Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 kendi ....liğimizi, .....ığımızı, çok bilmişliğimizi kendimizin espiri konusu yapmıyormuyuz daha ne kadar dürüst olabilirim başka yolunu bilmiyorum... kadınlar için her sözü üzerlerine alırlar demiş biri... ben bunun daha dürüst bir yolunuda bilmiyorum... hatta atasözümüz var değilmi imayı iyi anlatır... sana söylüyorum kızım, sen anla gelinim... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 kendi ...liğimizi, ....lığımızı, çok bilmişliğimizi kendimizin espiri konusu yapmıyormuyuz daha ne kadar dürüst olabilirim başka yolunu bilmiyorum... kadınlar için her sözü üzerlerine alırlar demiş biri... ben bunun daha dürüst bir yolunuda bilmiyorum... hatta atasözümüz var değilmi imayı iyi anlatır... sana söylüyorum kızım, sen anla gelinim... Sardunyam...sen yeterince dürüst bir insansın...ve yukarda saydığın olgunluk vs.gibi merhalelerden geçtiğin için kendinle pekala dalga geçebiliyorsun...ben bu aşamaya gelmenin kolay olmadığını anlatmaya çalıştım...beni anlıyorsun değil mi? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 yaw bunlar kendi kendilerini hemide birbirlerini övmekten ne zaman vazgeççekler.. çıldıriciğim ya... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 yaw bunlar kendi kendilerini hemide birbirlerini övmekten ne zaman vazgeççekler.. çıldıriciğim ya... canım kardeşim..kendimizi aşmış olmamız senin ruh dünyanı niçün bu denli karıştırıyor? bizim bu denli mükemmel olmamız seni niden bu kerte rahatsız eyliyor? anlıyabilmiş diilim? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 canım kardeşim..kendimizi aşmış olmamız senin ruh dünyanı niçün bu denli karıştırıyor? bizim bu denli mükemmel olmamız seni niden bu kerte rahatsız eyliyor? anlıyabilmiş diilim? görüyonuz değilmi sonu buydu bunların zati napalım kendi halcağızlarına bırakalım garipleri....sevinsinler madem böyle mutlular... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Başka Türlü Bir Şey Başka türlü bir şey benim istediğim ne ağaca benzer, ne de buluta burası gibi değil gideceğim memleket denizi ayrı deniz, havası ayrı hava.. Bir başka yolculuk dalından düşmek yere yaşadığından uzun bir tatlı yolculuk dalından inmek yere ağacın yüksekliğince dalın yüksekliğince rüzgarda ve bir yeni ömür vardığın çimen yeşilliğince nerde gördüklerim nerde o beklediğim rengi başka tadı başka.. Can Yücel Can Usta...gittiğin yer umarım istediğin gibidir... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 yaw bunlar kendi kendilerini hemide birbirlerini övmekten ne zaman vazgeççekler.. çıldıriciğim ya... kendi kendimizin içinde sende varsın unuttunmu hatta sedoşta var canım kardeşim..kendimizi aşmış olmamız senin ruh dünyanı niçün bu denli karıştırıyor? bizim bu denli mükemmel olmamız seni niden bu kerte rahatsız eyliyor? anlıyabilmiş diilim? değil mi ama? görüyonuz değilmi sonu buydu bunların zati napalım kendi halcağızlarına bırakalım garipleri....sevinsinler madem böyle mutlular... kime şikayet ediyon ki bacım evet biz böylede mutluyuz hatalımıyım ki? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 dün işten eve dönerken...radyoda bir şarkı çalıyordu...eskilerden..bir zamanlar Nükhet Duru söylerdi..