Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Komşum sen üzülme ben seni şekersiz bırakmam.. Sarmaşığım iyi haberlerini almak çok güzel.. Radyacım şiire bayıldım.. teşekkür ederim birtanem.. Veeee.. Zeynep hanım faaliyetleriniz tarafımca incelendi ve karar verildi.. sonuç; maaaşına zam,işine son..!!!.. kızım bir eleman böyle aşikar şekilde ve ortalık yerde zam talebinde bulunur mu.. Yok ama kıyamam ben sana cimcimem.. hem böyle acar bir muhabir nerde bulurum bir daha.. bi ara odama gelde zam işini görüşelim...şşşttttttt..ses etmeden, diğer muhabirler görmeden gel.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 tamam patron bi ara uğrıyım ben havadan sudan falan konuşuruz Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 komuşşumm Biliyormusun komşum..bayılırım böyle yaşlı çiftlere..yılların eskitemediği sevgilere..ümit aşılar bu halleri geleceğe dair... çok sevdim bu kartı..teşekkür ederim tatlım.. Papağan kolayını bulmuş Cimcimem ne dersin.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 DOST BİLDİKLERİM Sanırdım gündüzdü onlarla gecem İçimde ümitti dost bildiklerim Ne zaman yıkılıp yere düştüysem Bırakıp da gitti dost bildiklerim Hepsi varken baharımda, yazımda: Kışın bir burukluk kaldı ağzımda Seneler senesi oysa gözümde Cihana eşitti dost bildiklerim Nerde o sözlere kandığım günler? Her gülen yüzü dost sandığım günler Acıdan kahrolup yandığım günler Ta canıma yetti dost bildiklerim Meydana çıkalı asil cehreler Aydınlanmaz oldu artık geceler Yalanlar tükendi, indi maskeler Birer birer bitti dost bildiklerim Korkar oldum bana "dostum" diyenden Yoksa yok olandan, varsa yiyenden Ne onlardan eser kaldı ne benden Beni benden etti dost bildiklerim Ümit Yaşar Oğuzcan Dostum dediğimiz canım dediğimiz bile sırtımızdan vuruyor ahucum...nasıl bir dünyada yaşıyoruz.... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Kıs biz bu hatıra fotosunu ne zaman çekilmiştik tarih atmamışım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 DOST BİLDİKLERİMSanırdım gündüzdü onlarla gecem İçimde ümitti dost bildiklerim Ne zaman yıkılıp yere düştüysem Bırakıp da gitti dost bildiklerim Hepsi varken baharımda, yazımda: Kışın bir burukluk kaldı ağzımda Seneler senesi oysa gözümde Cihana eşitti dost bildiklerim Nerde o sözlere kandığım günler? Her gülen yüzü dost sandığım günler Acıdan kahrolup yandığım günler Ta canıma yetti dost bildiklerim Meydana çıkalı asil cehreler Aydınlanmaz oldu artık geceler Yalanlar tükendi, indi maskeler Birer birer bitti dost bildiklerim Korkar oldum bana "dostum" diyenden Yoksa yok olandan, varsa yiyenden Ne onlardan eser kaldı ne benden Beni benden etti dost bildiklerim Ümit Yaşar Oğuzcan Dostum dediğimiz canım dediğimiz bile sırtımızdan vuruyor ahucum...nasıl bir dünyada yaşıyoruz.... Dünya güzel uşağum ama insanlar kötü.. bazen hiç olmadık bir zamanda,hatta tam da artık ümidinin kesildiği bir aralıkta, adını bile bilmediğin hayat çıtanın hiçbir yerinde yer almayan biri bu düşünceni alt üst ediveriyor..var evet iyi insanlarda var ama öyle bir çark ki bu,arada onlarda öğütülüp gidiyor.. Dost..ne demiş Aşık Veysel.. Dost dost diye nicesine sarıldım Benim sadık yarim kara topraktır.. Boşver uşağum..kapat gözlerini, bir şarkı mırıldan..unutma,bir kendinsin kendine kalan.. Kıs biz bu hatıra fotosunu ne zaman çekilmiştik tarih atmamışım Bende tam çıkaramadım anacım hangi ara çektirmiştik bu fotoyu biz.. okul mezuniyetimiz desem başımızda kepimiz yok.. Sanırım pikniğe gittiğimizde olacak.. dişlerimizde göz dolduruyor hani.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 komşuuu komşşşuuummm huu hummm ben komşumu özledim ya ben de yoktum gerci birkac gün bir bakiyim güzel komşum nasıl diye Gitmek Gitmek, Susarak. Gitmek, Gömerek hayalleri. Çekip gitmek, Vurup duyguları. Gitmek, Yüzüstü bırakıp, Yaşanmamışları. Gitmek, Yorgun ama kararlı. Gitmek bu dünyadan, Alıp başını. Gitmek, Söndüğünde son mum Umut tapınağında, Yaplabileceklerin En akıllıcası. Özgür Şahin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 bidenem çok özledim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 burdasınnnnnnnn burdasınnnnnnnn bidenem iğdem Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 burdasınnnnnnnnburdasınnnnnnnn bidenem iğdem Bir sesin içtenlikle çağırdığını hissettim..ve geldim..ve seni çok özledim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 işte öyle bir şey mutlu hissetmeme neden olan unsurlardan birisi sensin bende çok özledim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Evet bitanem..bu hisler tamamen karşılıklı biliyorsun.. Eeeee de bakalım bitanem..bahar geldi..çiçek açtı..sende canlandın mı..? Yakında ağaçlar gelin gibi olur..bu durumda duvağından tutmak gerek..baharı bundan güzel karşılamak mı olur.