Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 beni çok iyi tanımışsın canım...tebrik ederim seni gözünden tanıdım diloşum... (annadın sen onu) kim kimi gözünden tanır? Ben de sahsen kimsenin ya da birseyin esiri degilimdir zannimca,ama oyle gorunebilirim(size degil),bu oyle oldugum anlamina gelmemektedir. Ben ezelden beridir hur yasadim,hur yasarim..(ciddiyet bulasici herhalde) Ancak ahh,esaret tek turlu olsa..duygularinin esiri,kalbinin esiri filan da olabiliyor insan bazi.. duyguların esiri, kalbinin esiri...v.s. daha ne esaretler var değilmi leylacım... ama duygularının esiri olmak galiba kötü bişey değil... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Küçüğüm daha çok küçüğümBu yüzden bütün hatalarım Öğünmem bu yüzden Bu yüzden kendimi Özel önemli zannetmem Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün saçmalamam Yenilmem bu yüzden Bu yüzden kendime hala güvensizliğim Ne kadar az yol almışım Ne kadar az Yolun başındaymışım meğer Elimde yalandan kocaman rengarenk Geçici oyuncak zaferler Küçüğüm daha çok küçüğüm Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün korkularım Gururum bu yüzden Bu yüzden çocuk gibi korunmasızlığım Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden sonsuz endişem Savunmam bu yüzden Bu yüzden bir küçük iz bırakmak için didinmem güzel arkadaşım...en sevdiğim şarkılardan biridir bu...hep kendimden bişeyler bulurum...yaşımız her sene değişedursun..içimiz sanki bi yanıyla hep çocuk kalır...kendine oyuncak zaferler icat eder...bi süre onunla avunur... sonra insanlar yorduğunda onu..incittiklerinde annesinin kucağına saklanmak ister küçüklüğündeki gibi...usandığında birşeylerden başını tatlı teselli sözleriyle okşayacak eller arar..vs... bu şarkının bende derin izleri vardır...o duyguları tekrar yaşattığın için teşekkür ederim leylacım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 seni gözünden tanıdım diloşum... (annadın sen onu) kim kimi gözünden tanır? valla anladım.. billa anladım onu cevap veriyorum;deli!!! :w00t:hehehe... bildim di mi? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 annıycanı annamıştım zati güzel arkadaşım, birbirimizi anlamak çok zor olmasa gerek diloşum melek yüreklim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2007 Ben seni hiç sevmedim ki.... Ben seninle bir gün bizim lanet netcafede, Ben seninle kalabalığın ortasındaki masamda, Kendimi tren gibi hissettiğim o ortamda, Benimle chatte olma ihtimalini sevdim. Ne zaman karşısına otursam bilgisayarımın ICQ'da Online olma ihtimalini sevdim Password ü yazmamla başlayan, Ömrümün en uzun, en kısa, en çocuk... Ömrümün en ihtiyar zamanlarını bekliyordum Çünkü sonunda sen orada oluyordun, Online oluyordun! Ben senin bana chat açma ihtimalini sevdim... "Tekrar merhaba" demeni, Yazı rengini yeşil yapmanı, Beni yalnız bırakmamanı sevdim. Ben seni hiç sevmedim ki... Chat'te benimle ilgilenmeni sevdim. Ben seni hiç sevmedim ki... Sorunlarımı dinlemeni sevdim. Away olduğun zaman, Yan yatmanı sevdim... Klavyeyi sevdim döndüğün zaman Gitmeni sevmiyordum; Korkuyordum sana kırılmaktan. Sen Online olmadığın zaman, Hotmail hesabıma baktım; Bağlantımı kestim, Ekran filitresini kırdım. (ve dayak yedim babamdan Ben senden E-mail alma ihtimalini sevdim. Mail'ini gördüğümde heyecanlanmayı, Okuduğumda gülümsemeyi sevdim. Ben seni hiç sevmedim ki.. Yorgun akşamlarda yaptığımız chat'leri sevdim Bir çiçek scriptini, bir gül scriptini sevdim. Bir de yıldızları sevdim, Sayfamı süsleyen yıldızlar... Ben seni hiç sevmedim ki... Kanalda "op" olmanı sevdim. İktidara geçmeni, İnsanlara hatırlatmanı ; Chat'in bir adının da "geyik" olmadığını. Beni kicklediğinde auto join olmayı sevdim Taşları sevdim başıma vurduğunda Ağlamayı sevdim disconnect oldugumda Yalnız olduğumu anladığımda Odaya yeniden girmeyi sevdim Ben seni hiç sevmedim ki. Düştüğün zaman, Düşmeni sevdim. Server'ı sevdim geldiğin zaman... Kalmanı sevmedim; Korkuyordum sana alışmaktan... Yine de sevdim gülümsemeyi "bye" deyip ayrılışının ardından. Ben seni hiç sevmedim ki. Ben seninle chat yapma ihtimalini sevdim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 bende senlen dost olabilme ihtimalimizi seviyorum Sardunyam... ...bu ne kadar güçlü ve kışkırtıcı bir olasılık öyle diil mi? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 bende senlen dost olabilme ihtimalimizi seviyorum Sardunyam... ...bu ne kadar güçlü ve kışkırtıcı bir olasılık öyle diil mi? ben seninle dost olabildiğimi bilmeyi seviyorum ve çok kışkırdım şimdi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 dost olabilme ihtimalimiz yok artık sardunum emme arkadaş olabiliriz... değilmi diloşum Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 güzel gönüllüm...seni çok seviyorum... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 dost olabilme ihtimalimiz yok artık sardunum emme arkadaş olabiliriz... değilmi diloşum sen öyle diyorsan öyle olsun arkadaşım ihtimal yoksa no problem Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 ben seninle dost olabildiğimi bilmeyi seviyorum ve çok kışkırdım şimdi evet..bende çok kışkırmış gördüm seni.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 dost olabilme ihtimalimiz yok artık sardunum emme arkadaş olabiliriz... değilmi diloşum niye öyle dedin Frozenim niye böyle bir ihtimal olmasın??? ben çok dost canlısıyımdır hem arkadaş hemide dost olamazmıyız?? ben ondan istiyorum... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 güzel gönüllüm...seni çok seviyorum... ahh ince fikirli...duygulu...sevecen...güzel şey seni... demek beni ziyarete geldin?...canım benim... şiir çok güzel ama senin yaydığın ışık şiirdende güzel...ne mutlu.. çocukluğum aramızda köprü oldu...o köprü hiç yıkılmasın olur mu?...seni tanıdığım için çok mutluyum... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 ahh ince fikirli...duygulu...sevecen...güzel şey seni... demek beni ziyarete geldin?...canım benim... şiir çok güzel ama senin yaydığın ışık şiirdende güzel...ne mutlu.. çocukluğum aramızda köprü oldu...o köprü hiç yıkılmasın olur mu?...seni tanıdığım için çok mutluyum... köprü sağlam bir sevgiden...sağlam bir sıcaklıktan oluşmuş..sanmam bu sıcaklığı donduracak sebep... ben de seni tanıdığım için çok mutluyum... ışık deyince....ışığım sandığın o şeye burda seni yansıttım.... senin ışığın burda gördüğün.... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 canım,nasılsın bırtane calıkusum? Her gün bu kadar güzel mi bu deniz? Böyle mi görünür gökyüzü her zaman? Her zaman güzel mi bu kadar, Bu eşya, bu pencere? Değil, Vallahi değil; Bir iş var bu işin içinde.. Orhan Velı Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 köprü sağlam bir sevgiden...sağlam bir sıcaklıktan oluşmuş..sanmam bu sıcaklığı donduracak sebep... ben de seni tanıdığım için çok mutluyum... ışık deyince....ışığım sandığın o şeye burda seni yansıttım.... senin ışığın burda gördüğün.... canım benim.. ..dedim ya..çok şekersin..çoookkk Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 canım,nasılsın bırtane calıkusum? Her gün bu kadar güzel mi bu deniz? Böyle mi görünür gökyüzü her zaman? Her zaman güzel mi bu kadar, Bu eşya, bu pencere? Değil, Vallahi değil; Bir iş var bu işin içinde.. Orhan Velı seni gördüm daha iyi oldum şu avatarındaki çocuğun o kıvırcık saçlı kafasını almak kucağıma..ona sarılmak..şu küçücük ve kederli başını okşayıp onu teskin etmek isteği kabarıyor içimde... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 ....::::: Dünde, bugünde, yarında. Yüreğin kadar yanındayım.Kendini yanlız hissettiğinde elini kalbine koy; çünkü BEN hep ordayım:::::... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Hikaye Senin dudakların pembe Ellerin beyaz, Al tut ellerimi bebek Tut biraz! Benim doğduğum köylerde Ceviz agaçları yoktu, Ben bu yüzden serinliğe hasretim Okşa biraz! Benim doğduğum köylerde Buğday tarlaları yoktu, Dağıt saçlarını bebek Savur biraz! Benim doğduğum köyleri Akşamları eşkiyalar basardı. Ben bu yüzden yalnızlığı hiç sevmem Konuş biraz! Benim doğduğum köylerde Şimal rüzgarları eserdi, Ve bu yüzden dudaklarım çatlaktır Öp biraz! Sen Türkiye gibi aydınlık ve güzelsin! Benim doğduğum köyler de güzeldi, Sen de anlat doğduğun yerleri, Anlat biraz! cahit külebi Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Güzel sardunyam..bayılırım bu şiire.. senin dudakların pembe.. ellerin beyaz.. al tut ellerimi bebek.. tut biraz... muhteşem ..muhteşem olan sadece şiir mi?... sende öylesin... ve ben de Allah izin verdikçe..herzaman yanındayım... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 iğde dalım sen ben leyla ve frozen güzel bir bağ oluşturduk bunun hiç bozulmamasını diliyorum sensin muhteşem olan, o kadar berrak ve samimisin ki, bana çok eskilerden kalan bir duyguyu hatırlatıyorsun o duygu ne mi? karşılık ve koşul beklemeyen sevgi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 ayyy nolur beni katmayın ben hepinize GICIĞIM ANLAYIN YAW.. BİR SEN BİR BEN BİRDE BEBEK Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 ayyy nolur beni katmayın ben hepinize GICIĞIM ANLAYIN YAW.. BİR SEN BİR BEN BİRDE BEBEK seni biz böyle sevdik frozenim kattık bir kere karmaşık olduk, Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 seni biz böyle sevdik frozenimkattık bir kere karmaşık olduk, bide dil çıkarıyo sahte sevgilere gözüm tok benim efendiiiiii Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.