şimdi kim olduğunu bilmediğim bir erkek seslendirmiş...ama çok güzel söylüyordu... Ayrılmadan evvel Güzel sevgilim Bütün ızdırabı hep,hep bana yükle Ne diyecektim Tutuldu dilim Al gönlümü diyar diyar sürükle.. İster kaldırıp at! Solmuş gül gibi İster sende davran Bana el gibi Kökünden koparıp Götür sel gibi Al gönlümü diyar diyar sürükle.. "Elveda" diyince Şaşırdım birden Kalbim kopacaktı ahh sanki yerinden Armağan olsun sana içimden Al gönlümü diyar diyar sürükle... Al gönlümü diyar diyar sürükle... Al gönlümü diyar diyar sürükle... yazarken söyledim aynı zamanda... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 al gönlümü diyaaaaaaaaaar diyar sürükle... evet güzel şarkıydı ya... geçen onu konuştuk eski şarkılardaki duygu şimdilerde pek az... hala Erol Evgin, Erkin Koray, Sezen Aksu, Nilüfer şarkıları dinleniyor ve hala insanları çok etkiliyor... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 canım o şarkıların hala dinleniyor ve etkiliyor olmasının nedeni sahici duygularla yazılmış olmasıdır... şimdiki şarkıların uçuculuğunu da bu şekilde açıklayabiliriz.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2007 Ne varsa senden kalan geri Kordugum olur canimda Her aci cekilmeyi bekler Gun gelir cekilir ugrunda Icimde hasret cigliklari Kul rengi sevda bulutlari Ardindan akan gozyasi Al canimi bitsin artik Ya da derman ver Ne karanlik bekleyis Gecmiyor gunler Yok bu son degil Vakit geldi bu sonbahar.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Ne varsa senden kalan geriKordugum olur canimda Her aci cekilmeyi bekler Gun gelir cekilir ugrunda Icimde hasret cigliklari Kul rengi sevda bulutlari Ardindan akan gozyasi Al canimi bitsin artik Ya da derman ver Ne karanlik bekleyis Gecmiyor gunler Yok bu son degil Vakit geldi bu sonbahar.. gülbeşekerim çok güzel bir şiir bu teşekkür ederim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 ERTELENEN ANLAR Neleri nelere değişiyoruz? Değer mi acaba diye durup düşünmeden.Sevdiğimiz için gecenin ikisinde yol kat edilmiyorsa, uyku tatlı geliyorsa.... Hangi zamanı kimlerden çalıyoruz, çantada keklik gibi gördüklerimizden mi?Şu saati kurma işini bir türlü ayarlayamıyorum. On dakika erkene kursam, onun verdiği rahatlıkla süre daha da uzuyor. Vaktinde kursam telaşa kapılıyorum. Çareyi buldum! Uyumak uğruna kahvaltısızlık. Yolda elime alacağım kuru bir poğaça ama on beş dakika fazla uyku. Hayal etmiyor değilim şöyle beyaz örtülerde domatesli, peynirli, ballı kahvaltıyı ama... İşe gelince telaş eder dururum, yapacaklarımı düşünmekten arkadaşlarıma esaslı bir günaydın diyemem. Ne kaybettirir bana beynimi onlara verip, gözlerinin içine bakarak bir günaydın demem? Ya da nasılsın derken seni gerçekten umursuyorum ve nasıl olduğunu merak ediyorum hissini ona belli etmem? İşler mi durur? Kaç dakika kaybettirir bunları yapmak bana? Annem aradığında 'işteyim şu an, bunları burdan konuşamam, akşama evden ara' dediğimde... Akşam aradığında ise gündüz endoskopiye gittiğini, beni yanında istediğini söylemek için aradığını işitmek... İşten eve gelip bir telaş yemeği yetiştirmeye çalışırken bütün gün beni özleyen çocuğumun bacağımdan çekiştirip bana sarılmak istemesi... "Hayır, yavrucum, şu an sana sarılamam, yemek yetiştirmem gerekiyor. Ancak her iş bittiğinde - tabii o da ancak sen uyuduğunda, sen bilmem kaçıncı rüyanı görürken- seni öpebilirim" demem...!!! Uzun zamandır görmediğim arkadaşlarım yemeğe davet ettiklerinde bunun kahrolası bir toplantıya denk gelmesi, ama onların gitmesi..... Çok