın, oklavayla karşılardın beni eve sarhoş geldiğimde. az dayağını yemedim. arasıra rejim yapardın, ama ihtiyacın vardı. hükümet gibi karıydın şerefsizim. komşunun çocukları vardı, bizim oğlanın kafasını yarmışlardı beraber çocuk bahçesine giderdiniz. ben televizyonda maça bakardım. ne işim var çocuk parkında. arasıra arkadaşlar gelir poker oynardık. ben hile yapardım, sen yardım ederdin. benim askerde yediğim dayak hikayeleri... senin anderson'dan hikayelerin hiç bitmezdi.. İlk tanıştığımız günü hatırlar, gülerdik. sen bana, üstümde ne vardı diye sorardın. ben de, '40 sene geçti, ne bilim ben?' derdim sen kızınca ben de sallamaya başlardım. Çingene pembesi bi kazak, ördek yeşili bi etek, beyaz çoraplar, mor pabuçların.... güzel bir bahar akşamı sinemada karşılaşmıştık. İkimiz de önümüze bakmamıştık. Özellikle ben, güneş gözlüklerimin ardından kızları kesiyordum. Çarpıştık önce, sen,'ÇÜŞŞŞ ayi' dedin. sonra ben 'güzel olduğunuz kadar küstahsınız da! dedim. sen hemen yavşadın, göz-göze geldik ve başladık, film gibi yani.. sonra ayrıldık. sen benim ayak kokuma dayanamamıştın. ben senin sarmısak kokan nefesine..
Φ suheda Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 sen benim ayak kokuma dayanamamıştın. ben senin sarmısak kokan nefesine.. Tamam bir daha sarmısak yiyince karanfil çiğneyeceğim Ama lütfen sende şu ayaklarını yıka artık burnum düştü kokudan yav
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Tamam bir daha sarmısak yiyince karanfil çiğneyeceğim Ama lütfen sende şu ayaklarını yıka artık burnum düştü kokudan yav
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Tamam bir daha sarmısak yiyince karanfil çiğneyeceğim Ama lütfen sende şu ayaklarını yıka artık burnum düştü kokudan yav eve sarhoş geldiğimde. az dayağını yemedim. arasıra rejim yapardın, ama ihtiyacın vardı. hükümet gibi karıydın şerefsizim. komşunun çocukları vardı, bizim oğlanın kafasını yarmışlardı beraber çocuk bahçesine giderdiniz. ben televizyonda maça bakardım. ne işim var çocuk parkında. hele bi dur ayaklarımı yıkayam
Φ suheda Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Yağmur Damlası Bir yağmur damlası olsam... İnsem kavrulmuş her sineye... Çatlamış gönüllere hayat versem... Savrulup rüzgarın önüsıra; Kor yangınları söndürsem... Cana can katsam çöl ortasında... Cana can katsam hayal deryasında... Sevinç olsam,neşe olsam... Sevgili ardından dökülen,gözyaşlarına karışsam... Temizlesem tüm yalanları... Temizlesem tüm günahları... Birden;birken bin olsam... Ve çağlasam çağlar boyu... Huzurla dolsam O'na çarpan yüreklere... O'nu hatırlatsam her rahmette... Bir yağmur damlası olsam... Katık olsam helal lokmalara... Kutlu günlere kadar hazmedilsem... Ve dolup taşsam şah damarlarına... Gerçek berraklığa ulaşsam... Yarime kavuşsam... alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Yola Çıkmalı Söylersem anlar mısınız Ben çıkamadım içinden İzlenip fişlenmeler Maksat kolaylık Arada ağlar mısınız Siz de yerli yersiz Gizlenip saklanmalar El mecburiyetten Ah kelimeler dünyası Züğürdün rüyası İçinizden hanginiz cesursa Öne çıksın hemen Ama bence kaçın düello bu Kaçın manasız Yarıştırılıp yarıştırılıp Yatıştırılırsınız Yola çıkmalı, yola çıkmalı Yola çıkmalı hemen, hemen Ne isem ne kadar isem kabullendim gitti Hani yetebilseydim değiştirirdim vitrini Azıcıkmışım anladım görüp hissettikçe Suyun, ağacın, toprağın bilgeliğini
Φ suheda Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Ne isem ne kadar isem kabullendim gittiHani yetebilseydim değiştirirdim vitrini Azıcıkmışım anladım görüp hissettikçe Suyun, ağacın, toprağın bilgeliğini
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Gerek dini,gerek güncel konularda fikirlerimiz birbirine çok yakın.Değer biliyorsun..
Φ suheda Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin..Çünkü;Gerek dini,gerek güncel konularda fikirlerimiz birbirine çok yakın.Değer biliyorsun.. Teşekkür ederim arkadaşım aynı yolda yürüyen hayata aynı pencereden bakıp aynı manzarayı görenlerdeniz biz. Sen sevdiklerimdensin ve hep öyle kalıcaksın
Φ suheda Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Özlettin kendini Canımsın............