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 bende bende bende özledimm Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 bunlar senin icin güzel komşum senin kadar güzel degiller ama Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 kızılcıklar oldu ahucum selelere doldurmak lazım.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Evet bitanem..bu hisler tamamen karşılıklı biliyorsun.. Eeeee de bakalım bitanem..bahar geldi..çiçek açtı..sende canlandın mı..? Yakında ağaçlar gelin gibi olur..bu durumda duvağından tutmak gerek..baharı bundan güzel karşılamak mı olur.. baharlar olmasa insan yaşama ümidini tamamen yitirirdi bidenem bahar ağaçlarla, bahçelerde, dallarda, çiçek çiçek tutalımmı duvağından Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 kenar süsü oldum hayatında yani olmasamda olurdu kaza süsüde verirdim vefatıma yokluğum boşluk yaratmazdı seni aramam sormam bakmadan uzaklaşmam eminim çok hora geçti hurdaya çıktı içim farkettımi hiçe döndüm çürüye çürüye tükendim. rezil ettim kendimi dağattım içtim düştüm ona buna ağladım içimden döküldüm gülmeyi unuttum kendimi dinlemekten hastalık hastası oldum senin yüzünden kenar süsü oldum hayatında yani olmasam da olurdu... çok güzel bi şarkı ablacım özledimmm seni Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 canım Diloşum..tekrar seni özlediğimi söylemeye geldim son zamanlarda hep yaptığım gibi,çünkü sanırsam gene rastlaşamadık Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 "Türk çocuğu atalarını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır." (M.Kemal Atatürk) ATATÜRK de et artı kemik artı kandı, İnsanüstü değildi yani ATATÜRK, ATATÜRK de herkes gibi kusurları olan, Küçük büyük ve çirkinde olabilirdi, Ama güzeldi ATATÜRK yorgunluk kahvesini bir su başında yudumlamayı, Serhat türkülerini, Alaturkayı, mesela Safiye Aylayı, Yemeklerden fasulye pilakisini seven, Miri kelam bir İstanbul efendisi. Aşık ve şair, mahcup ve ürkek, Ama Karadenizli değil Karadeniz kadar canlı, Adanalı değil ama Adanalı kadar sıcak kanlı, Ve bir Aydınlı kadar oturaklı ve zeybek. Velhasıl bizim mayamızdan bizim kumaşımızdandı Mustafa Kemal. İnsan üstü değildi ATATÜRK, Tam insandı. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 bunlar senin icin güzel komşum senin kadar güzel degiller ama Canım komşum..ruhun bu çiçekler gibi açsın inşallah..çok özledim seni.. kızılcıklar oldu ahucum selelere doldurmak lazım.... Seleler hazır uşağum..sen kızılcıklardan haber ver.. çiçekler çok güzel biricik uşağum.. baharlar olmasa insan yaşama ümidini tamamen yitirirdi bidenem bahar ağaçlarla, bahçelerde, dallarda, çiçek çiçek tutalımmı duvağından Biliyormusun çok özledim seni.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 kenar süsü oldum hayatında yani olmasamda olurdu kaza süsüde verirdim vefatıma yokluğum boşluk yaratmazdı seni aramam sormam bakmadan uzaklaşmam eminim çok hora geçti hurdaya çıktı içim farkettımi hiçe döndüm çürüye çürüye tükendim. rezil ettim kendimi dağattım içtim düştüm ona buna ağladım içimden döküldüm gülmeyi unuttum kendimi dinlemekten hastalık hastası oldum senin yüzünden kenar süsü oldum hayatında yani olmasam da olurdu... çok güzel bi şarkı ablacım özledimmm seni Cimcimem hoş bir şarkı gerçekten.. Bende seni özledim tatlım benim.. canım Diloşum..tekrar seni özlediğimi söylemeye geldim son zamanlarda hep yaptığım gibi,çünkü sanırsam gene rastlaşamadık Biz artık birbirimizi bulmaktan vazgeçelim Leylam belki böylece daha çabuk kavuşuruz ne dersin..? canım arkadaşım.. Şimdi şöyle karşılıklı bir kahve içmek vardı di mi komşum..tatlı komşum.. "Türk çocuğu atalarını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır." (M.Kemal Atatürk) ATATÜRK de et artı kemik artı kandı, İnsanüstü değildi yani ATATÜRK, ATATÜRK de herkes gibi kusurları olan, Küçük büyük ve çirkinde olabilirdi, Ama güzeldi ATATÜRK yorgunluk kahvesini bir su başında yudumlamayı, Serhat türkülerini, Alaturkayı, mesela Safiye Aylayı, Yemeklerden fasulye pilakisini seven, Miri kelam bir İstanbul efendisi. Aşık ve şair, mahcup ve ürkek, Ama Karadenizli değil Karadeniz kadar canlı, Adanalı değil ama Adanalı kadar sıcak kanlı, Ve bir Aydınlı kadar oturaklı ve zeybek. Velhasıl bizim mayamızdan bizim kumaşımızdandı Mustafa Kemal. İnsan üstü değildi ATATÜRK, Tam insandı. Dün Anıtkabir'in önünden geçiyordum..akşamdı.. karanlığın ortasında ışıktan bir nur gibi yükseliyordu..o tarafa bakamadım..duygularımı tarif edemem..mutsuzluk..çaresizlik..özlem..utanç..hepsi kolkola girmişti sanki..ağlamamak için güç tuttum kendimi..anlıyorsun beni değil mi Sardunyam.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.