sevdiğim akrabamın doğum gününe sırf eşim keyif almıyor, diye sadece telefon etmem.... Pazar yürüyüşüne çıkmak için hazırlanırken yağmurun başlaması, 'oysa daha dün gitmiştim kuaföre, otur evde cips atıştır. Yağmur mu? Vurmasın yüzüme damlaları. Nasılsa daha çok yağar' demem.... Böyle kaç tane anı, kaçırırız hayatta? Kaçını bir daha yakalama şansını verir hayat bize? Annemizin endoskopisi kötü çıkarsa... Evladımız hızla büyürken ıskaladıklarımız ve bir daha geri gelmeyen büyüme evreleri.... Dostlarla yapılan enfes sohbetler... Aile ile yapılan her daim tat veren kahvaltılar... Neleri nelere değişiyoruz? Değer mi acaba diye durup düşünmeden. Ya o keklikler bir gün keklik olmaktan bıkarsa..... Ya onlar, 'al, istediğin hayatı sen yaşa. Ne olursa olsun biz arka fonda yokuz' derlerse?Ya, 'her şeyi sizler için yapıyordum' yalanı ile baş başa kalırsak? Ya.......................Ya yağmurun bir daha yağdığını göremezsek?!! ALINTI Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Sardunyam yine yaptın yapacağını... yine okudun ruhumu sanki...inan bana hergün bu alıntıdaki pişmanlıkların bir yada birkaçını birden yaşıyarak koyuyorum yastığa başımı...ve her seferinde söz veriyorum...yarın bunların telafisi olucak...annemin gönlü alınacak...şurda istemeden kırdığım kalp onarılacak...şefkatime ihtiyacı olanlara gereken ilgi gösterilecek...ve bitip tükenmez şu koşturmacaya bir son vericem diye...fakat sabah diktatörce çalan saatin sesiyle yataktan kalkmakla başlayan süreç..seni o hep bildiğin, alıştığın ve yapmak zorunda olduğun şeyleri yaptırıyor...kurulmuş bir robot misali...sanki asıl ilgilenmemiz gereken şeylere biraz ağırlık versek,programdan şaşacakmışız gibi...ne olurdu ki?...bu anlamda aksasa hayatımız bi parça...kazanacaklarımız kaybedeceklerimizden çok çok fazla olurdu...burası kesin Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 bişey sorabilirmiyim sizin ruhlarınış kardeşmi acaba.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 frozenim seninde ruhun bizimkiyle kardeş sakın unutma!!! diloşum o robotlaşmış kurguyu yaşıyoruz hepimiz hergün bazen uzun zamandır aramadığım bir arkadaşımı düşünüyorum arayıp bir sesini duyayım sorayım nasılmış diyorum mutlaka bişey çıkıyor aramayı unutuyorum sonra ararım diyorum o sonralar hiç gelmiyor... babama sımsıkı sarılayım, annemi güldüreyim biraz diyorum bu aralar kimseyi güldüremiyorum... babama sarılmayı unutuyorum karşısına oturup sadece yüzüne bakıyorum... konuşuyorum ama sarılmayı erteliyorum... sonra yine pişmanlıklar... kendimi bile erteliyorum bu aralar oysa kendime bile ihtiyacım var... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 bişey sorabilirmiyim sizin ruhlarınış kardeşmi acaba.... evet..sanırım öyle niye gülüyosun ayrıca??? kıskandın mı yoksa??? ne ayırdın öyle kendini bizden...yoksa farklı olduğunu mu düşünüyorsun...farkımız yok birbirimizden...ruhen yani...güzel çınarım benim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 frozenim seninde ruhun bizimkiyle kardeş sakın unutma!!! diloşum o robotlaşmış kurguyu yaşıyoruz hepimiz hergün bazen uzun zamandır aramadığım bir arkadaşımı düşünüyorum arayıp bir sesini duyayım sorayım nasılmış diyorum mutlaka bişey çıkıyor aramayı unutuyorum sonra ararım diyorum o sonralar hiç gelmiyor... babama sımsıkı sarılayım, annemi güldüreyim biraz diyorum bu aralar kimseyi