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Suheda... seninle çok hayırlı bir iş vesilesiyle tanıştık biliyosun ..ulvi bir amaca ulaşabilmek için kesişti yollarımız... ne diyim bizi hayal kırıklığına uğratan Kazak erkekleri'ne artık kızmıyorum..kızmak şööle dursun o madalyonlu dedenin yanaklarından öpesim var ..nede olsa onların sayesinde bulduk birbirimizi..senin iç dünyanı bi parça gezdim dolaştım..vardığım sonuç şu; duygusal..hassas..esprili...inançlı...sevilesi bir insansın ..kısaca seni alan adam yaşadı kardeş ..ve ben kendi adıma böyle bir arkadaş kazandığım için çok ama çok mutluyum... bende seni seviyorum..canım benim...
Φ suheda Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Çok şeker insan Teşekkür ederim canım Suheda... seninle çok hayırlı bir iş vesilesiyle tanıştık biliyosun ..ulvi bir amaca ulaşabilmek için kesişti yollarımız... ne diyim bizi hayal kırıklığına uğratan Kazak erkekleri'ne artık kızmıyorum..kızmak şööle dursun o madalyonlu dedenin yanaklarından öpesim var ..nede olsa onların sayesinde bulduk birbirimizi..senin iç dünyanı bi parça gezdim dolaştım..vardığım sonuç şu; duygusal..hassas..esprili...inançlı...sevilesi bir insansın ..kısaca seni alan adam yaşadı kardeş ..ve ben kendi adıma böyle bir arkadaş kazandığım için çok ama çok mutluyum... bende seni seviyorum..canım benim... Diloşum ne güzel ifadeler bunlar çok teşekkür ederim. Ulvi amacımıza giden yoldaki mücadelemiz sürecek ulaşıncaya kadar
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Sevgili Şüheda;Görüşmiyoruz artık.Abini de görmüyorum uzun zamandır.Umarım iyisinizdir.Sağlıcakla kalın..
Φ suheda Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Sevgili Şüheda;Görüşmiyoruz artık.Abini de görmüyorum uzun zamandır.Umarım iyisinizdir.Sağlıcakla kalın.. Teşekkür ederim arkadaşım,forumun acımazsız çarkları abim için döndü bu sefer,pek takılmıyor artık eee bilirsin doğruyu söyleyen hikayesini....... Herşey yolunda kendine iyi bak
Φ suheda Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 mikrop ne olcak, burası anı defteri önce hakkımda ki düşüncelerini yaz,yoksa bununla bişeymi anlatmaya çalışıyorsun?
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 mikrop ne olcak, burası anı defteri önce hakkımda ki düşüncelerini yaz,yoksa bununla bişeymi anlatmaya çalışıyorsun? daha dur ileride yazacağım düşüncelerimi aceleye gerek yok
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 şiir severmisin arkadaşım ..sanırım evet... bakalım bunu beğenecekmisin.. Eylül Sarısı Yine eylül esti tenimde sarısı yüzümde damlayan gözümde... Bakarsın kalmaz bile sancısı, demiştim. Bir varmış bir yokmuş oluruz Bak, kaldı mı sızısı? Yüreğimizi dağladı demir halka Bak bomboş özgür ellerimiz Kalmadı değil mi izi? Neresinden baksan acımasız haklılıktı Vahşi zavallılık İlkel bağlılık Kalmadı değil mi manası? En mutlusunu da seçsen anlardan Giden geri gelmeyecek Kalmadı değil mi anısı? Hüzün sarısı, Veda şarkısı şimdi eylül Yıkılmadı dağ Çatlamadı toprak Yarılmadı deniz Dünya aynı dünya... Eylül de geçer sessiz Ömür de geçiyor sensiz... Bak bitti bile Acımadı değil mi? Nurdan Ünsal
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Sevgili Suheda sizin gibilerden o kadar az sayıda kaldı ki, insan rastladımı çok kıymetli bir taş bulmuş gibi seviniyor. yürekli, kararlı, dürüst, açık sözlü ve benim için en önemlisi vatanperversiniz. Sizi yürekten kutluyorum hayat yolunuzun mutluluk ve başarı ile devam etmesini diliyorum. İyiki varsınız.
Φ suheda Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Sevgili Suheda sizin gibilerden o kadar az sayıda kaldı ki, insan rastladımı çok kıymetli bir taş bulmuş gibi seviniyor. yürekli, kararlı, dürüst, açık sözlü ve benim için en önemlisi vatanperversiniz. Sizi yürekten kutluyorum hayat yolunuzun mutluluk ve başarı ile devam etmesini diliyorum. İyiki varsınız. Sevgili Keskinkalem ne güzel sözler bunlar,evet ben açık sözlüyümdür ve bir vatanperverimdir tıpkı senin gibi,sende iyiki varsın arkadaşım o değerli yakutlardan biride sensin
Önerilen İletiler