Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 18 yıl SİZCE HANGİ ALIŞVERİŞ SİTELERİ GÜVENLİ HANGİLERİ UCUZ HANGİLERİNİ KULLANIYORSUNUZ?
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 18 yıl halkpazarı.com.tr.tc gimsamarketlerzinciri.com.tr kızılaymetroaltı.net soracıma giyimdünyası.com.tr
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 18 yıl Yazar www.herseykampanya.com bu siteyide bi inceleyin günde 1 ürün var ama diğerlerinden ucuz
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 16 yıl www.firsatciyiz.com heryönden tek geçiyorum... helal olsun fikir sahiplerine
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2010 15 yıl hepsiburada.com ii gerçekten... -www.cilginalisveris.com- çok çok ii gerçekten
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2010 15 yıl ebay den alışveriş yapabilirsiniz. Eğer Amerika'dan internetten alışveriş yapmayı düşünüyorsanız,ve Amerika adresiniz yoksa Viaddress.com ücretsiz denemelisiniz. Bir kaç arkadaşım Amerika'dan bir şeyler alırken kullanıyor viaddress.com'u çünkü çoğu Amerikan mağazası yada ebay üyeleri Amerika dışına gönderim yapmıyor. Nasıl oluyor anlatayım, önce viaddress.com adresine giriyorsunuz ve size bir Amerika adresi veriyor. Sonra aldığınız ürünü oraya postalatıyorsunuz, sonra Viaddress size postalıyor. Alternatifleri arasında en ucuz olan servis bu. Tavsiye ederim
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2010 15 yıl eksikalma.com hızlı ve müşteri hizmetleri çok iyi tavsiye ediyorum
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2010 15 yıl Internette her isimi hemen hemen gormekteyim fakat alisveris konusunda internette guvenemiyorum.. Hem insan alacagi, kullanacagi birseye dokunmadan denemeden ekran karsisinda hah ben bunu begendim evet evet istiyorum bu olsun deyip nasil alabilir hic tarzim degil nedense biraz eski kafayim bu konuda
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2011 13 yıl -atlaskamp- alışveriş sitesini kullanıyorum. birçok alternatif ürün seçeneği sunuyorlar.
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2011 13 yıl son zamanlardaki en iyi online alışveriş sitesi.hele bi boutique bölümü var beni mest etti.italya'ya gidip yüzlerce euro vermek yerine bir tıkla tak diye karşıma armani,ferre gibi markaların en uygun fiyatlarını çıkaran site.son olarak eğer helikopterle tur atmak istiyorsanız hiç düşünmeden bu siteden yararlanın.tecrübe konuşuyor benden söylemesi...-alamarka.com-
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2011 13 yıl Yeni Nesil bir alışveriş sitesi daha hizmete sunuldu. % 80 varan indirimlerle ürünleri satın alabilir ve aldığınız ürünlerle ve alt üyelerinizin alışverişleriyle kazandığınız shopon puanlarınızla Bedava ürünler alabilirsiniz. -http://www.shopon365.com-
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.