güldüremiyorum... babama sarılmayı unutuyorum karşısına oturup sadece yüzüne bakıyorum... konuşuyorum ama sarılmayı erteliyorum... sonra yine pişmanlıklar... kendimi bile erteliyorum bu aralar oysa kendime bile ihtiyacım var... gel..elimizden geldiğince ertelemeyelim güzellikleri Sardunyam...mesela sana, geçtiğin yerleri nasılda güzelleştirdiğini söylemenin tam vakti bence...dokunduğun her insanda adın gibi güzel bir çiçek yeşerttiğini...ve sevmek tadında bir anlam kattığını...evet...bunları duymanın tam da vakti işte...iyi ki varsın sen...canım arkadaşım... Frozen cadısına daha önce bu şekil bir itirafta bulunmuştum..."sevgileri yarınlara bıraktınız" mısrası üzerine...olsun bir daha söyliyim belki unutmuştur...ama onun defterinden...bazen defterleri karıştırıyorum biliyomusun Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 sevgili diloşum demiştimya tanıdıkça yazarım diye.....biraz yazayım dedim artık vakti geldi... senin ben bile anlamadan içimde dokunduğun öyle yerler varki arkadaşım....hiç özel konuşmadığımız halde... ben çok ciddi bir insanım aslında ne olduysa bu sardunyam beni dellendirdi.... senin gizli bahçende büyüttüğün o diloşu yavaş yavaş ama çok sevdim .... (sardunyamı birdenbire sevmiştim onuda hiç ayıramıyom,kıyamıyom...) kendi kendinin farkında olan,kendini yazıyla çok güzel ifade eden ki bu bence çok önemli,yüreği sevgi dolu,nazik,ve eminim çok güzel bir bayansın... seni tanıdığım için çok mutluyum...umarım birgün şöyle rahat rahat karşılıklı sohbet etme imkanımız olur...ben eminimki biz birbirbirimizi çok iyi anlarız...yanılmıyorsam tabiiii ben seni kalbime aldım,artık ordan çıkman çok zor onuda söyliyim ...canım arkadaşım benim.... Sana Bilmediğin Birşey Söyleyemem suyun derinliği aynıydı ama senin beline benimse omuzlarıma geliyordu bütün yapraklar sararıp düşecekti ama ilk ben düştüm kalanlar arkamdan korkuyla baktı bütün aşklar çok büyük olacaktı ama en büyük bizimkisi diyecektik her bir insan eşsiz olacaktı ama hep kendimizi en değerli zannedecektik çamur mu sürmek istiyorsun başkasının duygularına önce senin ellerin kirlenecek suyla mı gidiyorsun bir başkasının yanan yüreğine o yürekte hep yerin olacak sana bilmediğin bir şey söyleyemem ben de hiçbir şey bilmiyorum ne kadar iyilik varsa hepimiz için hepsini dileyip gerisine direniyorum çok sonraları fark edecektik iyilik temizlik bile göreceli olacaktı o kadar hızlı kirlenecektik ki masumiyet fotoğraflarda eskiyip solacaktı korkuyor musun senden farklı olan her şeyden korktuğun şey kendi içinde büyüyecek ortak mı oluyorsun bir başkasının yalnızlığına yüreğin yalnızlık nedir bilmeyecek.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 sevgili diloşum demiştimya tanıdıkça yazarım diye.....biraz yazayım dedim artık vakti geldi... senin ben bile anlamadan içimde dokunduğun öyle yerler varki arkadaşım....hiç özel konuşmadığımız halde... ben çok ciddi bir insanım aslında ne olduysa bu sardunyam beni dellendirdi.... senin gizli bahçende büyüttüğün o diloşu yavaş yavaş ama çok sevdim .... (sardunyamı birdenbire sevmiştim onuda hiç ayıramıyom,kıyamıyom...) kendi kendinin farkında olan,kendini yazıyla çok güzel ifade eden ki bu bence çok önemli,yüreği sevgi dolu,nazik,ve eminim çok güzel bir bayansın... seni tanıdığım için çok mutluyum...umarım birgün şöyle rahat rahat karşılıklı sohbet etme imkanımız olur...ben