Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Ne yaptın sen bana komşum.. Nerden bildin en sevdiğim yemeği..Canım komşum..Ellerine sağlık senin..Birde yakın çekim yapmışsın..Şu güzelliğe bak.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 ablacım ben ajan olmaya karar verdim...hem iyi eğitimde veriyolarmış Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 afiyet olsun komuşumm üstünde kahve iyi gider falda bakarız Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 ablacım ben ajan olmaya karar verdim...hem iyi eğitimde veriyolarmış Sana herbişey yakışır Cimcimem.. lakin resmi göremiyorum.. afiyet olsun komuşumm üstünde kahve iyi gider falda bakarız Çok teşekkür ederim güzel komşum.. valla senin gibi bir komşum olduktan sonra sırtım yere gelmez benim.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 ben de göremiyorum diloşcum bi gazete ilanıydı yetiştirilmek üzere ajan aranıyor diye :yuvarlan: ona başvurcam Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 seni çok seviyorum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 ben de göremiyorum diloşcum bi gazete ilanıydı yetiştirilmek üzere ajan aranıyor diye ona başvurcam Ne diyelim.. hayırlısı olsun Cimcimem.. seni çok seviyorum Bende seni birtanem.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 kommşşşşummmmmm temizlik yaptımmmm ölüyorumm yorgunluktan bir yorgunluk kahvesi yapsan gelsem bende içsek Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gel şekerim kahven hazır.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 canımmmmmmm komşummmm ya sen harikasınn :rolleyes:sen iç kapat bende sana fal bakarım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Kapattım bitanem soğudu bile..hadi bakalım..neyse halim,çıksın falım.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 ben de isterim kahve ben de isterim fal yok mu Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 olmaz hic canım sen yeterki iste falların en güzeli bol köpüklü de bir kahve senin icin Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 komşummm canım benim dün senin falını yazmayı unutmuşum kısa bir zaman önce minik bir konu canını sıkmış ama sende cok büyütmüşsün ,dert etmişsin kendine. senin detaylar cok önemli komşum.ama gecmiş bu sıkıntın . üzerindeki stresi at artık kenara tatilde bile düsünme şu işini komuşuumm. burak işler iş yerinde kalsın zaten hafta işi yeteri kadar calışıyorsun. yakın bir arkadaşınla karşılasmak yada onun bir süprizi seni cok mutlu ediyor komuşşmm. sevdigin insanlar şikayetci biraz senden özellikle annen beni ihmal ediyor diye düsünüyor biraz alınıyor kadıncagız ,gönlünü al komşumm .özel hayata burada fazla girmiyorum komuşmm ama minik bir prüz var ama senden kaynakalnıyor o yüzden senin düzeltmen gerekiyor biraz da tabak altına bakalım komşum bir konu da sanırım işle ilgili cok inat ediyorsun bu inadın seni cok yıpratıyor . aslında şasırıyorsun ben bu kadar inatçı degilim diyorsun kendi kendine. iş stresine ve minik olumsuzluklara ragmen pozitifligin yüzüne yansıyor ve gülen yüzün herkesi mutlu ediyor komşum . gülen yüzün hic solmasın komşum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 ben de isterim kahve ben de isterim fal yok mu Kambersiz düğün..zeynepsiz fal olur mu cimcimem.. komşummm canım benim dün senin falını yazmayı unutmuşum kısa bir zaman önce minik bir konu canını sıkmış ama sende cok büyütmüşsün ,dert etmişsin kendine. senin detaylar cok önemli komşum.ama gecmiş bu sıkıntın . üzerindeki stresi at artık kenara tatilde bile düsünme şu işini komuşuumm. burak işler iş yerinde kalsın zaten hafta işi yeteri kadar calışıyorsun. yakın bir arkadaşınla karşılasmak yada onun bir süprizi seni cok mutlu ediyor komuşşmm. sevdigin insanlar şikayetci biraz senden özellikle annen beni ihmal ediyor diye düsünüyor biraz alınıyor kadıncagız ,gönlünü al komşumm .özel hayata burada fazla girmiyorum komuşmm ama minik bir prüz var ama senden kaynakalnıyor o yüzden senin düzeltmen gerekiyor biraz da tabak altına bakalım komşum bir konu da sanırım işle ilgili cok inat ediyorsun bu inadın seni cok yıpratıyor . aslında şasırıyorsun ben bu kadar inatçı degilim diyorsun kendi kendine. iş stresine ve minik olumsuzluklara ragmen pozitifligin yüzüne yansıyor ve gülen yüzün herkesi mutlu ediyor komşum . gülen yüzün hic solmasın komşum Kız komşum sen ermişmisin yoksa.. inan bana bazıları tastamam doğru çıktı..korktum ben senden.. yine de hele bir fincan daha içeyim de bir daha bak bakalım..yeni havadisler var mı..? Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 komuşşumm senin için baktım bişiyler ama tam detaylı olarak degil mutlu oluysan ne mutlu bana bitanem Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 deniz kızı falın bana da uydu canım yazyağmurum..nasıl özledim anlatamam bir kaç gün daha gelemeyeceğim,seni çok seviyorum Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 komuşşuuummmm kapıda kaldım ben geldim evde yokkkksun sen gelirsin artı gelince evde yoksam anahtar kapının altında ben gelmeye kahve yaparsın Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 komuşşumm senin için baktım bişiyler ama tam detaylı olarak degil mutlu oluysan ne mutlu bana bitanem Mutlu olmaz olurmuyum hiç..canım komşum.. deniz kızı falın bana da uydu canım yazyağmurum..nasıl özledim anlatamam bir kaç gün daha gelemeyeceğim,seni çok seviyorum Yetti artık bu hasretlik gökkuşağım.. çok özledim seni.. çabuk gel lütfen..bende seni çok seviyorum.. komuşşuuummmm kapıda kaldım ben geldim evde yokkkksun sen gelirsin artı gelince evde yoksam anahtar kapının altında ben gelmeye kahve yaparsın Geldim canım..hem bak senin için neler hazırladım.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 görünmüyorki bitanem ya ben meraktan ölürüm şimdi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 gidilen yolların izi ardına düşünce adamın tabanından tavanına düşlerinde kör bir beyazın tek siyah noktası ‘’ O’’ dur gelir dikilir karşına iki çocuk annesi bir kadın unutmadan tek tek yaz ‘’ yaşamak’’ biricik hakkımsın güneşin ışığı ölüme yürüyenlerin sisli sabahlarına aç gölgeler getirir ‘’ hayat ‘’ tuttuğunu kopartır mezarda pahalı mermeri ucuzculara duayı unut olabildiğince uzaklaş ‘’gözlerimden ’’ son kaygısıdır saltanatın toprakta bahar var olmak adına tohumu ol kırmızı bir karanfilin ‘’ dimdik dur ’’ kardan adamların sahibi olmaz çocuklar doğuştan makamı sabâdır nayi hayalin usulü ‘’ aksak ‘’ gözlerine mil çekilmiş devlerin el yordamı yazdığı ’’ şiirin kaderi var ’’ bilmezler duymazlar okumazlar hayalayna Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Sardunyam çok güzel bir şiir.. Komşum çok teşekkür ederim.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 rica ederim komşuların güzeli Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.