eminimki biz birbirbirimizi çok iyi anlarız...yanılmıyorsam tabiiii ben seni kalbime aldım,artık ordan çıkman çok zor onuda söyliyim ...canım arkadaşım benim.... Sana Bilmediğin Birşey Söyleyemem suyun derinliği aynıydı ama senin beline benimse omuzlarıma geliyordu bütün yapraklar sararıp düşecekti ama ilk ben düştüm kalanlar arkamdan korkuyla baktı bütün aşklar çok büyük olacaktı ama en büyük bizimkisi diyecektik her bir insan eşsiz olacaktı ama hep kendimizi en değerli zannedecektik çamur mu sürmek istiyorsun başkasının duygularına önce senin ellerin kirlenecek suyla mı gidiyorsun bir başkasının yanan yüreğine o yürekte hep yerin olacak sana bilmediğin bir şey söyleyemem ben de hiçbir şey bilmiyorum ne kadar iyilik varsa hepimiz için hepsini dileyip gerisine direniyorum çok sonraları fark edecektik iyilik temizlik bile göreceli olacaktı o kadar hızlı kirlenecektik ki masumiyet fotoğraflarda eskiyip solacaktı korkuyor musun senden farklı olan her şeyden korktuğun şey kendi içinde büyüyecek ortak mı oluyorsun bir başkasının yalnızlığına yüreğin yalnızlık nedir bilmeyecek.. Frozen... Canım benim ...yazdıkların o kadar duygulandırdı ki beni...sanırım ağlamak istiyorum...nedendir bilmem??...mutluluktan olsa gerek...şaka yapmıyorum...bir insanın kalbine girmek...ben bunu ciddiye alırım...sorumluluk demektir !!...ama sende bilirsin ki ben bu sorumluluğu canla başla taşırım...kalbinin kapılarını öyle herkese kolay kolay açmadığının farkındayım...demek silahşör diloş bunu başardı... kız sakın şu tek gözlüden korkupta bu kararı almış olmayasın... korkma ondan...cürmü kadar yer yakar...zararıda olsa olsa kendinedir... Şiirin son zamanlarda..hatta hiç abartısız son yıllarda okuduğum en güzel şiir...sağol birtanem...çok mutlu ettin beni...tahmin edemeyeceğin kadar hemde... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 gel..elimizden geldiğince ertelemeyelim güzellikleri Sardunyam...mesela sana, geçtiğin yerleri nasılda güzelleştirdiğini söylemenin tam vakti bence...dokunduğun her insanda adın gibi güzel bir çiçek yeşerttiğini...ve sevmek tadında bir anlam kattığını...evet...bunları duymanın tam da vakti işte...iyi ki varsın sen...canım arkadaşım... Frozen cadısına daha önce bu şekil bir itirafta bulunmuştum..."sevgileri yarınlara bıraktınız" mısrası üzerine...olsun bir daha söyliyim belki unutmuştur...ama onun defterinden...bazen defterleri karıştırıyorum biliyomusun Bir insanı sevmek böyle bir duygu işte, varlığını bilmek bile mutlu etmeye yeter... insan ancak kendisini anlayan ve seven insanların içinde rahattır ve her insanın içinde var olan güzellikleri ortaya çıkartan ancak sevgidir. eğer sana bu duyguları yaşatabiliyorsam bilki bu senden gelen güzelliklerin karşılığıdır. hani derler ya insanı gözler ele verir bizim burada gözlerimizi görme şansımız yok ama yazdıklarımız gözlerimiz gibi eleveriyor bizi... işte sen kendinde olan o az insana mahsus olağan üstü güzelliği yaşatmayı ve paylaşmayı biliyorsun... ve bu yüzden ben seni çok seviyorum... sevgili diloşum demiştimya tanıdıkça yazarım diye.....biraz yazayım dedim artık vakti geldi... senin ben bile anlamadan içimde dokunduğun öyle yerler varki arkadaşım....hiç özel konuşmadığımız halde... ben çok ciddi bir insanım aslında ne olduysa bu sardunyam beni dellendirdi.... senin gizli bahçende büyüttüğün o diloşu yavaş yavaş ama çok sevdim .... (sardunyamı birdenbire sevmiştim onuda hiç ayıramıyom,kıyamıyom...) kendi kendinin farkında olan,kendini yazıyla çok güzel ifade eden ki bu bence çok önemli,yüreği sevgi dolu,nazik,ve eminim çok güzel bir bayansın... seni tanıdığım için çok mutluyum...umarım birgün şöyle rahat rahat karşılıklı sohbet etme imkanımız olur...ben eminimki biz birbirbirimizi çok iyi anlarız...yanılmıyorsam tabiiii ben seni kalbime aldım,artık ordan çıkman çok zor onuda söyliyim ...canım arkadaşım benim.... Sana Bilmediğin Birşey Söyleyemem suyun derinliği aynıydı ama senin beline benimse omuzlarıma geliyordu bütün yapraklar sararıp düşecekti ama ilk ben düştüm kalanlar arkamdan korkuyla baktı bütün aşklar çok büyük olacaktı ama en büyük bizimkisi diyecektik her bir insan eşsiz olacaktı ama hep kendimizi en değerli zannedecektik çamur mu sürmek istiyorsun başkasının duygularına önce senin ellerin kirlenecek suyla mı gidiyorsun bir başkasının yanan yüreğine o yürekte hep yerin olacak sana bilmediğin bir şey söyleyemem ben de hiçbir şey bilmiyorum ne kadar iyilik varsa hepimiz için hepsini dileyip gerisine direniyorum çok sonraları fark edecektik iyilik temizlik bile göreceli olacaktı o kadar hızlı kirlenecektik ki masumiyet fotoğraflarda eskiyip solacaktı korkuyor musun senden farklı olan her şeyden korktuğun şey kendi içinde büyüyecek ortak mı oluyorsun bir başkasının yalnızlığına yüreğin yalnızlık nedir bilmeyecek.. artık bende seni kendimden ayıramıyorum bende ikinizi kalbime aldım artık ben ölene kadar oradasınız dünyanın neresinde olursanız olun farketmez kalbimde ve aklımdasınız. sizi hep özleyeceğim ve hep seveceğim söz veriyorum... ve bu güzel şiiri bizimle paylaştığın için çok teşekkürler ben seni değiştirdiysem bilki sende beni değiştirdin... çamur mu sürmek istiyorsun başkasının duygularına önce senin ellerin kirlenecek suyla mı gidiyorsun bir başkasının yanan yüreğine o yürekte hep yerin olacak Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 bende çok severim bu şarkının sözlerini... cahiller aman ne sıkıcı herkes birbirini seviyo...ama ben sizi sevmiyom naberrrr sazanlar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 bende çok severim bu şarkının sözlerini... cahiller aman ne sıkıcı herkes birbirini seviyo...ama ben sizi sevmiyom naberrrr sazanlar ancak bu kadar dayanabiliyor işte olsun ben seni hala seviyorum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 buda sana olsun diloşum...düşün bakalım..Sen mi hayatla oynuyorsun......Yoksa hayat mı senle? Sen mi hayatla oynuyorsun Yoksa hayat mı senle Burda neden bulunuyorsun Durma oyna kendinle O ince çizgide Senle ya da sensiz Dünya döner durur Senle ya da sensiz Dünya döner durur Sen mi sabırla bekliyorsun Yoksa hepsi mi eğlence Sorma cevabı biliyorsun Durma oyna kendinle O ince çizgide Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Buralardaydim da ugradim calikusum.. HAYAL OYUNU Ellerindi ellerimden tutan Ellerimdi ellerinden tutan... Bıraktığı anda ellerimiz ellerimizi Gökyüzüne vuracaktı gölgeleri ellerimizin Kimbilir kaç martılar halinde... Bir masada karşı karşıya Seyrederken dudaklarını senin, Dile gelmiş ilk Türkçeydik... Henüz başlamış külrengi bahar, Ne savaş, ne barıştık biz... Bu dünyaya yeni gelmiş bir diyar Manolyaya gece konmuş kumrular... CAN YÜCEL Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.